Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
band1103
üzenetére
Hali!
Egy valamiről nem írtál még, 80%-os kihasználtság mellett MENNYI IDEIG TART EGY DVD ÁTHÚZÁSA?(vagy írtál csak a fogammal néztem?
)
A tmpgenc nem a sebességéről volt híres soha, hanem a minőségről. Igaz, még P2-es gépem volt amikor utoljára használtam, de már akkor is a legjobbnak tartották a képminősége miatt.Csak azért kérdem, mert ha nem igazán érdekel a minőség(ezen nem azt értem, hogy kis négyzetemberek rohangálnak a képen
), akkor a leggyorsabb konverter amivel eddig dolgoztam a winavi.(DIE HARD 4 - 2 óra 4 perc, 22 perc alatt húzza át) és nem nagy a konfigom(amd64 x2 4400Mhz)A CPU kihasználtsága, nem feltétlenül jelenti hogy gyors a videokonvertálás sebessége is!!!
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- HP omen 17-w131ng bontva
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
), akkor a leggyorsabb konverter amivel eddig dolgoztam a winavi.(DIE HARD 4 - 2 óra 4 perc, 22 perc alatt húzza át) és nem nagy a konfigom(amd64 x2 4400Mhz)