- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- RAM topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
zsoltip
üzenetére
Én is telefonon szoktam a kontaktokat felvinni, de a név mező mellett jobbra lévő kis "háromszöggel" lenyitom a mezőt, ami így szétnyílik
- Név előtag
- Keresztnév -> ide családnevet írok
- Középső név
- Vezetéknév -> ide utónevet írok
- Név utótag
- Vállalat
- Beosztásmezőkre.
Itt konzekvensen Keresztnév helyére a családi nevet, Vezetéknév helyére pedig az utónevet szoktam beírni, mert GG ugye alapból mindenhol fordítva jeleníti meg (ill. korábban így kezelte).Most ránéztem asztali gépen böngészőben a névjegyekre, ahol egyet megnyitva Szerkesztésre ugyanúgy a fordítottan beírt értékeket mutatja.
De egyébként a bal oldalon a Címtárat választva a Keresztnévhez beírt Családi név szerint rendezi sorba a névjegyeket, viszont most észrevettem pár kivételt, ami eltért ettől, bár a ABC sorrendiségben nem volt probléma, de ennek ellenére furcsa volt, hogy a B betűs neveknél (értelem szerűen a Keresztnévhez beírt Családnév szerint rendezve) más betűvel kezdődött az adott névjegy.
Egyiknél előtagba volt beírva, hogy Zongora, így az volt elől (hát ez mondjuk nem meglepő
), viszont több névjegy esetén is hiába a fentiek szerint mutatja szerkesztésre megnyitva a névjegyet a Vezetéknév mező értéke volt elől és utána a Keresztnévhez beírt érték (de ugye a rendezésnél a megfelelő helyen - keresztnév mező szerint - volt egyébként az adott névjegy, de vezetéknév, keresztnév mező értékek sorrendiséggel megjelenítve)
A Zongora megjegyzést átraktam utótaghoz, míg az egyik fordított megjelenítésű névjegynél a vezetéknév mezőben végeztem pici módosítást, majd mentés után rendbe került a megjelenítés a Címtár nézetében (keresztnév, vezetéknév sorrendre).TruePhone tárcsázót használom Androidos készüléken és ott is Keresztnév mező szerint vannak a névjegyek megjelenítve, de az előbbi anomáliák - fordított megjelenítés - nem jelentkeztek eddig sem.
szerk.
woodworm
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Formula-1
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), viszont több névjegy esetén is hiába a fentiek szerint mutatja szerkesztésre megnyitva a névjegyet a Vezetéknév mező értéke volt elől és utána a Keresztnévhez beírt érték (de ugye a rendezésnél a megfelelő helyen - keresztnév mező szerint - volt egyébként az adott névjegy, de vezetéknév, keresztnév mező értékek sorrendiséggel megjelenítve)