Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Biztos más is találkozott már vele, hogy gmail nem küld bináris. Vagy mindent vírusnak néz, vagy azért pampog, mert .exe van a csomagban, vagy azért mert letitkosítom, hogy ne lássa, mi van benne - egyébként is semmi köze a magánlevelezésemhez.
Azon gondolkodom, hogy base64 kódolni kellene a jelszavazott winrar archívumot, és átnevezni a file-t .txt-re, aztán azt csomagolni be archívumba. És nyasgem google. Base 64 kóder tool-okat eddig csak webeseket találtam, és nekem bináris kellene. Nincs rá szükségem, hogy az egész web a cuccosomat skubizza. Bináris base64 kóder tool-t viszont nem találtam freeware-ben semmit. Van rá valami okosság?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest