Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
válasz
Cs1csó
üzenetére
Mivel én tettem rá a vírusirtót, ami letörölte az összes ikont is róla, ezért azóta nem jó, amióta hozzá nyúltam, nekem kellemetlen a dolog, akkor is, ha előtte én tettem használhatóvá, meg hát a főnök gépe ez is.
De nekem ez semmi problémát nem okoz, elszórakozgatok vele, szívesen ápolgatom, a munkahelyen van rá időm bőven, csak tanulok belőle. Nem is sürgős, mert a főnök szabadságon van, és ne gondoljatok fontos adatokra, csak beosztások, munkaidő-nyilvántartások, ilyesmik, ugye mind MS szoftveres, és természetesen le vannak mentve pendrive-ra is, csak kaptuk selejtből ezt a gépet, és a főnök kinevezte háttértárnak.
De semmi komoly. Köszönöm a segítségeiteket! 
Ezt töltöttem le hozzá pendrive-ra. Lehet, hogy DVD-re kellett volna, mert iso-fájl?

Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Valami baja van a tápomnak
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Renault, Dacia topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mivel én tettem rá a vírusirtót, ami letörölte az összes ikont is róla, ezért azóta nem jó, amióta hozzá nyúltam, nekem kellemetlen a dolog, akkor is, ha előtte én tettem használhatóvá, meg hát a főnök gépe ez is.
De nekem ez semmi problémát nem okoz, elszórakozgatok vele, szívesen ápolgatom, a munkahelyen van rá időm bőven, csak tanulok belőle. Nem is sürgős, mert a főnök szabadságon van, és ne gondoljatok fontos adatokra, csak beosztások, munkaidő-nyilvántartások, ilyesmik, ugye mind MS szoftveres, és természetesen le vannak mentve pendrive-ra is, csak kaptuk selejtből ezt a gépet, és a főnök kinevezte háttértárnak.