Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Micro Four Thirds
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
válasz
Cs1csó
üzenetére
Mivel én tettem rá a vírusirtót, ami letörölte az összes ikont is róla, ezért azóta nem jó, amióta hozzá nyúltam, nekem kellemetlen a dolog, akkor is, ha előtte én tettem használhatóvá, meg hát a főnök gépe ez is.
De nekem ez semmi problémát nem okoz, elszórakozgatok vele, szívesen ápolgatom, a munkahelyen van rá időm bőven, csak tanulok belőle. Nem is sürgős, mert a főnök szabadságon van, és ne gondoljatok fontos adatokra, csak beosztások, munkaidő-nyilvántartások, ilyesmik, ugye mind MS szoftveres, és természetesen le vannak mentve pendrive-ra is, csak kaptuk selejtből ezt a gépet, és a főnök kinevezte háttértárnak.
De semmi komoly. Köszönöm a segítségeiteket! 
Ezt töltöttem le hozzá pendrive-ra. Lehet, hogy DVD-re kellett volna, mert iso-fájl?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Diablo IV
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mivel én tettem rá a vírusirtót, ami letörölte az összes ikont is róla, ezért azóta nem jó, amióta hozzá nyúltam, nekem kellemetlen a dolog, akkor is, ha előtte én tettem használhatóvá, meg hát a főnök gépe ez is.
De nekem ez semmi problémát nem okoz, elszórakozgatok vele, szívesen ápolgatom, a munkahelyen van rá időm bőven, csak tanulok belőle. Nem is sürgős, mert a főnök szabadságon van, és ne gondoljatok fontos adatokra, csak beosztások, munkaidő-nyilvántartások, ilyesmik, ugye mind MS szoftveres, és természetesen le vannak mentve pendrive-ra is, csak kaptuk selejtből ezt a gépet, és a főnök kinevezte háttértárnak.