-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
Ajánlgatjuk itt a Shotcut-ot meg az OpenShot-ot egy ideje videoszerkesztésre, de sosem teszteltem őket. Egy egyszerű, de pontos vágási feladat elé állítottam őket, és az derült ki, hogy igen nyögvenyelős velük a munka - már ha összejön egyáltalán az, amit szerettünk volna. Volt itt felületi rángatózás, átláthatatlan funkciókezelés, eltűnő gombok, ablakok, az intuitivitás teljes hiánya. Borzasztó mindkettő.
Helyettük ezt vetettem be: Kdenlive. A letöltésnél figyelni kell, hogy a külön beszerzendő FFmpeg codec-ek a megfelelő helyre kerüljenek. A Neszén véglegesre csomagolva lehet elérni a progit.
Ugyanúgy ingyenes és MLT alapú, de ez már jobban hasonlít rendes szerkesztőre, könnyű volt vele kettébontani a video- és audio csatornákat stb. Amit nem találtam meg hirtelen (bár annyira nem mentem bele), az a fade in és out-ok állítási lehetősége, netán hatás-görbéje.
Mindenesetre innentől fogva a szokásos videoszerkesztős kérdésre ezzel a programmal fogok válaszolni, a másik kettő felőlem a feledés homályába merülhet (és ott rohadhat el). De ha van még épkézláb alternatíva winre, feltétlen jöhet.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5 Pro teszt
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Horgász topik
- Renault, Dacia topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs