- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
juharsirup #36608 üzenetére
Sajnos a FastStonePicture-nél sem találtam olyat a beállítások között hogy kilehetne kapcsolni az egér kurzort. Ha megmozdul véletlenül, itt is megjelenik.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Nerazim #36698 üzenetére
Azok a projektfájlok, amelyek a forrásként hozzáadott videókon végrehajtott szerkesztéseket tartalmazzák, nem a kész videót magát. Például Movie Makerben van külön menüpont a projekt mentésére és a videó mentésére is. Az első hozza létre a .wlmp fájlt, az utóbbi hatására fog megtörténni a videó tényleges mentése a kívánt formátumban.
-
Nerazim
őstag
ollie, rokendrol: Köszi a segítséget. Elvileg ezzel a WinMovie Maker-rel próbálkozott ő is és ezt mondta: "A fényképezővel készített video kiterjesztése .MOV . Ha Movie Maker – rel vágom, akkor .wmlf kiterjesztésre konvertálja. Ha a géphez ajánlott ViewNX 2-vel vágom, akkor pedig .nmf kiterjesztésre. De egyiket sem nyitja meg a Windows képnézegetői, egyikkel sem tudom feltölteni a vágott videókat. " Ez létezik?
-
-
dqdb
nagyúr
válasz
bluemirage #36695 üzenetére
Jelenlegi paraméterezéssel 128 bites RC4-et, ezt 1.4-es PDF-től kezdve támogatja a szabvány.
AES128-ra 1.6-os PDF-től, AES256-ra 1.7-es PDF-től van lehetőség, azonban sok helyen csak 1.5-ös PDF-et támogatnak még (nem az Adobe Readerre gondolok természetesen), ezért ilyet csak akkor szabad használni, ha a túloldal is boldogul vele (de akkor már érdemes is).
-
-
dqdb
nagyúr
válasz
germinator66 #36685 üzenetére
[link]
Az EncryptPdf\EncryptPdf\bin\Release mappa tartalma kell neked. Mivel nem írtad, hogy milyen szinten szeretnéd titkosítani a PDF-et, ezért úgy állítottam be, hogy a fájl megnyitásához is kérjen már jelszót, és a nyomtatást engedélyezze. Parancssori program, nem bonyolítottam túl a paraméterezését:EncryptPdf.exe -input bemenő_pdf -output kimenő_pdf -password jelszó
Egy 1188 MB-os PDF-nél (a másik mappában lévő tesztprogramból esik ki) 33 MB alatt marad a memóriafoglalása. A trükk csak annyi, hogy nem tölti be az egész PDF-et, hanem oldalanként másolja át, és így mindig csak egy oldalnyi memóriára van szüksége (a streaming módot az alattam lévő iTextSharp tudja, én csak megfelelően felparamétereztem).
Ja igen, .NET Framework 4.5 kell a futtatásához (ez újrafordítással talán 2.0-ra is levihető, de 4.0-ra biztosan).
A programra természetesen semmiféle supportot nem adok, ha másképpen kellene valami, akkor ott van a forrás a binárisok mellett (a másik ok az iTextSharp licencfeltétele), keress meg vele egy fejlesztőt.
-
válasz
germinator66 #36685 üzenetére
Valszeg az 1GB-os méret ami sokkolja. De nem tudom,
Az adobe tényleg szükségtelenül teleszemeltné a gépet. De ráérős időmben, én tennék a helyedben egy próbát. Ha az sem viszi, akkor viszont tudnád, hogy sakk-matt.... Itt a vége.
Az uninstall-ja után egy CCleaner a registry-re és akkor talán OK-s.Cigam:
Én is tudom, hogy a multimédiás tartalmakhoz elég komoly tudás kell. De van néhány bébiszoft. DVD Decrypter-nek bolondbiztos megoldásként szerintem jó lehet a DVDFAB-ból ez a komponens, ami free, ha jól látom.
Adtam már ilyet olyannak aki nem értett hozzá, de a DVDFAB adott részével át tudta kódolni a filmeket a telefonjához, hogy egér-mozizzon...A tipikus Next-Next-Finish de nem tudom, hogy mit csinálok program ez is...
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Ebben tudna valaki segíteni?
-
Nerazim
őstag
Sziasztok! Lehet nem ide kell. Apósomnak keresek ingyenes videoszerkesztő, vágó progit ami magyar nyelvű és valami emberi formátumban el lehet menteni (pl:avi). Tudnátok ilyen progit mondani? Nem kell prof. csak valami alap is elég neki. Köszi előre is.
-
germinator66
aktív tag
válasz
bluemirage #36683 üzenetére
Köszi, sajnos ennek is megfeküdte a gyomrát, Adobe-ot most hagyom, mert hosszabb távra kellene.
-
válasz
medica #36678 üzenetére
(biztos rosszul álltottam be valamit)
Nem egyszerűbb megkeresni hol hibáztál? Mi garantálja, hogy a másik programmal nem követed el ugyanazt a hibát? Az is meglehet, hogy védelemmel ellátott DVD-vel próbálkoztál, és azért kínlódott annyi ideig, mert sikerült összezavarnia.
Sose értettem, hogy miért a program a hibás, ha nem úgy sikerül valami ahogy szeretnéd.Próbáld ki a WinX HD Video Converter Deluxe-ot. Most egy ideig ingyen regisztrációs kódot adnak hozzá, és rengeteg előre beállított profillal rendelkezik.(+ a legismertebb másolásvédelmeket is ki tudja kerülni)
-
válasz
germinator66 #36682 üzenetére
Utólag ezzel állítólag megy. PdfMate
Forrás:http://www.digitaltrends.com/computing/password-protect-pdf/2/vagy ami tuti és iparilag biztos az az Adobe Acrobat (nem a reader) 30 napos próbaverziója
-
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy relatíve nagy (>1GB) PDF fájlt titkosítani, de sajnos az eddig használt PDF Shaper-nek sok lehet, mert egy üres oldalt csinál belőle. A kérdésem, hogy lehet ezt ingyenesen, egyszerűen kivitelezni?
-
medica
senior tag
Hi! Valami ingyenes progi kellene win7 alá dvd-rippiléshez. iMacsoft-ot használtam de pocsék minőséget hozott (biztos rosszul álltottam be valamit) és lassú is volt nagyon ( 4 giga 4 óra kb).
-
kristof_
tag
válasz
Kékes525 #36675 üzenetére
Nézz szét szerintem első körben a videókártyád driverén. Nekem AMD Radeonon elég sok beállítási lehetőség van a színekkel játszani, de biztos vagyok benne, hogy NVIDIA-n is ott van.
Színkorrekció beállításoknál külön lehet az rgb színeit kezelni, ott ha lejjebb veszed a kék kontrasztot, akkor találhatsz neked megfelelő beállítást. -
Kékes525
félisten
Ismertek olyan programot PC-re, ami a monitor fényéből a kéket kiszedi, a beállításnak megfelelően csökkenti az intenzitását, természetesen időlegesen. Este használnám. Vagy inkább csináltassak monitorvédő szemüveget?
-
juharsirup
csendes tag
válasz
bluemirage #36673 üzenetére
És az téged bánt, hogy egy szoftvert minősítek?
(Ráadásul malware-eset...) Persze, hogy megteszem. Az újraírható lemezeket 50%-ban elcseszi, a másik nem (több gépen is próbálva egyébként, ráadásul többször írás közben is leakadt már az ImgBurn). Biztos írófüggő is a dolog, de szoftverben egyértelmű a dolog. Ha nálad hibátlan, használd! Egyszeri usernek viszont én már nem ajánlanám, helyette inkább a stabil, egyszerűbb, malware-menteset. + CDBurnerXP, ha kell a magyar nyelv.
-
válasz
juharsirup #36671 üzenetére
Én nem minősítettem a szoftvert, ahogyan Te igen. De lehet, hogy én is le vagyok fizetve, ahogyan majd mindenki más és a linkelt oldal írója. Én nem írtam véleményt arról amit nem ismerek. Egyszerű kis programot ajánlottál. Kezdőnek szerintem jó lehet. Ha a kérdező az ImgBurn tényleg rendesen használta... nem csak tovább... tovább.... szinten... akkor sajnos neki nem lesz jó. Mert ez az egyik legprofibb író, mélyreható hangolásokkal... és bár nem bolondbiztos és valóban érteni kell használatához... És igen a tovább... tovább megoldásra én sem az ImgBurn-t javasolnám. Az ImgBurn a CD Rippelős EAC-hoz hasonló etalon... de az EAC-ot is csak azoknak ajánlanám akik megfelelő olvasóval és tudással rendelkeznek hozzá. Ezeket a szoftvereket (lsd EAC what new) nem kell fejleszteni, mert sajnos a mögöttes technológia már nem változik... csak visszafele csökevényesedik (írók, lemezek)
De a linkelt oldalnak és konstruktív vitának köszönhetően a kérdező most már több közül választhat... és ennek szerintem ő is örül... -
Wolfskin
őstag
akkor ezek szerint a foobar beépített hangerőszabályzóját nem is szabad/érdemes használni???
kösz a választ!@juharsirup: ok, értem, köszi!
-
juharsirup
csendes tag
Valószínűleg elhiszem, ettől függetlenül nem csak saját tapasztalat, hogy képes lemezeket javíthatatlanul elbarmolni, míg ugyanezeket az Any minden gond nélkül viszi (főleg a mindenféle újraírható DVD-knél jön ez elő). Kár volt a billentyűzetet koptatni úgy, hogy nincs is az említett cuccal (AnyBurn) tapasztalatotok.
bluemirage: A marketing elemzésed és a mélyenszántó indokaid majd valaki elolvassa. Akinek a szoftver tudása a weboldal leírása alapján megítélendő, annak én nagyon sok kreditet nem ítélnék. Bőven kivettem a részem anno a Nero bloatware ellen bevetendő CD-író programok megismertetéséből (pl. ImgBurn), most hadd legyen már meg a jogom ahhoz, hogy elmondjam a véleményem egy azóta már nem fejlesztett, sok esetben bugos programról - miközben tudok újabb alternatívát javasolni!
-
válasz
juharsirup #36668 üzenetére
Valószínűleg nem olvasta a bejegyzésedet, ezért nálam évek óta hiba nélkül teszi a dolgát.
-
válasz
juharsirup #36668 üzenetére
Jajj... ne máááá...
"AnyBurn is a light weight but professionalCD / DVD / Blu-ray burning software that everyone must have." Ez egy vicces mondat, így elsőre...
Light = egyszerű, next... next és kész megoldás azoknak akik nem értenek hozzá vagy nincs szükségük professzionális íróra.Gizmo véleményét én is osztom... 16 év stúdiós munkával a hátam mögött és sok-sok táskányi megírt DVD és CD után.
Ez szép idézet tőle: ImgBurn's advanced features may confuse you if you just want to do a basic burn.... Ne engedd magad megzavarni... nincs is ezzel semmi gond.De azért "bugos vacak, sose volt egy csúcs" egy szakmai fórumon erős, főleg ha semmi alapja sincs.
Az Open Candy-ről írt a Gizmo is... nekem egy kicsit régebbi verzió van meg belőle, így semmi gondom. -
Kernel
nagyúr
válasz
volvoguy #36666 üzenetére
ImgBurn nevű programot ismerek, ami a saját honlapján több linkről is letölthető, végén magad egy direkt linket is:
-
volvoguy
addikt
Üdv! Én eddig az ImageBurn nevű programot használtam lemezek és képfájlok írásához, de amikor leszeretném tölteni, virust jelez a Comodo. Valami mást helyette tudnátok javasolni esetleg? Egyszerű programot szeretnék...
-
Kernel
nagyúr
-
brd
nagyúr
válasz
illes0102 #36661 üzenetére
A számozást sajnos nem, ez valami elmebaj a VGA-gyártóknál. Azt, hogy melyik az elsődleges, a linkelt képen látható panelen tudod állítani. Persze Windowsról beszélünk, úgyhogy nemhogy külső program, még a saját szarai is bizonyos dolgokat az 1-es sorszámú monitorra asznak ki, hiába az van másodlagosnak beállítva.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Wolfskin #36660 üzenetére
Hangerőt kizárólag a DA átalakítás után illik szabályozni, már az analóg jelen. Ha te ezt még a gépen megteszed, és utána küldöd ki SPDIF-en a végeredményt, akkor hallható minőségromlás lesz a jutalmad, ugyanis ilyenkor a 16-24-32 bites kimenet effektív bitszámát osztod lényegében vissza, és a végeredmény ugyan halkabb lesz, de a részletek is elveszhetnek.
-
juharsirup
csendes tag
válasz
Wolfskin #36659 üzenetére
A WD passportok eleve leállnak, ha nincsenek használatban. Plusz az energiagazdálkodási beállítások közt alapbeállítás a winen, hogy 20 perc elteltével leállítsa hozzáférés hiányában a meghajtókat (legyen az akár belső HDD). Ha nem így tesznek, akkor lehet, hogy valamelyik programod piszkálja őket. Tiszta win telepítéssel próbálnám ki további sikertelenség esetén a WD-ket. Bónusz: rakj egy rezgést elnyelő bármit alájuk (kartonpapír, sapka, szelet kenyér :> )!
illes0102: A videovezérlőd telepített szoftverében max.
-
illes0102
aktív tag
Sziasztok!
olyan programot vagy lehetőséget keresek amivel meg lehet változtatni a használt kijelzők "számát" mármint hogy melyik az elsődleges illetve másodlagos anélkül hogy a videókártyán megcserélném a kábleket. erre gondolokköszönöm előre is a segítséget.
Win7 64bit, R9 280x
-
Wolfskin
őstag
ezt a kérdést nem tudom, hol tegyem fel...
van egy• Audigy 2zs hangkártyám, és van a
• foobar zenelejátszó, de a hang az
• alaplapi optikai kimeneten megy ki külső dac-ba. (asus sabertooth fx 2.0)a kérdés, hogy van.e olyan progoi (beállítás, lehetőség) hogy az Audigy távirányítója a foobart vezérelje, különösen hangerő tekintetében.
-
Wolfskin
őstag
sziasztok
valami olyan megoldást, (beállítást, programot) keresek, ami leállítja a külső HDD-t, amikor nincs használatban. van két WD My passportom, de zavaró, hogy akkor is pörögnek (remegnek) amikor már régóta nincs adat beolvasva róluk. vagyis inkább úgy mondom, folyamatosan. nem lehet ilyenkor "pihentetni" őket? nem csak az elhasználódás miatt (bár nem tudom, számít-e nekik a "kilométer"...?) hanem az érezhető remegés és zaj miatt itt...
köszi! -
Üdv.
Laptopra (Toshiba Satellite L850-13M) keresek valamit, ami hasonló a Toshiba által ajánlott SRS Premium Soundhoz. Az említett programmal nem vagyok elégedett, elfelejti a beállításokat. Mit ajánlanátok? Feltettem a DTS Studio Soundot, de hibát ír ki indításnál.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #36652 üzenetére
ISO-fájlokhoz meg Windows 8-tól kezdve megoldott a beépített mountolás.
Korábbi Windowsokra pedig a Microsoft külön letölthető alkalmazásban kínálja ugyanezt. -
mrobes
tag
válasz
juharsirup #36654 üzenetére
Igazából csak virtuális meghajtóként használom, ez a része ingyenes és sok képfájlt támogat.
Bár a kép készítés már korlátozva van.
Promóciós kódot gyakran találni hozzá és tud Magyarul. -
juharsirup
csendes tag
válasz
mrobes #36653 üzenetére
Akár, végülis szimpatikus gyártó. De a PowerISO nem ingyenes, és nem egyszerűbb, mint a CloneDrive. Tőlük én az ingyenes AnyBurn-t szerettem meg, mint a már nem fejlesztett ImgBurn-t pótló, bugmentesebb íróprogramot. Nem mintha bármikor is szükségem lenne ilyenre, de a visszajelzések jók róla.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Szerintem ezt csak úgy lehetne elképzelni, ha maga a játék támogatná ennek a lekérdezését, vagy nVidia-oldalról lehetne detektálni (tehát ha a videókártyához tartozó driver+szoftver tudná ezt jelezni neked).
(#36647) rokendrol:
Most csak trollkodsz, vagy mi a mondandó?(#36650) juharsirup:
+1, csatlakozom, a Virtual CloneDrive-nál sallangmentesebb, lightweightebb céleszközt nehéz lenne találni Windows 7-hez, illetve afölött, ha NEM ISO-ról van szó.
ISO-fájlokhoz meg Windows 8-tól kezdve megoldott a beépített mountolás.
(Mármint ez a kollégának szól.) -
Sk8erPeter
nagyúr
-
juharsirup
csendes tag
válasz
Werkly #36648 üzenetére
Nem, ez a kettő ajánlott, főleg a Virtual CloneDrive. Mivel teljesen tiszta és jól működő szoftverről van szó, mást nagyon vadászni sem érdemes. A magyarul tudás meg tök lényegtelen. Duplaklikkel berakod az ISO-t, eltávolítással pedig kikapod a virtuális meghajtóból (azt az egy opciót, ami ezt lehetővé teszi, meg csak sikerülni fog eltalálni).
-
Jazz
veterán
válasz
Sk8erPeter #36645 üzenetére
Értem, ezzel tisztában vagyok.
A kérdés arra irányult, kicsit kifejtve:
Van egy gyanúm, hogy x játék alatt nem működik. De elég nehéz tetten érni "ránézéssel" a játék jellege miatt. (és mivel több minden is okozhatja "ezt az érzést"-laggot (ami a g-sync nélküli v-sync ismérve), jó lenne kizárni. Ezen kívül még van egy sor más dolog (amit most nem részletezek), ami miatt jó lenne ha egyértelműen meglehetne állapítani hogy működik e adott progi alatt a g-sync vagy sem.
De ha nincs ilyen alkalmazás akkor nincs.:S
Azért köszi. -
Werkly
őstag
Daemon tools helyett keresnék szigorúan FREE programot ami kezel sok formátumot és esetleg tud magyarul. WinCDEmu, Virtual Clone ismerem. Más ajánlottak? X64 W7 rendszerre. Kösz!
-
rokendrol
senior tag
válasz
Sk8erPeter #36645 üzenetére
ez meg mi?
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
8Gb-os pendrive-ból csináltam egy memtet-es bootolhatót.
A kapacitása jelenleg ~50Mb, lemezkezelőben ugyan látom a többit, viszont nem tudom egy kötetre alakítani az egészet. Van erre valami ingyenes progi, amivel meg tudnám csinálni? Vagy a win-es (8.1) is tudja csak rosszul fogtam neki? -
Sk8erPeter
nagyúr
http://www.geforce.com/hardware/technology/g-sync/faq#q5
"Q: Does NVIDIA G-SYNC work for all games?
A: NVIDIA G-SYNC works with all games. However, we have found some games that do not behave well and for those, we recommend that users take advantage of our control panel’s ability to disable G-SYNC per game. Games that NVIDIA discovers that have trouble with G-SYNC will be disabled by default in our driver."(#36644) rokendrol: ez meg milyen válasz.
-
Jazz
veterán
Van valamilyen program amivel lehet ellenőrizni hogy adott game alatt működik e a g-sync?
Thx -
tatala77
tag
válasz
V.Stryker #36628 üzenetére
Szia!
Én yt videó letöltésére semmit sem használok, csak szépen beírom a címsorba elé, hogy lataa.
Pl van egy videó, ezen a linken:
https://www.youtube.com/watch?v=BC2dRkm8ATUkitörlöd az elejét, és átírod ilyenre:
lataayoutube.com/watch?v=BC2dRkm8ATU.
Feljön a lataa weboldala, ahol beállíthatod, hogy milyen minőségben szeded le a videót, vagy csak az .mp3-ban a ahngját, és ennyi, már le is mentette Neked.
Arra vigyázz, hogy a sütiket engedélyezni kell a böngészőben, csak akkor működik.
Chrome és IE11 alatt tesztelve, ott tuti megy. -
mufi
senior tag
Üdv, free szoftverek kellenének:
-ACDSee 3 (golden version) helyettesítő képnéző/szerkesztő progi
-Winamphoz hasonló program
-Valami ami áttekinthetővé teszi a mappákban az alkönyvtárakat, szépen jeleníti meg/rendezi/áttekinthetővé teszi a zenefájlokat, kép- és videófájlokat.Köszönöm.
-
dqdb
nagyúr
válasz
juharsirup #36632 üzenetére
+ az általuk a telepítőbe csomagolt OpenCandy mellékhatásainak levakarása
Tisztább akkor már a JDownloader feltelepítése.
-
juharsirup
csendes tag
válasz
YouTube-ra (videó letöltés, hangfájllá konvertálás, vagy csak hang letöltés), Facebook-ra és Vimeo-ra is, szarakodás nélkül... A Freemake termékeknél szokásos ProductUpdater, a CaptureLibService és FreemakeVideoCapture processzek automatikus indulása kikapcsolandó telepítés után, más teendő nincs.
-
kispx
addikt
válasz
Fentebb linkelt youtube-dl nevű program. Parancssoros, de jelenleg jobbat még nem találtam.
youtube-dl.exe -F https://www.youtube.com/watch?v=8uVUR0mraH0
paranccsal letudod kérdezni, milyen formátumokban tölthető le a videó.youtube-dl.exe -f 249 https://www.youtube.com/watch?v=8uVUR0mraH0
Paranccsal pedig a kijelölt formátumban töltöd l a videót.
A 249 helyére a kívánt formátumot kell beírni. Jelen esetben
format code extension resolution note
249 webm audio only DASH audio 53k , opus @ 50k, 885.91KiB -
Jazz
veterán
válasz
juharsirup #36625 üzenetére
Nem jó az FPVP....nem olyan egyszerű ez....
Nincs kikapcsolt egér kurzor funkció fullscreen módban (sem). Automatikus elrejtés van csak egy bizonyos idő után, de ha megmozdul az egér a görgetés közben, újra előjön a kurzor.
Nem "csak" beállítás kérdése.Irfannál meglehet ezt oldani? (illetve azt hogy ha a mappa elejére-végére ér, akkor ne csak úgy lehessen beállítani ahogy írtad, hanem hogy megakad, megáll a mappa végén, nem kezdi az elejéről (végtelen ciklusba lépve).
-
Jazz
veterán
válasz
juharsirup #36606 üzenetére
Szerkeszteni nem akarok. Akkor a felsorolt 4 közül az FPVP használ egyedül GPU-t meg rendelget előre? Akkor ez lesz a nyerő. Főleg sok az igen nagy felbontású kép.
-
kispx
addikt
Nem. Egy random yt videó html 5-ös videólejátszójának a tagja:
<video src="mediasource:https://www.youtube.com/f6a87c2e-28ea-4a8a-bd9d-0e671a113af5" class="video-stream html5-main-video" tabindex="-1" style="width: 640px; height: 360px; left: 0px; top: 0px; transform: none;"></video>
A mediasource protokollal nem tudok mit kezdeni. Nem vagyok webfejlesztő, de ha valaki tudja, hogy mi a szösz akkor nyugodtan szóljon.
-
artiny
őstag
Létezik windows 10 re olyan program ami ugy viselkedik mint egy ereader olvaso - forditani, szovegtordelest, nagyitas, sorkozt?
ezeket a beallitasokat ellehet vele vegezni:
k é p
valamint letezik benne az a funkcio ha bemasolok egy adatbazist akkor kepes forditani rakkatintva az adott szora - leforditani a szot -
t420s
aktív tag
Üdv!
Milyen program mutatja egy transzparens always on top ablakban az aktuális rpm értékét adott fan-nak? CPU GPU case cooler?
Köszönöm
-
kispx
addikt
válasz
V.Stryker #36617 üzenetére
Hopsz, fogalmam sincs, hogy a link végére hogyan került oda a youtube-dl%5B/L
de javítom: linkjobb egérgombbal rákattintasz a videóra -> vizsgálat
A megjelenő részben ez a sor van kiemelve: <div class="target hidden" hidden=""></div>
Felette nyisd le a felette lévő <div class="video-wrapper"> elemet,A megjelenő elemet is nyisd le, meg az azutánit is....
Végül kapni fogsz egy hasonló elemet:
<video preload="metadata" src="https://fpdl.vimeocdn.com/vimeo-prod-skyfire-std-us/01/638/3/78194505/201270903.mp4?token=56ab2692_0x38cd88cfd0cac1099c7da6b14b44453b8761db88"></video>"<video" val kezdődik. A videó fájl linkje az src=" rész után kezdődik és a bezáró " jelig tart
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Vimeo-ról mivel lehet letölteni videót? Esetleg valami kiegészítőt tudtok ajánlani? Pl. ezt kéne leszedni.
-
beers
addikt
Sziasztok!
Bakelit lemezeket szeretnék katalogizálni, van pár ezer darab!
Jó lenne, ha valami adatbázisból tudna táplálkozni, és esetleg exportálni lehetne valami értelmes formátumba az adatbázisát! Sajnos nem igen találtam ilyen szoftvert!
-
-
Jazz
veterán
válasz
juharsirup #36606 üzenetére
Faststone link nálam nem megnyitható."Not Authorized to View This Page [CFN #0004]" (csak nálam?)
irfan folyton feldobja az ablakot ha adott mappa végére érsz és tovább görgetnél. Azt hogy lehet eliminálni.
-
juharsirup
csendes tag
Bármelyik képnézegető tudja az alapértelmezett teljes képernyős nézetet, a finomított és anélküli képmegjelenítést, illetve a kurzor eltüntetést. Beállítás kérdése...
- FastPictureViewer Professional
- FastStone Image Viewer
- Honeyview
- IrfanViewAz FPVP előre is renderelget, meg GPU-t használ (nagy felbontáshoz jobb), ennek ellenére legtöbbször még mindig az IrfanView a leggyorsabb. A FastStone a szerkesztő funkciókban komoly, a Honeyview pedig egy szimpla alternatíva modernebb köntösben.
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
valami jó képnézegetőt keresek (nem kell hogy free legyen) w10 64bit alá, ami a következő funkciókat tudja:
- belehet állítani hogy társított képek megnyitására kapsából fullscreen-be megy, nem látszik az egér kurzor, mozgatásra nem esik ki a fullscreen-ből, csak f betűre, amikor visszaáll ablakba.
DE így bezárva nem ezt az állapotot jegyzi meg (mint legutolsó állapot), hanem egy új kép megyitására úja fullscreen-be megy (mivel ez van neki megadva).
- a lehető leggyorsabb, azonnali képmegjelenítés, előre dolgozik memóriában stb..
- tud nyers pixel megjelenítést is (értsd raszteres, natív pixeles) és interpoláltat is (amikor nagyításnál összemossa a szomszédos pixeleket).Az ezer éves acdsee 32 tudta ezt, de az új rendszereken már nem megy a 15 éves program.
Az ACD pro meg baromi lassú, meg más hibái is vannak.Bármilyen tipp, tanács jöhet. (irfanview nem jó)
Köszi! -
juharsirup
csendes tag
válasz
aviator #36599 üzenetére
Benne van az oldal source kódjában a hangfájl. dqdb megelőzött
http://stream001.radio.hu:443/stream/20160117_160000_3.mp3
A mentés viszont meg fog szakadni 5-6 megánál, hiába próbálod böngészőből, vagy akár letöltő managerrel, 1 vagy több szálon. Szépen megoldották ezt...
-
dqdb
nagyúr
válasz
aviator #36599 üzenetére
Chrome-ban/Operában Ctrl+Shift+I az oldalon, a megjelenő panelben az Elements fülre kattintasz, Ctrl+F, beírod az mp3 szöveget, és az első találat a felvétel linkje lesz. Megnyitod azt egy másik fülön, és az lejátszó felületére jobb gombbal kattintva lesz mentési lehetőség. Vagy kézzel állítod össze a címet:
http://stream001.radio.hu:443/stream/YYYYMMDD_HHMMSS_C.mp3
Ahol az YYYYMMDD helyére a dátum kerül (az esetedben 20160117), a HHMMSS helyére az időpont (160000), a C helyére a csatorna (3).
Ilyen kérdések feltétele előtt illik megnézni az oldal felhasználási feltételeit, mert könnyen wareznek minősülhet a kérdésed. Szerencsére itt ez nem áll fen, a Médiaklikken elérhető tartalmakat magáncélre lementheted:
"A szellemi alkotások a honlap rendeltetésszerű használatával velejáró olvasáson, képernyőn történő megjelenítésen és az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen, továbbá a személyes - nem-kereskedelmi - célból történő merevlemezre történő lementésen és kinyomtatáson túl semmilyen egyéb formában nem használhatóak fel vagy hasznosíthatóak a jogtulajdonos előzetes írásbeli engedélyének hiányában."
"Szépen" néz ki a 443-as porton szolgáltatott HTTP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest