Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- RAM topik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
germinator66
üzenetére
Valszeg az 1GB-os méret ami sokkolja. De nem tudom,
Az adobe tényleg szükségtelenül teleszemeltné a gépet. De ráérős időmben, én tennék a helyedben egy próbát. Ha az sem viszi, akkor viszont tudnád, hogy sakk-matt.... Itt a vége.
Az uninstall-ja után egy CCleaner a registry-re és akkor talán OK-s.Cigam:
Én is tudom, hogy a multimédiás tartalmakhoz elég komoly tudás kell. De van néhány bébiszoft. DVD Decrypter-nek bolondbiztos megoldásként szerintem jó lehet a DVDFAB-ból ez a komponens, ami free, ha jól látom.
Adtam már ilyet olyannak aki nem értett hozzá, de a DVDFAB adott részével át tudta kódolni a filmeket a telefonjához, hogy egér-mozizzon...
A tipikus Next-Next-Finish de nem tudom, hogy mit csinálok program ez is... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valszeg az 1GB-os méret ami sokkolja. De nem tudom,
A tipikus Next-Next-Finish de nem tudom, hogy mit csinálok program ez is...