Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
juharsirup
üzenetére
Jajj... ne máááá...

"AnyBurn is a light weight but professional
CD / DVD / Blu-ray burning software that everyone must have." Ez egy vicces mondat, így elsőre...
Light = egyszerű, next... next és kész megoldás azoknak akik nem értenek hozzá vagy nincs szükségük professzionális íróra.Gizmo véleményét én is osztom... 16 év stúdiós munkával a hátam mögött és sok-sok táskányi megírt DVD és CD után.
Ez szép idézet tőle: ImgBurn's advanced features may confuse you if you just want to do a basic burn.... Ne engedd magad megzavarni... nincs is ezzel semmi gond.
De azért "bugos vacak, sose volt egy csúcs" egy szakmai fórumon erős, főleg ha semmi alapja sincs.
Az Open Candy-ről írt a Gizmo is... nekem egy kicsit régebbi verzió van meg belőle, így semmi gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HP notebook topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gaming notebook topik
- Hővezető paszták
- Gumi és felni topik
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Thermalright Assassin X 120 V2
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

CD / DVD / Blu-ray burning software that everyone must have." Ez egy vicces mondat, így elsőre...