-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
juharsirup #36668 üzenetére
Valószínűleg nem olvasta a bejegyzésedet, ezért nálam évek óta hiba nélkül teszi a dolgát.
-
válasz
juharsirup #36668 üzenetére
Jajj... ne máááá...
"AnyBurn is a light weight but professionalCD / DVD / Blu-ray burning software that everyone must have." Ez egy vicces mondat, így elsőre...
Light = egyszerű, next... next és kész megoldás azoknak akik nem értenek hozzá vagy nincs szükségük professzionális íróra.Gizmo véleményét én is osztom... 16 év stúdiós munkával a hátam mögött és sok-sok táskányi megírt DVD és CD után.
Ez szép idézet tőle: ImgBurn's advanced features may confuse you if you just want to do a basic burn.... Ne engedd magad megzavarni... nincs is ezzel semmi gond.De azért "bugos vacak, sose volt egy csúcs" egy szakmai fórumon erős, főleg ha semmi alapja sincs.
Az Open Candy-ről írt a Gizmo is... nekem egy kicsit régebbi verzió van meg belőle, így semmi gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- iPhone topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest