- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
juharsirup #36671 üzenetére
Én nem minősítettem a szoftvert, ahogyan Te igen. De lehet, hogy én is le vagyok fizetve, ahogyan majd mindenki más és a linkelt oldal írója. Én nem írtam véleményt arról amit nem ismerek. Egyszerű kis programot ajánlottál. Kezdőnek szerintem jó lehet. Ha a kérdező az ImgBurn tényleg rendesen használta... nem csak tovább... tovább.... szinten... akkor sajnos neki nem lesz jó. Mert ez az egyik legprofibb író, mélyreható hangolásokkal... és bár nem bolondbiztos és valóban érteni kell használatához... És igen a tovább... tovább megoldásra én sem az ImgBurn-t javasolnám. Az ImgBurn a CD Rippelős EAC-hoz hasonló etalon... de az EAC-ot is csak azoknak ajánlanám akik megfelelő olvasóval és tudással rendelkeznek hozzá. Ezeket a szoftvereket (lsd EAC what new) nem kell fejleszteni, mert sajnos a mögöttes technológia már nem változik... csak visszafele csökevényesedik (írók, lemezek)
De a linkelt oldalnak és konstruktív vitának köszönhetően a kérdező most már több közül választhat... és ennek szerintem ő is örül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest