Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bluemirage

őstag

válasz juharsirup #36671 üzenetére

Én nem minősítettem a szoftvert, ahogyan Te igen. De lehet, hogy én is le vagyok fizetve, ahogyan majd mindenki más és a linkelt oldal írója. Én nem írtam véleményt arról amit nem ismerek. Egyszerű kis programot ajánlottál. Kezdőnek szerintem jó lehet. Ha a kérdező az ImgBurn tényleg rendesen használta... nem csak tovább... tovább.... szinten... akkor sajnos neki nem lesz jó. Mert ez az egyik legprofibb író, mélyreható hangolásokkal... és bár nem bolondbiztos és valóban érteni kell használatához... És igen a tovább... tovább megoldásra én sem az ImgBurn-t javasolnám. Az ImgBurn a CD Rippelős EAC-hoz hasonló etalon... de az EAC-ot is csak azoknak ajánlanám akik megfelelő olvasóval és tudással rendelkeznek hozzá. Ezeket a szoftvereket (lsd EAC what new) nem kell fejleszteni, mert sajnos a mögöttes technológia már nem változik... csak visszafele csökevényesedik (írók, lemezek)
    De a linkelt oldalnak és konstruktív vitának köszönhetően a kérdező most már több közül választhat... és ennek szerintem ő is örül...

Új hozzászólás Aktív témák