-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomasz1
csendes tag
Köszi a választ!
Nem gondoltam, hogy OS hiba, azt hittem a java okozza, vagy vmi más, ezért ide írtam. De ezek szerint az OS a rossz?
Kicsit bonyolultnak tűnik a megoldás, remélem sikerül megcsinálni.
Amúgy az csinálhat ilyen hibát, ha a chipset driver nincs fenn rendesen?
Innen:
[link]
és ebben
"AMD all in 1 driver ver:12.8"
van a chipset driver, kicsomagolás után csak a setupot indítottam el, gondoltam föltesz mindent, azt most nézem, hogy külön van benne egy Config mappa és abban van a chipset.exe, akkor lehet az fenn sincs és az a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest