Hirdetés
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- HTPC (házimozi PC) topik
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló! Köszi szépen.
Feltettem a gépre a progit. Volt amelyik lemeznél tudott segíteni, de összességében kb pár % alatt marad a sikeressége.
Érdekes egyébként, hogy fizikailag a némely lemez(írott CD-k) széle felé már olvashatatlan. Ezt még megértem. De van olyan lemez, aminek kb az első harmadát-felét tudtam átmenteni. Volt olyan lemez is, Primedisc márka (nem tudom mitől kapta a "Prime" nevet
) amiről semmit nem tudtam lementeni. Ezt az egy lemezt leszámítva ismert márkás CD-k vannak a listán. Eddig egyedül a Verbatim és Philips nem vérzett el. TDK, Fuji, Maxell, Traxdata igen, összesen kb 60 CD-ből 10 problémás. Nyílván csak bizonyos típusok voltak nálam, nem az összes gyártott kollekció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) amiről semmit nem tudtam lementeni. Ezt az egy lemezt leszámítva ismert márkás CD-k vannak a listán. Eddig egyedül a Verbatim és Philips nem vérzett el. TDK, Fuji, Maxell, Traxdata igen, összesen kb 60 CD-ből 10 problémás. Nyílván csak bizonyos típusok voltak nálam, nem az összes gyártott kollekció.