Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló! Köszi szépen.
Feltettem a gépre a progit. Volt amelyik lemeznél tudott segíteni, de összességében kb pár % alatt marad a sikeressége.
Érdekes egyébként, hogy fizikailag a némely lemez(írott CD-k) széle felé már olvashatatlan. Ezt még megértem. De van olyan lemez, aminek kb az első harmadát-felét tudtam átmenteni. Volt olyan lemez is, Primedisc márka (nem tudom mitől kapta a "Prime" nevet
) amiről semmit nem tudtam lementeni. Ezt az egy lemezt leszámítva ismert márkás CD-k vannak a listán. Eddig egyedül a Verbatim és Philips nem vérzett el. TDK, Fuji, Maxell, Traxdata igen, összesen kb 60 CD-ből 10 problémás. Nyílván csak bizonyos típusok voltak nálam, nem az összes gyártott kollekció.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) amiről semmit nem tudtam lementeni. Ezt az egy lemezt leszámítva ismert márkás CD-k vannak a listán. Eddig egyedül a Verbatim és Philips nem vérzett el. TDK, Fuji, Maxell, Traxdata igen, összesen kb 60 CD-ből 10 problémás. Nyílván csak bizonyos típusok voltak nálam, nem az összes gyártott kollekció.