-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klemens
őstag
válasz
PazsitZ #9899 üzenetére
Kicsit későn, de csak most tudtam kirpóbálni ezt a kiegészítőt.
Fel is tettem gond nélkül, csak éppen a mixeket nem tudom vele letölteni. Megtalál mindent az oldalon (hátterek, csengőhangok, videó), csak a mixeket nem látja, pedig az első kettőt leakarom valahogy heggeszteni az oldalról.
Ötlet? -
Chaser
legenda
válasz
PazsitZ #7508 üzenetére
Semmilyen zenét nem kerestem, kellene egy ilyen program, ami néha jól jönne. Mint a winamp plugin is mutatja, nem mindenki tartja lehetetlennek, ha az még messze nem is tökéletes. Hol tartana a világ, ha mindenre rávágnánk kapásból, hogy nem lehet
Eddig egy embert megkérdeztem, megkérdezek többet, ráérek, nyilván egy nagyon penge matek-fizika koponya kell ehhez, de szerencsére ismerek ilyet is.
-
PazsitZ
addikt
válasz
PazsitZ #2113 üzenetére
Valamiért az ffdshow kavart be, mondjuk nem értem ugyanazok a kodekek vannak fenn mint voltak. Akkor működött, új rendszer és nem megy
. Egy újabb verziójú ffdshow már normális képet adott, de bal oldalra egy zöld kis csíkokat tett (nézhető a film, de inkább leszedtem).
Egyébként nem tudom ez a gspot annyi különbséget mutatott a két nem müködő filmnél - a többivel szemben-, hogy Split: No, valószinű ezzel a tulajdonsággal akad össze a ffdshow
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest