- OLED TV topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chello
tag
válasz
joecontra #26265 üzenetére
A hipercam felrakott magával egy szemetet ami már be is hozta a saját weboldalát és a háttérben "scannelni" kezdte a gépemet. Figyelmeztetett, hogy túl magas fps van beállítva, de miért amikor én még hozzá sem nyúltam mitöbb keresve sem találtam az összesen 6 füle között.
Aztán a teljes képernyőt.. kövezzetek meg, de csak úgy találtam beállítani, ha megadom hány szor hány pixel.
Ja és amikor megadtam a full képernyőt akkor lassan tudtam elővakarni leállytáshoz az ablakát majd play-neél behalt és kilépettAzért nézegetem őket, mert camstudioval nem standard felbontáson gondjaim vannak.
Az oldal mg minden áron kiléptet. Be kell jelentkeznem 2x mire egy hozzászólást megírhatok.
Mitöbb beállítottam, hogy maradjon korlátlanul bejlentkezve (elve minek van másképpen) és most megint nem volt ott a pipa. -
válasz
joecontra #19373 üzenetére
Pontosan úgy jártál el, ahogy írtam, majd amikor rákattintasz a létrehozott parancsikonra, akkor meg ezt írja ki? Ellenőrizd, megvan az exe egyáltalán?
Ha esetleg nem, akkor 2 dolog szokott szóba jönni
1. vírusos a fájl vagy tévesen azonosítja a kergetőd és törli/karanténozza, de ez nem fordulhatna elő: VT2. Vírusos a géped, futtass le egy MBAM Free-t...
Ellenőrizd, ha letöltesz valami más exe-t, az nem tűnik-e el automatikusan... -
-
dr_strange
senior tag
válasz
joecontra #18134 üzenetére
Ez elvileg hasonlot tud (nem probaltam).
-
cigam
titán
válasz
joecontra #14458 üzenetére
Mindkét ajánlat teljesíteni tudja a feltételeket. Én az x.264-et és aac-t ajánlanám. Mivel a sávszélesség a negyede lesz, így mindenképpen minőségromlás lesz a vége.
Én is próbálkoztam TV-ről felvett műsort DVD-ről tovább tömöríteni, de beláttam, hogy akkor kapom a legjobb eredményt ha 4mbps-os MPEG2 marad. Avidemux-al kivágtam a reklámokat, és kész. Igaz ~dupla méret, de maradt az elvárt minőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Crypto Trade
- OLED TV topic
- Hobby rádiós topik
- Formula-1
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged