Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Chello
tag
válasz
joecontra
üzenetére
A hipercam felrakott magával egy szemetet ami már be is hozta a saját weboldalát és a háttérben "scannelni" kezdte a gépemet. Figyelmeztetett, hogy túl magas fps van beállítva, de miért amikor én még hozzá sem nyúltam mitöbb keresve sem találtam az összesen 6 füle között.
Aztán a teljes képernyőt.. kövezzetek meg, de csak úgy találtam beállítani, ha megadom hány szor hány pixel.
Ja és amikor megadtam a full képernyőt akkor lassan tudtam elővakarni leállytáshoz az ablakát majd play-neél behalt és kilépett
Azért nézegetem őket, mert camstudioval nem standard felbontáson gondjaim vannak.
Az oldal mg minden áron kiléptet. Be kell jelentkeznem 2x mire egy hozzászólást megírhatok.
Mitöbb beállítottam, hogy maradjon korlátlanul bejlentkezve (elve minek van másképpen) és most megint nem volt ott a pipa. -
válasz
joecontra
üzenetére
Pontosan úgy jártál el, ahogy írtam, majd amikor rákattintasz a létrehozott parancsikonra, akkor meg ezt írja ki? Ellenőrizd, megvan az exe egyáltalán?
Ha esetleg nem, akkor 2 dolog szokott szóba jönni
1. vírusos a fájl vagy tévesen azonosítja a kergetőd és törli/karanténozza, de ez nem fordulhatna elő: VT2. Vírusos a géped, futtass le egy MBAM Free-t...
Ellenőrizd, ha letöltesz valami más exe-t, az nem tűnik-e el automatikusan... -
-
dr_strange
senior tag
válasz
joecontra
üzenetére
Ez elvileg hasonlot tud (nem probaltam).
-
cigam
titán
válasz
joecontra
üzenetére
Mindkét ajánlat teljesíteni tudja a feltételeket. Én az x.264-et és aac-t ajánlanám. Mivel a sávszélesség a negyede lesz, így mindenképpen minőségromlás lesz a vége.
Én is próbálkoztam TV-ről felvett műsort DVD-ről tovább tömöríteni, de beláttam, hogy akkor kapom a legjobb eredményt ha 4mbps-os MPEG2 marad. Avidemux-al kivágtam a reklámokat, és kész. Igaz ~dupla méret, de maradt az elvárt minőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő