Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
King Unique #41891 üzenetére
Köszönöm a választ!
A macdrive tökéletesen funkcionált 5 napig, de a majd 50 jurós árat sokallom azért, hogy felismertessek a winnel egy vinyót.
Többit kipróbálom! köszi a linkeket! -
--Disztroj--
senior tag
Sziasztok!
win alatt Mac vinyók beolvasásához melyik a legjobb ingyenes progi?
-
--Disztroj--
senior tag
Hi All!
tudtok nekem ajánlani egy frankó és megbízható screen capture progit, amivel videót tudok rögzíteni a desktopról?
-
--Disztroj--
senior tag
Sziasztok!
olyan programot keresek amivel fotokat tudok zenere megvagni, viszonylag konnyu kezelhetoseg mellett.
Olyasmi progi volna jo, mint ami az apple kellekek kozt megtalalhato mini klipp editor. bar a nevet most hirtelen nem tudnam megmondani -
--Disztroj--
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #19776 üzenetére
cégesen igyekszem megoldani a dolgot, így remélem semmi nem lesz akadály, komoly fejlesztést szeretnénk.
Dluinet: akkor ezzel a kettővel elkezdek barátkozni és jobban utánanézni a dolgoknak
mindkettőtöknek köszönöm a segítséget
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #19773 üzenetére
az ingyenesség elég jó pont és igazából ez is meggyőző proginak tűnik
ahogy látom elég nagy a szórás, hogy ki mit használ, mégis jó lenne tudni melyik progi az, amelyik a 3D Adobeja -
--Disztroj--
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék 3d animációval foglalkozni (filmek, grafika, játékok) és nem nagyon tudom melyik lenne a legmegfelelő program erre.
van pár alternatíva pl. cinema 4D, maya, 3dmax stb.
Nem tudom mennyi átjárás van a progik közt, de annak kezdenék neki ami a legjobb, legelőremutatóbb, legjobban favorizált, mert kitanulni ilyesmit időbe telik. : ]
-
--Disztroj--
senior tag
Sziasztok!
Van olyan progi (vagy akár win is tudja, nem tudom) , amivel előre beállított idő letelte után kikapcsol a gép?
-
--Disztroj--
senior tag
-
--Disztroj--
senior tag
Annak sincs formátuma, sima rendszerhéjnak írja a tulajdonságoknál
Egy virágboltból szereztem egy jó nagy font pakkot, abban volt mac és win fontok külön mappában
Ugyanaz a könyvtár csak a két típus így néz ki:
Bal oldali MAC, jobb WIN (szintén olyan zéró mint amit a megrendelő küldött)
Az egyetlen difi hogy a mac verziónak legalább van mérete.
Lehet így ezzel kezdeni valamit? -
--Disztroj--
senior tag
Sziasztok!
Megrendelőtől nemrég kaptam a tödeléshez szükséges fontokat, de ezek zéró méretűek és még formátumuk sincs
A fickónak nincsenek meg máshogy a fontok
Van program ami tud ezekkel kezdeni valamit?Illetve rábukkantam mac es fontokra és szeretném őket win-en használhatóvá varázsolni, erre mi a legmegfelelőbb progi?
Előre is köszi!
-
--Disztroj--
senior tag
Valóban furcsa....én amúgy dolgoztam az apple-nek, és sok embernek mondtam úgy, hogy ez az iLife csomag a géppel eggyütt jár..szal nem értem, a sulimban, s a haveroknál miért nincsenek meg ezek az alkalmazások
Mellesleg kipróbáltam az általad javasolt progit, de ettől csak jobban fáj, hogy nincs imac a közelben...jóval egyszerűbb és gyorsabb az iMovie
-
-
--Disztroj--
senior tag
Hi All!
Képeket szeretnék slideshow szerüen összerakni (ebbe képenként közelítés, távolítás) zenére.. olyan progira lenne szükségem, mint amilyen az Apple-nek az iMovie [link]
Valakinek 5let?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest