Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
salamester
csendes tag
udv mindneki.
Volna egy ojan problemam hogy nem erost tudok megnyitni egy exel fajt. Azt a hibat irja ki hogy:" xyzadat.xls nem erheto el. Lehet hogy a fajl serult vagy írásvédett, illetve elkepzelheto hogy nem mukodo kiszolgalon talalhato"
A fajt en szerkesztetem meg regebb ugyhogy semifele kiszolgalo nicnsen bene vagy link meghiva. S nem is irasvedet kivetem az irasvedetseget is! Valaki nem tudja mifele kepen lehetne megnyitni vagy hejrehozni? Vagy akar az adatok bizonyos menyiseget kimenteni belole?
Probaltam megnyitni 2007 oficcal es googel documentumban is de nem mukodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest