Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Nem vagyok otthon az RSS témában, de szerintem ehhez kapcsolódik, amit kérdeznék.
Adott mondjuk egy honlap, ahol témákba (fórumokban, topikokba) vannak rendezve a témák. Mint itt PH!-n, hogy XP kérdések, válaszok, milyen program, ami....stb. Vagy a mobilos témában a kül. mobiltípusok egy-egy fórumot alkotnak.Én olyat szeretnék, hogy beírok egy kulcsszót, és mondjuk ez a progi óránként, félóránként ránéz erre a honlapra az adott kulcsszóval és ha egyezést talál, akkor szól nekem.
Pl. mondjuk itt a PH!-n várom az iphone5-el kapcsolatos híreket (amúgy nagyon nem, ez csak példa), teszteket és ha a címben van "iphone 5", akkor már szól is nekem.
Kicsit olyan mint az email check, ha jött email, akkor szól. De itt én XY szavakat beteszek a kalapba és ha talál egyezést, akkor szól.Azért picit kerestem, mielőtt jöttem, és ezt találtam.
Szerintetek ez kell nekem? De miért kell regelni ide? Nincs nemregelős ilyen progi/oldal?
Köszi. -
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Egy olyan hangvágó programot keresek, mint anno volt a Sonic Foundry Sound Forge 6.0. Talán ezt használtam jó régen.
A videót is láttam vágás közben, így a lipsync-et tudtam ellenőrizni.
Láttam a hanghullámokat is, ezekből lehetett kivágni részeket.Valami ehhez hasonló progit keresek, ami free legyen.
Esetleg nem free is jöhet név szintjén.Nem kell nagy tudású, de ha már ez is nagy tudásnak számít, amit kértem, akkor tök mindegy.
Köszi.
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
A rapidshare megújult mostanában...legalábbis kinézetre tavaly nem ilyen volt.
Régebben volt működő letöltő, ami olyan volt mint a FlashGet, hogy betettem a linkeket és szépen kivárta az X időt, majd leszedte, megint várt, leszedte, stb. Szóval futott a háttérben és töltögetett, nem nekem kell kézzel szednem. A progi nevét elfelejtettem, de ha nem frissítették az új rapiddal biztos nem menne.
Szóval szeretnék egy tutira kipróbált, nem vírusos, lehetőleg telepítést nem igénylő programot, ami ezt tudja.
Köszönöm.
-
nfsu17
veterán
válasz
csaresz002 #14830 üzenetére
vlc player
-
nfsu17
veterán
válasz
#65675776 #14828 üzenetére
Mondjuk, hogy xarráfagyott minden mozdulatra, teleszemetelte a gépet mindenféle kodekkel, de ez most lényegtelen, nem akarok offolni. Még ha tudná a funkciót, ami most kell nekem, akkor sem tenném fel, sorry.
Fire/SOUL/CD megoldása bejön, kicsit bonyolult elsőre, de megoldom.
-
nfsu17
veterán
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Olyat szeretnék csinálni, hogy X időpontban a win7 leállítson egy akkor épp futó programot. A dolog nagyon egyszerű, a tévéből veszek fel, a progi szépen elindul és felveszi az anyagot, még akár alvó állapotból is, de a programból kilépés funkció nem működik, mert arra leállítja a gépet, ami nem mindig megoldás, ha mondjuk 2 óra múlva is akarok valamit felvenni.
A másik ami még kellene, hogy a felvétel után, programleállítás után küldje alvóba a gépet, hogy legközelebb is eltudjon indulni a program a felvétel miatt.
Szerintem nem ördőngösség amit akarok, a szintemet azonban meghaladja.
Igazából nem kellene ám progi, mert szerintem win alól is megoldható, csak nem tudom hogy.
A feladatütemezőt annyira nem ismerem, ott talán progit lehet elindítani, de a progi már fut, leállítani kellene.
Köszi.
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Könyörgöm, adjatok valami programot, ami úgy néz ki, mint a nero 6 burning rom és elmegy win7-en (64bit)!
Ez a starburn már majdnem jó lenne, mert jó sok mindent tud és hasonló is hozzá, viszont sehol nem találom azt a funkciót, mint nero 6-ban, hogy felírt adat ellenőrzése.
Világ életemben nero6-ot használtam, nem tudok megszokni más programot.
Pl feltettem ezt a nero9 ingyeneset, és a cd kép felírást sem találom.
Nem kell semmi extra, csak a szokásos, cd,dvd kép, video_ts felírása (video mód nero 6ban), adat felírás, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest