- Milyen TV-t vegyek?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Billentyűzet gondom van
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
ArchElf #10592 üzenetére
Na megnézem ezeket a progikat köszönöm!
Ha a task manager nem is mutatja ki, van pár progi amivel minden futó dll-t meg lehet nézni...
Bár mondom, nem célom, hogy kilőjem, mert az ugyan úgy feltűnő.
Ja, azt gondoltam, hogy a portable nem lesz megoldás... =/ Amúgy a netet sokszor kell használni munka céljára is...
Meg főleg azért lesz ez bevezetve, mert sok a fusi munka... Ergo a fájlokat is akarják látni... Na de kérdem én, mit tud abból megállapítani hogy töröltem 1-2 fájlt? Amúgy is nap szinten igen nagy a fájlmozgás. Hálózatról össze-vissza másolgatnak, törölgetünk stb... Így elég nehéz lenne megmondani, hogy melyik fusi meló, és melyik nem...
Elég kemény világ lesz ha ez beindul és esetleg lesz is belőle balhé :s
Azon kéne inkább elgondolkodnia a főnökségnek, hogy vajon miért fusizik mindenki a cégnél... Talán mert a havi 80 ezer fizetés nem túl versenyképes már 2010-ben... Szal ha ez működni fog és nem lesz kijátszható akkor neki kell állnom másik melót keresni...hja, szal akkor voltaképp kijátszhatatlan úgy, hogy ők ne vegyék észre hogy kijátszottam? És amúgy miket tudnak (még) figyelni ilyen programokkal?
Na elolvastam mit tud a sasszem! Hát elég durva. Teljes fájl életútkövetés. Nemsemmi.
De most komolyan, ki fogja ezt végignézni ilyen mennyiségű fálj áradatnál, mint ami nálunk van? Egy hét alatt mondjuk 4-5Gb vándorol a gépen, vagy több. Ez jelent mondjuk 50-60 fájlt. Teljes 'életúttal'. Ki fogja ezeket végigböngészni, és kikeresni a gyanúsakat? :sAmúgy nem írtam alá semmi ilyesmit
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen TV-t vegyek?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Eredeti játékok OFF topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest