Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓKérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boogie33
senior tag
Hali. A kérdésem az lenne hogy érdemes egy Phenom II 1055-öt lecserélni egy FX6100-re.
-
Boogie33
senior tag
Hali. Azt szeretném kérdezni hogy egy X6-os AMD procinak van valami egyedi azonosítoja ami procira van írva ?
-
Boogie33
senior tag
válasz
csucsbicep #30691 üzenetére
CSAK Játék miatt akartam bővíteni , de ha nem észre vehető a különbség akkor minek szenvedjek.
-
Boogie33
senior tag
Hali. Két kérdéssel fordulnék hozzátok , az első hogy a Phenom II X 6 1055 mennyivel erősebb egy 955 BE-nél ?
A másik a fontosabb hogy a prociról úgy tudják hogy rossz de nem biztos , ha én beteszem a saját alaplapomba és isten ne adj tényleg rossz tud kárt tenni a pc bármely alkatrészében ? -
-
Boogie33
senior tag
Jó hogy itt vagy darál0w csak akarom mondani hogy meghoztam a döntést veszek egy x4 640-et és majd jövőre valamikor veszek egy lapot amiben lehet oldani az l3-at csak gyüjteni kell.Egyébként az l3-mat azt minden esetben fellehet oldani vagy az is lehet rossz?
-
Boogie33
senior tag
Azt meg tudja vki mondani nekem hogy az mit jelent hogy CPU Benchmark az egyik cpu-nak1,588-at adott a másik cpu-nak 3,699-et akkor a második cpu 2xjobb?????
-
Boogie33
senior tag
Azt meg tudja vki mondani nekem hogy az mit jelent hogy CPU Benchmark az egyik cpu-nak1,588-at adott a másik cpu-nak 3,699-et akkor a második cpu 2xjobb?????
-
Boogie33
senior tag
válasz
darál0w #25938 üzenetére
Hát 20k ra gondoltam max 1-2k+ HD filmeket nézek vele tv-re kötve ill nagyon szeretem az FPS játékokat amit a jövőben is szeretnék játszani ha nem is fullon minden de azért a 5750 ből szeretném a lehető legtöbbet kihozni (a monitorom Samsung EX2220) azért félek mert 10% növekedésért nem akarok 20k kidobni.Nagyon köszönöm ha elmagyarázod hogy mi a szitu és eloszlatod a kételyeimet.Ez az utolsó,amit te mondasz azt veszem,aztán ÁMEN.
BIG THX -
Boogie33
senior tag
Én most már teljesen kivagyok hogy a fenébe lehet jól dönteni ebben a milyen procit vegyek témában.Most voltam egy boltban(pc)és ott meg azt mondták hogy ne vegyek athlon II x3 procit hanem inkább phenom II x2-öt mert az x3 hiába 3mag de kicsi a chase sőt chase3 nincs is a phenomnak meg 6mb Am2+ lapom van CPU listában benne ez is az is tehát működne megfelelően.Teljesen tanácstalan vagyok ez az első pc-m most fejlesztek elsőnek már vettem 5750 VaporX-et most gondolkodom egy jobb cpu-n a az Athlon 7750 helyet de csak egyszer tudok venni utána 1-2 évig nem szeretnék.Ezzel a 7750-el is elvoltam majdnem 2 évig.
-
Boogie33
senior tag
válasz
pokol ura #25924 üzenetére
Konkrétan az a helyzet hogy nekem most egy 7750 BE-van és valaki elcserélné velem egy FX5000-re + 6k de van annyi keret hogy az AMD Athlon II X3 445 3,1GHz megvegyem zsír újba garanciával.Így jobban érted a helyzetett,azért kérdezem más véleményét,mert nem vagyok egy bizniszmen és nem akarom megbánni
-
Boogie33
senior tag
Hali.Felmerűlt egy lehetőség.Vagy egy új Athlon II X3 440 vagy használt FX 5000.
Szerintetek melyik legyen? -
Boogie33
senior tag
Hali.Felmerűlt egy lehetőség.Vagy egy új Athlon II X3 440 vagy használt FX 5000.
Szerintetek melyik legyen? -
Boogie33
senior tag
válasz
janika1337 #25882 üzenetére
Ez az asrok alaplap amit emlitetél ez visszafelé kompatibilis pl DDR2 ram vagy AM2 cpu, és ugy általában a lapok többsége visszafelé kompatibilis vagy nem.
-
Boogie33
senior tag
Valaki azt mondta nekem hogy a AM2+ lapba működik a AM3 proci na most hozzá jutottam egy olyan infohoz hogy nem teljesen fainul működik hanem bizonyos korlátokkal.Mi az igazság?
-
Boogie33
senior tag
AZ AMD Athlon II x3 440-445 az Mennyivel jobb az AMD Athlon x2 7750 Black Editionál?
-
Boogie33
senior tag
Hali,ha s478 533-as alaplapba 800-as procit rakok az működni fog?Bocsi láma kérdésért de tényleg nem tom.
Új hozzászólás Aktív témák
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest