- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓKérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
őstag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Van egy kb. 6 éves gép amivel játszani (fifa, grid, dirt 3 stb.) filmezni szoktak a gyerkőcök.
Viszont már az újabb játékok csak szaggatva mennek sajnos.Meg mostanában már a hd videók is.
A gépben jelenleg
gigabyte m61pme s2p alaplap
athlon x2 5200+ processzor
vtx3d radeon hd 4650 1gb vga
2 gb ram 667/800
350-es gagyi tápA processzor gyakran 100%-on működik mikor játék fut, a vga pedig a teljesítményének maximum 80%-ig lehet használva mert min 400w-os táp kellene neki és valami automatikus hangoló így állította be.
Ram sajnos 2*1 gb van benne és nincs több hely.Az egyik kérdésem az lenne, hogy egy processzor cserével tudnék- e érdemi javulást elérni a játékok közben, ha kicserélném egy athlon x3 455-re?
Sajnos már nem sok ilyen foglalatba valót találtam egy ilyen öreg gépbe ami nem is drága.
A másik kérdés, így mekkora táppal kellene számolnom?
Elég egy 400-as vagy inkább nagyobb? -
Zsivaagoo
őstag
Egy jó VGA kell neked először.
Aztán később mehet a lap+proci csere, a RAMok és a proci hűtő az marad az új cucchoz.
------------
Jótanács: ha FX-ben gondolkodsz, akkor 8320/8350. Ezek kitartanak teljesítményben egy jó darabig.
De lehet gondolkodni egy szorzózáras (tuningmentes) Haswell i5-ön is.------------
ui.: 955/965BE konfigok még átlagfelhasználásra, kompromisszumos játékra, filmnézésre stb. még sokáig kitartanak.
4-5 évig sem az Athlon II X4 640-et, sem a Phenom II X4 965BE-t, sem az FX-8320-at nem akarom lecserélni.
Azok a gépek, amik tudják hozni egy FM2 A8-6600K teljesítményét (mind CPU, mind GPU szinten) még jók 4-5 évig, ha ücsörög mellettük 8 GB RAM. -
Romvr
őstag
válasz
lovas001 #54495 üzenetére
Úgy látom hogy max 5-6 ezret tudnék spórolni az alaplapon. Akkor meg már ne ezen múljon a dolog. Szóval egyelőre felírtam az ASUS-t a listára. Ehhez a proci, meg a VGA... atya-gatya... megint rákölthetek kb 90-et a gépre... ha ezek után se fog menni minden úgy ahogy kellene akkor morcos leszek
-
lovas001
aktív tag
-
Romvr
őstag
-
lovas001
aktív tag
Általában M5A97 evo r2,0 szoktam
Ha 1 kártyás rendszert szeretnél. A vrm a processzor tápellátásért felelős és könnyen tud melegedni ha terheled a processzort . Túlmelegedés esetén visszaveheti a feszültséget és ez fps dropp hoz vezethet.Teszem hozzá hogy Házilag is csinálható rá kis ügyességgel .
-
Romvr
őstag
válasz
lovas001 #54489 üzenetére
Kicsit átnyálaztam a témát és szinte biztos vagyok benne, hogy nekem ilyen alaplapom van:
Gigabyte GA-MA770T-UD3 (rev. 3.1)
Ebben is megsülnének a VRM-ek? (akármik is legyenek azok)
-
Romvr
őstag
válasz
Zsivaagoo #54487 üzenetére
" Hűtője milyen? "
Passz. Egy batár nagy fém borda rajta, csövekkel, egy 12cm-es ventivel ami keresztül fújja a lamellákon a levegőt. Mikor mértem még anno akkor alapjáraton 20 fok körül volt a CPU, játék esetén meg 45 magasságában. Direkt úgy vettem hogy hűtsön mint a barom. És még ráfér egy másik ventilátor is, igény esetén."Tápod milyen?"
Chieftek (vagy hogy kell írni) 500W-os APFC-s... ennyit tudok róla így 50km távolságból. Eddig a max 230W volt amit a konnektornál mértem áramfelvételt, játék közben. Gondolom még akad benne szufla, mert ezt a típust agyon dicsérték fórumokon anno."Azon a 955(BE) procin lehet húzni kb. 3,8 GHz-ig nyugodtan."
Mennyit számít az a 600Mhz? Sosem tuningoltam semmit, mert úgy gondoltam annyit úgy sem tudok húzni az alkatrészeken hogy látványos javulást tapasztaljak."VGA: min. HD7790 / R7 260X és fölötte lévők "vágott dohánytól" függően."
R7 260 jó áron van (~35) de kérdés hogy mennyivel jobb mint a HD6870? Néhány teszt szerint a mostani még jobb is, más szerint meg az R7 alázza... pedig ugyanazokkal a játékokkal és csúcs CPU-val mérik... ezért nem vagyok biztos benne hogy érdemes lenne ilyen VGA-t vásárolni. Az r9 270 már mindenhol ráver a HD6870-re így inkább azt vennék, még ha drágább is ~12 ezerrel."Alaplap: pontos típus kell, mert AM3+ -osok között az olcsókba nem szabad FX-63xx/83xx procikat rakni, a kisebbek pedig szóra sem érdemesek."
Szerintem inkább a kor az ami számít, nem az olcsóság, mivel elég régi az enyém.
Ha így fejből kellene belöknöm akkor azt mondom hogy Gigabyte GA-MA770 UD3... vagy hasonló. Este meg tudom nézni. Az UD3-ban és a GA-MA-ban vagyok biztos (meg persze a márkában). Nem tudom ez mennyit segít.
Szerk: Ránézésre ez az: [link] -
Zsivaagoo
őstag
"CPU: AMD Phenom II X4 955 (3,2Ghz)
VGA: HD6870
... Annyi hogy az alaplap AM3+ -os "Azon a 955(BE) procin lehet húzni kb. 3,8 GHz-ig nyugodtan. (Hűtője milyen?) (Tápod milyen?)
VGA: min. HD7790 / R7 260X és fölötte lévők "vágott dohánytól" függően. (NV oldal pedig játéktól függően.)Alaplap: pontos típus kell, mert AM3+ -osok között az olcsókba nem szabad FX-63xx/83xx procikat rakni, a kisebbek pedig szóra sem érdemesek.
-
Romvr
őstag
válasz
regener #54485 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Éreztem hogy az új játékokban már nem remekel annyira a gépem, de mivel kb egy időben vettem az alkatrészeket (úgy 4 talán már 5 éve) ezért nem tudtam melyik lett a "leggyengébb láncszem". Azért az elismerésre méltó hogy ennyi időt kibírt úgy hogy elfogadható minőséget nyújtott -
Romvr
őstag
Sziasztok,
100 éve nem követem a hardver piacot, de most felmerült a lehetőség hogy újítsak a gépemen egy alkatrészt, de nem tudom melyiket lenne érdemes. Szerintem a jelenlegi CPU-m nem a legjobb a mai alkalmazásokhoz és játékokhoz, de azért megkérdezlek titeket:
CPU: AMD Phenom II X4 955 (3,2Ghz)
VGA: HD6870Szerintetek előbb a VGA-t vagy a CPU-t érdemes cserélni? Nem tudom hogy jelenleg a CPU képes e kihajtani a VGA-t, vagy éppen a VGA a szűk keresztmetszet a képletben.
Annyi hogy az alaplap AM3+ -os így ha a proci esik a választás akkor ezt figyelembe véve adjatok tanácsot.A segítséget és bölcs tanácsot előre is köszönöm
Romvr
szerk.: Első sorban játékra használom az asztali gépet, így az a fő szempont.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
kampobasszo #54479 üzenetére
Nem eri meg az i7 a felarat, jo lesz a 4670K is.
-
Adoka120
tag
Sziasztok!
Processzor váltás előtt állok sikerült beszerezek egy Fuji simens laptopot amibe egy intel ceenor m540 duruzso ezt szeretném leváltani picit erőebbre. Milyen procira tudnám leváltani ?
Sok vidit néztem mások core duora cseréik én is ilyet akarnék ebből is melyik fajta lehet jó?
köszönöm a segítséget előre is -
válasz
kampobasszo #54479 üzenetére
Nem vagyok egy PS guru, de ha jól látom a grafikont, 10% van köztük, árban azért nagyobb a szakadék. Ha nem kenyérkeresésre lenne, pontosabban nem másodperceken múlik a dolog, akkor sztem az olcsóbbat venném.
De várj olyan véleményére, aki használja a progit.
-
kampobasszo
csendes tag
-
regener
veterán
válasz
kampobasszo #54476 üzenetére
Keret, alaplap?
-
válasz
kampobasszo #54476 üzenetére
Szia!
Erősorrend:
forrás -
kampobasszo
csendes tag
Hi,
phtoshop munkához milyen cpu t ajánlotok? -
123sylaar
aktív tag
Hali. Szerintetek egy Atholn II 750/760k fullHD-ra elég lehet (egy r9 270-hez) vagy mindenképpen i5? (Az FX-et hanyagolnám a drága lap+ hűtő miatt.
-
Rendo84
senior tag
válasz
dethroner #54473 üzenetére
A gyári hűtése az FX-nek és az Athlon x4 760K-nak is mindenképpen kuka.
Az FX 6000-es szériát használtan 19.000 Ft körül ki lehet fogni, jobb fajta hűtővel és alaplappal 35.000 Ft körül megállhat.
AMD Athlon II X4 750K [link], 17.730 Ft, hűtővel és alaplappal szintén ott lesz árban ahol az FX.
A különbség a két konfig között, hogy az FX erősebb, de viszont használt.
Akár melyiket is választod, mind a két megoldás jó ár/érték arányú megoldás lesz, játékok terén is elegendőek.
Kettő közti különbség cpu Mark pontokban: [link]
Játékokhoz a cpu is ugyan olyan fontos mint a vga, hiszen ez hajtja meg. Szinte mindegy milyen felbontásra kell a konfig, 4 mag mindenképpen alap, játékok esetében. -
dethroner
veterán
válasz
Rendo84 #54472 üzenetére
Köszi
Az fx sorozat hűtője mennyire használható, mennyire hangos? Nekem Phenom 2 x4 965, de a gyári hűtőjét meg sem próbáltam feltenni, pedig hőcsövek voltak rajta. Ment egyből rá a mugen2
Mert ha nagyon gáz a gyári hűtő, akkor nem ártana beruházni valami csendesebb megoldásba, gondolom. Viszont azzal meg már eléggé a lélektani határon mozog majd az összára. Gondolkodtam hogy talán egy Athlon x4 760K is elég lehetne neki, kb 20 ezerért, és mondjuk 3 ezer környékén venni hozzá valami egyszerű, de a gyárinál mégis csendesebb hűtést. A buldózer új ára kb 26, ehhez ha kell hűtő bőven 30 felett lesz. Játék alatt szerintem nem a cpu váltja meg a világot, az online rádió és a torrent meg az olcsóbb Athlonon is pont úgy fut, mint az FX-en. Nem? -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Egy ismerős új gépet akar összeállítani. Átlagos felhasználás, játék bár nem hc, némi kompromisszumra hajlandó a beállításokban, netezés, letöltés, filmnézés. Játékon kívül semmi erőteljesebb alkalmazás. GTX-660, 750TI, esetleg 260X kategóriájú vga kerül majd bele. Ehhez kellene valami költséghatékony proci. Se intel, se amd párti, a lényeg hogy az árát az utolsó fillérig megérje, semmi felesleges plusz, csak ami ebben a szegmensben kell. Fejleszthetőség nem szempont, több évente cserél teljes platformot, addig meg úgyis kifut a széria teljesen, megy majd a kukába -
Scale
őstag
válasz
csucsbicep #54468 üzenetére
Igen, most már ezt fogom csinálni, megveszem a kártyát + veszek egy jobb hűtőt a procira és feljebb húzom
-
regener
veterán
-
Scale
őstag
Sziasztok!
Jövő héten rendelek R9 280X VGA-t és lenne egy kérdésem ezzel kapcsolatban:
Most egy intel i5-750 van a gépemben, gyári órajeleken 30-45 fok között mozgott, amióta felraktam 3,2ghz-re, hogy a ramok tudjanak 1600Mhz-en működni azóta az alap hőmérséklete 40-45 és terhelés alatt felmegy 60 fokra is.
Mondták másik topikban, hogy lehet 1-2 játéknál cpu limitbe fogok futni az új vga-val, max ha húznék rajta akkor rendben lehet, de így is elég meleget generál a szobába, meg amúgy is.
Ezért eszembe jutott, hogy lecserélem a lapot+procit egy FX6-8ezres szériára (mivel amúgy is csak játékra használom a gépet, így nem kell intel), mivel ismerősömnek FX6300-asa van és 30-35fok alap helyzetből és nem megy 45fok fölé terhelés alatt sem 4.1ghz-en.
Csak ezek után eszembe jutott, hogy a már így is a mostani tápom (Chieftec ctg-500-80p) határain leszek a 280X-el és ha lecserélném FX8ezres szériára, akkor valszeg hogy tápot is cserélnem kellene.Megérné lecserélni lapot+procit nagyobb sebesség (+nem ütköznék cpu limitbe az új vga-val) és kisebb hőfok reményében? Meg ugye valószínűleg a tápot is vele kellene cserélni..
Előre is köszönöm a választ!
Szerk.: Most nézem, lehet nem igazán jó topikba írtam, közben megtaláltam ezt[link], így lehet ez itt elég offnak számít, mivel nem csak a procival kapcsolatosan kérdeztem
-
Kristof9094
senior tag
válasz
Zsivaagoo #54462 üzenetére
"(Elégedett/önelégült júzerre nem kell több idót pazarolni...
)"
Az első fele még helytálló, a második fele pedig szimpla személyeskedés, amire azt hiszem nem szolgáltam rá.
De hát ilyen a nethuszárok kora...
De hallgatom azokat a jobb választásokat, mert tényleg érdekel
Keret legyen 40k, lap és processzor, főleg utóbbira várom az ajánlást, hiszen a vitaindító is ez volt. -
Zsivaagoo
őstag
válasz
Kristof9094 #54442 üzenetére
Akkó jól választottál........................................
-----------------------------------------------------------------------------------------------
(Elégedett/önelégült júzerre nem kell több idót pazarolni...)
-
Kristof9094
senior tag
válasz
jocomen #54460 üzenetére
"Az a 760k szerintem "Athlon x4 760k" amire gondolsz, vagy kimaradt egy "nulla". Athlon-ból volt 2, 3 és 4 magos is, de már gyengécskének számítanak. Haswell Pentiumnál pár %-al erősebbek, igaz olcsók is."
Persze hogy az X4 760k-ra gondolok, hiszen a vitaindító kérdésben is az szerepelt a 2120 ellenében. Az A10-et azért vontam bele, mivel ha jól tudom akkor a 760k egy A10 IGP nélküli változata.
A Haswell Pentium vs 760k témában sajnos egyetlen tesztet sem találtam, ahol normálisan össze lenne hasonlítva a két processzor, bár azt tudom én is, hogy több szálon minimálisan erősebb az Athlon, bár drágább is.
-
jocomen
aktív tag
válasz
Kristof9094 #54458 üzenetére
Tényleg van ott több is, csak már nem tudtam szerkeszteni.
Az a 760k szerintem "Athlon x4 760k" amire gondolsz, vagy kimaradt egy "nulla". Athlon-ból volt 2, 3 és 4 magos is, de már gyengécskének számítanak. Haswell Pentiumnál pár %-al erősebbek, igaz olcsók is.
Régebben az órajellel bűvészkedtek (2.8-as procira ráírták, h 5000+, ami azt akarta jelenteni, h olyan órajelű intellel egyenértékű, de ez nem volt igaz), most meg a magokkal játsszák ezt el.
Ebből a szempontból az Athlon2 / Phenom2 széria volt a legkorrektebb, mert abba tényleg az volt, ami rá volt írva. Aztán az fx-kkel kezdődött ez az újabb számmisztika, és valamikor átterjedt az APU-kra is. Valamit dupláztak magon belül, de ettől nem lett 2x gyorsabb, csak ha mindent dupláztak volna. Ez abból is látszik, h a programok ~85%-nál egy szinten vannak a feleannyi magos intelekkel.Aki megnéz pár tesztet, annak ugyan mindegy, h hány magosnak hívják, mert az eredményeket nézi. De ez mégis csak a vásárlók megtévesztése, mert ha holnap eszébe jut valakinek, h a tranzisztort, mint legkisebb számoló egységet veszi egy magnak, akkor hirtelen elárasztják majd a piacot a 2 milliárd magos APU-k, amikben 1 milliárd magos IGP van ?...
-
edari
őstag
válasz
Kristof9094 #54458 üzenetére
Az olyan 4 magos, mint az fx 8xxx 8 magos... Dolgozik a marketing, aminek az amd fanok a nagymestereik.. Sajnos.
-
Kristof9094
senior tag
válasz
jocomen #54457 üzenetére
"Ilyenről nem tudok, csak 5800k van a képen."
?
Én látok ott A10-ből 5800k-t, 6800k-t, 6700-at (A 760k utóbbi IGP nélküli verziója nem?). i3-ból is van ivy (3220) meg haswell.
"Mert ugyanolyan jó, és mert A10 csak a marketingesek és a fanok szerint 4 magos."
Akkor már értem miért írt ki nekem egyszer valamelyik program a 760k-ra 2 magot és 4 szálat.
-
jocomen
aktív tag
válasz
Kristof9094 #54456 üzenetére
"A kétmagos i3 miért ugyanolyan jó, mint a 4 magos A10 (750k-760k)?"
Ilyenről nem tudok, csak 5800k van a képen.
Mert ugyanolyan jó, és mert A10 csak a marketingesek és a fanok szerint 4 magos.Egyébként a teszt vagy gyenge vga-val készülhetett, vagy (és) magas beállításokkal: mindenhol vga-limit van.
-
Kristof9094
senior tag
válasz
m.lala #54451 üzenetére
Ige, az FM2 proci belemegy az FM2+-os lapba. Az, hogy ezek után mi jön jó kérdés, de a fő probléma nem is ez, hanem az, hogy nem várható teljesítménynövekedés.
------------------------------------------------------------------------------------
Más:Na itt a Crysis 3. Most már tényleg kíváncsi vagyok mikor jönnek a next gen játékok, mert ez az azóta van hangoztatva, hogy megjelentek a sokmagos FX-ek.
(Egyébként az Intel ehhez képest teljesen más filozófiát követ, ha tényleg ennyire egyértelmű a jövő, akkor ő miért nem ebbe az irányba megy? Mégsem lesz ez a jövő? Kell vennem egy i5-öt, vagy azt is elveri majd egy FX 6300?)A kétmagos i3 miért ugyanolyan jó, mint a 4 magos A10 (750k-760k)? A tomb Raiderben és a Grid 2-ben is ez a helyzet.
-
jocomen
aktív tag
válasz
szalasz87 #54450 üzenetére
"Az miért van hogy a core i3 szinte ugyanannyi fps-t ad tesztekben ([link]) mint az i5? "
Mert a tesztelt beállításokkal a játék már vga-limites. Ha 720p / low beállítással tesztelnének egy R9 290 vga mellett, akkor az eredmény valahogy így nézne ki: i3-100fps; i5-170fps; i7-180fps. Így viszont mindegyiken 80 fps.
A BF4 rajongók állítják, h multihoz kell az i5, de singlePlayer játékok legalább 90%-a jól játszható i3-on is: mert a 80-100 átlag fps az jó, amiből a monitorod végül 60-at jelenít meg."Másik: Intel Core i3 550 találtam gyanúsan olcsón, ezek különböznek jelentősen a i3-2120-tól? "
Előbbi első gen core i, utóbbi 2-ik gen. Foglalatban is más: előbbi: 1156, utóbbi: 1155.
De van már 4-ik generációs core i is (i3 4130), nem tudom miért a régiben gondolkodol. Ráadásul i3 kategóriában még volt is értékelhető erősödés.szerk: előttem szóló ajánlata is megfontolandó. Jobb egy sandy-ivy i5, mint egy hasi i3,h csak pár ezressel kerül többe, és ki lesz használva.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
szalasz87 #54450 üzenetére
Az i3-550 1156-os foglalatba megy bele, felejtős.
Ha nem igen akarsz kompromisszumot kötni, akkor vegyél apróból egy 1155-ös i5-öt. 30K-ért már kapsz ilyet, de akár olcsóbban is ki lehet fogni. i3-nál sokkal kiegyensúlyozottabb, ami hiába tud 4 szálat, de mégis csak egy 2 magos proci. -
szalasz87
csendes tag
Illetve még lehet olcsóbb megoldás lenne core2quad, mivel core 2 doum van és akkor alaplapot se kéne cserélni. Vajon core2quad négy magja gyengébb mint a i3 2+2 virtuálisa? Ilyen tesztet még nem láttam. Köszi
-
Sinesol
veterán
válasz
solfilo #54449 üzenetére
Hát szerintem jo lesz az, nemvolt eddig se gáz nagyreszt az Amd terveivel, csak sokan légbölkapott dolgokat várnak. Kaverinel is amiatt panaszkodtak hogy gyenge a cpu , dehát nem is volt tervben hogy erös cpu lesz benne, egyedül a technikai ujitasok +gcn beépitese volt a fejlesztes celja.
De az Amd fanok elültették az emberekben hogy erős lesz, emiatt voltak csalodottak sokan , viszont nem az Amd hibaja hogy bizonyos emberek nemlétező dolgokat kitalalva keltenek elöre hype-ot. Olyan dolgoknak nehéz megfelelni amiröl ök sem tudnak.
Viszont ha megnezzük objektivan, akkor az lathato hogy amit vallalt azt teljesitette az Amd és igazabol a Bulldozer kudarc ota folyamatosan jönnek a jo fejlesztések cpu és vga oldalon egyarant.
Carizzo lesz jo ideje az elsö cucc ahol végre egyszalas teljesitményre rámennek, ha csak a felét ledolgozzák a lemaradasnak, már jok lesznek, az meg szerintem meglesz. Minden más már extra.
-
m.lala
aktív tag
Ejha
Nem gondoltam volna, hogy ilyen konstruktív vitát robbantok ki de hát hiába amd vs intel soha el nem múló dolog ez. :
Mindazonáltal annyi véleményt olvastam már, hogy tényleg elbizonytalanodtam, próbálom letisztázni magamban és javítsatok ki ha valamit nem jól értek.
A két proci ami között vivódóm nyers erőben közel megegyezik? X4 760 vs i3 2120 esetleg nagyobb i3 25k-ig
Időtállóság jegyében az fm2 után fm 2+ jön? és ezekbe belemegy egy régebbi fm2es tokozású proci tehát visszafelé kompatibilis ?
Tulajdonképpen ha eltekintetek attól, hogy hangos a gyári hűtő és jobban melegszik az amd ezen egyszerű alkalmazásokban, illetve online MMO-terén ami kb. az egyetlen amivel tolom most akkor profitálok a 4 magból vagy a 2 magos i3 mellett nem veszem észre 2 mag hiányát?Lényegében ha egyenlően erősek és nekem nem kifejezetten számít a fogyasztás(napi 2-3 óra gépezés) és hajlandó vagyok hűtőre költeni ergo tételezzük fel az amd ezen hátrányait nem veszem figyelembe, akkor már csak az időtállóság és a jelenlegi legjobb ár érték arány marad ennek fényében akkor most amd vagy intel?
(Legnagyobb teljesítmény jelenleg, a 20-25 ezres sávban és olyan lap, amit talán nem kell kidobnom alóla 3 év múlva.)
Új hozzászólás Aktív témák
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Formula-1
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest