- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen digitális videókamerát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szajo
őstag
Sziasztok!
A mai játékok kihasználják a 4magot?
Szóval érdemesebb egy Q6600ast vennem mint egy E8400at? Mert sokat halottam róla, és tesztek alapján is bár ezek régebbi tesztek, hogy a E8400 jobban szerepel játék terén! -
kulerr
őstag
Annyira nem merültem bele, de haverom is panaszkodott rá először (Abit P35 és egy E4300-asa van 3Ghz-re húzva 2gb rammal,) majd a javítás után már tudott játszani vele egy 4670-es kártyával.
Ehhez a géphez képest haveré elmehet a sunyiba...ezért gondoltam. Ezen simán mennie kellene a BO-nak, nem gép/proci limit van tuti.
bajaki: azt mondom most is nem proci limited van. más gond lesz sztem...a vinyód amin a játékok vannak milyen? állapot? milyen módban van?
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
válasz kulerr #29594 üzenetére
Értem, a patch-et még nem próbáétam.
4 GB DDR3 Ramom van
De nem csak a Cod szórakozik, a GTA IV is elég ratyi, de teljesenminimális grafikán se ad többet 25 Fps-nél.
De ami még érdekes, hogy a Crysis 2 meg Hardcore-on 60-75 Fps-el nagyon szépen fut.
A Guitar Hero World Tour is rossz. (laggol)És amiket leírtam játékokat ott a videokártya végig 30% körüli kihasználtságon van, míg a Crysis 2-ben 90% fölött van, és egyszerűen nem tudok rájönni a problémára.
Ami még esetleg szóba jöhet az a monitor, ugyanis az még CRT és 1152x864-ben játszok, de nem hiszem, hogy ettől lenne. Későbbiekben majd cserélek monitort is, de arra most nincs keret.
Volt már Win Reinstall, GTA-ban végigpróbálgattam az összes patchet, de semmi...
-
kulerr
őstag
válasz bajaki #29593 üzenetére
A véleményem, h nem biztos a proci a ludas, vagy nem csak az. A COB BO-nál voltak vannak furcsa dolgok. Zabálja indokolatlanul a gépet. Erre ha jól tudom adtak is ki javítást, én csak erre nem ülnék fel komolyan. A jelenlegi konfigodnak elégnek kell lennie (igaz nem tudom mennyi ramod van, de gondolom nem 1gb-al tolod...)
Annak a javításnak nézz utána, nehogy egy balfaszul öszetákolt játék miatt vegyél feleslegesen egy új procit.Úgy gondolom egyébként ha a Crisys 2 és a GTA4 fut rajt akkor nincs semmi baja a gépednek és a Bull-ig simán ki lehet vele húzni!
[ Szerkesztve ]
-
Zadia
senior tag
Egy GTX260-as vga-t milyen procival lehetne kihalytani? AMD vonalon.
-
-
törölt tag
alaplap: Gigabyte GA-EP45T-Extreme
processzor: Core 2 Duo E7400
memória: 2x2GB HYNIX 1333MHz DDR3
videó kártya: Gigabyte GF GT430 OC 1GB 128bit DDR3 PCI-E
táp: Chieftec CTG-500-80P 500WEz a konfig életképes?
Két felmerülő problémám van, a processzor FSB-je 1066 MHz, a memória 1333 MHz, ez okozhat fenn akadást?
A másik, a lapon 8 pines a 12V-os CPU csatlakozó, viszont a tápon csak 4 pines kábel van, ebből lehet gond, vagy elműködik így is?
A választ előre is köszönöm! -
gYaLo
őstag
válasz Dark-Bandi #29574 üzenetére
Szia!
Szerintem 4 magot vegyél! Az árbeli különbség minimális, viszont az újabb játékoknál programoknál érezhető a különbség.
A táp bőven elég lesz neki
Milyen felbontásban szeretnél játszani ? Milyen monitorod van ?
Játékra szeretnéd használni a gépet ?iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
darál0w
Jómunkásember
-
Dark-Bandi
csendes tag
Asus P8P67 34.375 Ft
Intel Core i5 2500K 48.375 Ft
G.Skill DDR-3 4Gb /1600 KIT (F3-12800CL9D-4GBRL) 11 500 FtEgy ilyet összeirtam, mit gondoltok róla? Azért lett G.Skill ram, mert az alaplap oldalán a támogatott ramok listájában csak ezt a ramot találtam meg, minden más jó márkánál (corsair,ocz,kingston) 1-1 betű eltért abban a kódban. ilyen kódra értettem ---> F3-12800CL9D-4GBRL
-
Ibituba
aktív tag
heló. játékban mi külömbség van x2 560 3.3ghz és x4 840 3.2ghz között?
-
Dark-Bandi
csendes tag
Hello! Most végeztem a nyárimunkával és az ebből befolyt összegem a gépemre szeretném forditani.
A jelenlegi gépem igy néz ki:
ASUS P5QL PRO
Intel Core 2 Duo E8500 3.16ghz (400FSB, 3.8ghz, de érzem nagyon nem szereti az alaplap az órajelemelést...:/)
Kingston 4GB 1066 MHz DDR2 HyperX KHX8500AD2BK2/4GR
Asus EAH5850/2DIS/1GD5 (725/1000 ---> 775/1125,850/1200 ezeket váltogatom 24/7-ben játékoktól függően)
Western Digital Caviar Black 500gb
Corsair TX-650W V1
Samsung P2470H1. kérdés: A 650W-os tápegységem birná az i5/i7-et?
2. kérdés: Játékokban észrevehető, hogy 1333/1600/1833mhz-en megy a ram? Hány gb érdmes belőle? 4,6gb?
2. kérdés: Ha lenne 80-100 ezer forintotok mit fejlesztenétek a gépemen? (+-15 ezer forint belefér)Köszönöm előre is a válaszotokat!
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes lecserélni egy AMD Athlon II x4 640-es procit, egy Phenom II X4 955 Black Edition-re? Hozna bármiféle gyorsulást?
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Most hagyom a fenébe a gépfejlesztést és inkább htpc-t szeretnék építeni.
Ebben a kérdésben segítenétek "dönteni".Árban ugyanott van a kettő. Köszi
Üdv:Viktor
-
törölt tag
Az alaplapi front bus 1600 MHz FSB-t tud kezelni max. A memória pedig 1333 MHz-el most jó áron volt. Szóval a processzor visszafogja majd némileg a ramot, ha jól értem.
Ettől függetlenül ez a konfig eldörmög majd az asztalon:alaplap: Gigabyte GA-EP45T-Extreme
processzor: Core 2 Duo E7400
memória: 2x2GB HYNIX 1333MHz DDR3
videó kártya: Gigabyte GF GT430 OC 1GB 128bit DDR3 PCI-E
táp: Chieftec CTG-500-80P 500WAzt tudom, hogy a processzor a leggyengébb láncszem, idővel vennék egy jobb hűtést és egy Quad processzorral akarom megspékelni majd.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz #25712384 #29558 üzenetére
Valamilyen szinten van azért...
A proci és a memóriavezérlő egy adatbus-on kommunikál aminek az órajele megegyzik a procid "fsb"-jével (esetedben 1066MHz). Ha beteszel a gépbe egy 1333MHz-es ramot akkor is az 1066MHz-es buszon fog kommunikálni a ram meg a proci ezért sok értleme nincs is ide túl gyors ramot venni.
LGA775 alig gyorsul vmit ha DDR3-as ramot pakol mellé az ember mert nem a ram sebesség a szűk keresztemtszet, hanem az előbb amlített bus sávszélessége.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
törölt tag
A processzor FSB-je és a memória órajele összefüggésben van egymással?
Gondolok itt arra, hogy egy 1066 MHz-es FSB-vel rendelkező processzor és egy 1333 MHz-es memória elfut együtt egy lapon?
Az alaplap kezelné a két hardvert a manual szerint! -
Jim-Y
veterán
válasz Lazarus911 #29554 üzenetére
Irj be [ide], ird meg, hogy mennyi penzed ven a dologra, milyen alkatreszek kellenek, valamint, hogy mire fogod hasznalni a gepet, illetve, hogy amik mar megvannak, azok mik (tap,haz,odd,hdd). Tobb jo konfigot is fognak neked irni, udv
-
Tibi87
tag
válasz Lazarus911 #29554 üzenetére
ha igy van a pénz kérdés akkor meg teljesen elég az 520W tápod és a 6950 és akkor ennyi 185e ből ki is jössz kb
[ Szerkesztve ]
------> Intel Core i5 2500K I Love You <------
-
Tibi87
tag
ha z68 chipset akkor ez jobb [Gigabyte]
-
-
Tibi87
tag
válasz Lazarus911 #29551 üzenetére
igen minden garis, giga lap jobb mint az Asus legalábbis ez a verzio de ha kevés az UD3P akkor ott az UD5 vagy az UD7
-
Jim-Y
veterán
válasz Lazarus911 #29547 üzenetére
Sracok, lehet hulyesegeket irni, de akkor indokoljatok is, a 2500k tenyleg egy jo proci, en se vennem az i7-et de a keretbe belefert, es nyilvan tartosabb is valamivel, de egyebkent elfogadom amit irtal, en is az i5-t vennem. Viszont a 2000mhz-es ramot indokold hogy miert... Mert 2000 es nem 1333? Az en E-pélóm nagyobb mint a tied, kabe ennyi ertelme van azt venni.
-
Lazarus911
aktív tag
ez garanciális cucc egyébként? lehet érdekelne, viszont asus lap jobban érdekelne .. nem hallottam jót a gigabit lapokról..
-
Tibi87
tag
lap amit irtam az jobb ram meg nem sokkal drágább hiába 2000mhz de teljesen felesleges..én tapasztalatbol tudom
-
Jim-Y
veterán
válasz Tibi87 #29546 üzenetére
1: kerlek idezd, hogy hol irtam olyat, hogy az 570 erosebb mint a 6970, ami egyebkent igaz is, dontse el o [link]
2: kerlek irj be a tapos topicba, hogy vajh az 6970-nek kell e 750-es tap, es varj a csodara sot, irj be a milyen gepet vegyek topicba es kerdezd meg, hogy 230k-bol melyik a jobb valasztas a ket gep kozul
-
Lazarus911
aktív tag
-
Jim-Y
veterán
válasz Lazarus911 #29541 üzenetére
Szia, en meg jobbat ajanlok ennyibol:
LAP: Asus P8Z68-V ~40eFt
CPU: Intel I7-2600K ~66eFt
CLR: Scythe Ninja 3 (SCNJ-3000) ~11eFt vagy Noctua NH-D14 ~20k
RAM: 8GB Kingston DDR3 1333MHz KIT ~12eFt
VGA: MSI N570GTX Twin Frozr II/OC 1280MB GDDR5 PCIE ~85eFtÖsszesen: 214.000 vagy 223.000 de szinte mindenbol a topod lenne. Udv
-
Tibi87
tag
válasz Tibi87 #29543 üzenetére
6970-el a végösszeg 185.560 ami igy egy igen csak elég erős konfig és még áron belül is vagyunk
tápot is javasolnék a 6970 vga mellé[ezt például]
így tökéletes konfig végösszege : 212.550-ft
[ Szerkesztve ]
-
Tibi87
tag
A Konfig:
Gigabyte P67A-UD3P-B3 s1155 Alaplap (Intel P67 DDR3 USB3.0 ATX) 38.890-ft
Intel Core i5 3.3GHz dobozos Socket 1155 i5-2500K 48.100-ft
Gigabyte PCIe HD6950 1GB Gigabyte Wind 3xGDDR5 PCIe Videokártya 61.590-ft
Geil Value Plus 4GB 1600MHz PC12800 CL9 DDR3 Memória 7.490-ft
Geil Value Plus 4GB 1600MHz PC12800 CL9 DDR3 Memória 7.490-ft163.560-ft, hűtöt nem néztem mert ha nem akarod húzni akkor bőven jó a gyári
Video kari nem lenne elég akkor helyette egy [6970]
[ Szerkesztve ]
-
Tibi87
tag
oké rendben mindjárt össze állitok neked egy listát
-
Lazarus911
aktív tag
válasz Tibi87 #29540 üzenetére
"Úgy kb 200-230 ezret szánok a gépre..
Ebbe benne kell hogy legyen az alaplap + proci+cpu hűtő+ram+memória+vgatöbbi minden van.. egy corsair hx 520as tápom van.. gondolom az elég..
Értelmesen akarom kiválasztani az eszközöket.
Azért is érdeklődöm itt, mert ti nyilván jobban értetek hozzá.. Én sem vagyok totál hülye hozzá, de nem minden nap olvasom a cikkeket, és a történéseket.. Azért a gépemet össze tudnám rakni :-D
Előre is köszi a válaszokat"tehát táp és a többi megvan.. csak az alaplap proci+hütő+vga+ram kell
-
Tibi87
tag
válasz Lazarus911 #29538 üzenetére
én is tervezem a beszerzését nekem csak 1db i5 2500K + egy jó P67 alaplap
-
Tibi87
tag
válasz Lazarus911 #29538 üzenetére
te hallod én komolyan azt mondom neked vegyél i5 2500K-t ha én most lennék gép nélkül, nem konfog újjitás elött hanem vennék egy új konfigot vagyis össze állitanám tuti i5 2500k lenne ahogy elnézem igen erős, 45-48e már kapni hozzá egy jó alaplap meg kb 35-40e + ram(4gb DDR3) táp, vinyo, egy jó kis ház Radeon Video kártya pl egy 6870 és kb ez kijön nekem 177e ben ma raktam össze persze okosan jót jóhelyről ha kell segitség szolj nyugodtan...
-
Tibi87
tag
válasz Lazarus911 #29536 üzenetére
nincs sokkal lemaradva nem sokára jön az új proci ami majd hirek szerint jobb lesz mint a sandy bridge de majd akkor lesz valos ha már meg is jelent és tényleg ugy van!amd-nek a vga piac az első, jó procikat csinál, játékokhoz meg bőven elengendő egy Phenom II x4 és szerintem amig ezt fogják tudni hozni addig semmi baj nincs amd téren....Vga téren meg csúnyán első az AMD/ATi
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz Lazarus911 #29534 üzenetére
Hát, intel fronton nem érdemes várnod, az igényeidnek megfelelő procik most vannak a piacon...
AMD fronton más a helyzet, ott érdemes októberig várni, amikor is kijönnek a Zambezi procik, amik lehet, hogy jók lesznek, lehet, hogy nem.Ha most raknál össze egy gépet, akkor írj be ide, de előtte olvasd el ezt. üdv
-
Lazarus911
aktív tag
Igazság szerint játékra kell a gép, na meg néha photoshoppolok, de csak amatőr szinten.. Néha vegas-al is csinálok videókat, de azt is magamnak..
A lényeget kimondtátok.. olyan két évig jó legyen a gép.. Nyilván a vga lenne a legdrágább cucc benne.. tehát mit tanácsoltok? -
Jim-Y
veterán
válasz Lazarus911 #29530 üzenetére
Hát ha nem játékra kell majd a gép, akkor annyiba bele fog szerintem férni a SB-E, és akkor érdemes várnod, ha játékra kellene a gép, akkor nem érdemes várnod, a legdrágább dolog a gépben úgyis a VGA lesz, alá pedig tökéletes lenne az i5-2500k, vagy az i5-2400, így nem várnék a helyedben, hanem most venném. üdv
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Lazarus911 #29530 üzenetére
Abba belefér egy high-end konfig ami legalább 2-3 évig elég lesz. Érdemes megvárnod akkor az új foglalatot.
HX520-as baba táp, az elég lesz ha nem akarsz 2 vga-t.#nincsbennetarcsi
-
Lazarus911
aktív tag
Úgy kb 200-230 ezret szánok a gépre..
Ebbe benne kell hogy legyen az alaplap + proci+cpu hűtő+ram+memória+vgatöbbi minden van.. egy corsair hx 520as tápom van.. gondolom az elég..
Értelmesen akarom kiválasztani az eszközöket.
Azért is érdeklődöm itt, mert ti nyilván jobban értetek hozzá.. Én sem vagyok totál hülye hozzá, de nem minden nap olvasom a cikkeket, és a történéseket.. Azért a gépemet össze tudnám rakni :-D
Előre is köszi a válaszokat! -
Qru
MODERÁTOR
válasz Lazarus911 #29527 üzenetére
LGA2011-es az LGA1366-ot váltja, vagyis az a csúcs szegemnsbe szánt procik lesznek. A mostani LGA1155-ösök meg a középkategóriát képviselik. Ez a két fogalat futni fog egymás mellett párhuzamosan, nem gen váltás lesz köztük.
Az a kérdés mekkora teljesítmény kell neked és erre mennyi pénzed van.Ha nem kell 4 csatornás memóriavezérlő, meg HT meg sok-sok proci mag akkor elég a 2500K is bőven.
#nincsbennetarcsi
-
Lazarus911
aktív tag
üdv! lehet hogy ez buta kérdés lesz, ha igen előre elnézést kérek..
Tervezem a gépcserélt, amiről már itt érdeklődtem, de most olvasom hogy év végére jönnek az LGA 2011-es tokozások..
tehát új generáció jön, abba meg nyilváűn új processzor, ha jól értelmezem a sandy bridge-e..
Tehét felesleges most szeptemberben gépet cserélnem, ha év végén jön az új generáció.. Értelmesebb akkor arra cserélni nem?
Nyilván ott is be fognak állítani olyan processzort, mint most a 2500k.. -
Qru
MODERÁTOR
válasz kene84 #29525 üzenetére
Van Athlon64 3000+ 3k-ért akkor a 3200+ 5kt-t nem ér. Alkudj, 4k-ért már reális lenne kb.
#nincsbennetarcsi
-
kene84
aktív tag
sziasztok
itt hardveraprón találtam socket754-es athlon64 3200+ -os procit 5000-ért?
megér az most annyit?köszi
-
Szajo
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy új processzort venni, de még nem döntöttem el milyet.
Gondoltam a Q6600 ra, esetleg tudtok e valami hasonló jó procit mint a Q6600?
(konfigom a profilomban)Szeretnék majd videó kártyát újítani! Mindenképpen s775 ös kellene, és viszonylag olcsón (használt,új).
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Egy egyszerű kérdésem lenne a hozzáértők felé.Jelen pillanatban egy Gigabyte GA-MA78G-DS3H v2.0 lapom van amiben egy AMD Athlon II X4 640 -es proci van.
A kérdésem hogyha az alaplapot lecserélem egy AM3+-os lapra akkor a processzor jó lesz bele?Sajnos egyszerre a kettő cseréjére nincs keret.
Üdv:Viktor
-
fagylalt
senior tag
válasz darál0w #29513 üzenetére
Én nem vagyok se Intel, se AMD párti.
Szerintem a processzor inkább a számolásokba jeleskedjen. Az IGP minek olyan erős?
A játékoknak ott van VGA. Egyébként is Qru kolléga írta, hogy egyszerre csak nem megy a kettő: vagy az egyik vagy a másik. Sőt a számításokba se segít.Maradok az i3 2100-nál, ajánlásodra. (ezt is lehet fejleszteni: 2-2,5 év múlva i7 2600K) az akkor megtuningolva még 4 évig jó internetre)
Köszönöm a segítségedet!
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz fagylalt #29512 üzenetére
fejlesztésre biztos, hogy jobb lesz az AMD.
AM3+os lap már most is van és az eddigi tendenciát nézve a következő széria is jo lesz bele...ás nem utolso sorban a régebbi is belemegy
ivy....őszintén szolva nemtudom...intel nem arrol híres, hogy uj cuccokat régi lapba kihoz.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
fagylalt
senior tag
válasz darál0w #29511 üzenetére
Igen, ezt hallottam (olvastam) a Bull-okról.
Fejlesztésre nézve se lesz jobb az AMD?Most akkor már meg kérdezem: a Sandy Bridge processzorok s1155-ösök és elvileg majd lehet fejleszteni őket a 2012 elején kijövő Ivy-kkel (meg van szó s2011 tokozású procik bevezetéséről is).
Egyébként is az "új" SB-knek állítólag valami új vezérlő hídja lesz... tehát hülyeség az, hogy lehet fejleszteni, mert akkor már új lap is kell.
Ez így van?[ Szerkesztve ]
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Otthonra szeretnék összerakni még egy gépet, ami internetezésre és filmnézésre lenne használva. Alkalomadtán játékra is lenne használva (nem gamer gép lenne).
A keret: 120-130K.Processzorügyben kérnék segítséget: a procira kb. 25-30 ezret gondoltam (pár ezresen már ne múljon a jobb), ezért szétnéztem ebben az árkategóriában néztem szét:
Intel: i3 2120, de már írták nekem másik topicban, hogy nem éri meg a 200 MHzet, ami ~5%-os gyorsulást ad +10%os árért.
Akkor most megéri i3 2120-at venni 2100 helyett? Vagy felesleges?
AMD: AM3 Phenom 2 X4 965 BE (vagy esetleg majd a Bulldozer procik)
Viszont jobban teljesít, de 40 wattal többet fogyaszt.
Inkább 965 BE vagy 2120? Eseteleg várjam meg az AMD APU-it?
-
xnace
őstag
válasz birozoli7800 #29508 üzenetére
Igen, erre a válaszra számítottam, csak ha veszek egy olyan gépet, ami 2 év múlva is jó, az ott kezdődik, hogy 250-300 ezer És per pillanat, nincs ennyi pénzem
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
xnace
őstag
Sziasztok!
Lentebb le fogom írni a pontos konfigomat.
Segítene valamelyikőtök, hogy milyen cuccokkal tudnám "feldobni" egy kicsit?Alaplap: Acer MCP73-ve
RAM: 2x2GB 800MHz Kingston
Proci: Intel Dual Core e5400
Hűtés: Ami a procihoz járt (léghűtés)
1TB SATAII Samsung 5400rpm winchester
CD Drive: Valami LG, pontos típust nem tudok
ha valamit kihagytam,ami fontos lehet, akkor bocsánat
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
laki7
csendes tag
Sziasztok! Intel procit vennék, de nem nagyon értek a 2 magosokhoz. Légyszi segítsetek, hogy melyiket vegyem ezek közül. Azért ezeket néztem mert ezeket olcsón megtudom szerezni. De ha van valami ötletetek, vagy tudnátok ajánlani valamit, akkor írjatok bátran.
Na szóval ezt a 3 at néztem ki:
Intel Pentium Dual Core E5200
Intel Core 2 Duo 6300
Intel Core 2 Duo E4400
Ezeket 9000-ért tudnám megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest