Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Borote

    addikt

    válasz Иван #4770 üzenetére

    Ég és föld a különbség. Minőséget tekintve. A hardver erősen másodlagos egy laptop milyenségét tekintve, mert hiába van erős belső, ha szar anyagokból építkezik, csillogós ujjlenyomatgyűjtő borzalom az egész... Ha megnézed élőben, látni fogod a különbséget a ProBook és az Acer között. + a 2 év garancia különbség az 20-25k forint.

    Integrált azt jelenti, hogy valamilyen módon az alaplapra (vagy a processzorba) van rögzítve - integrálva. Amit Te nézel, az egy alaplapra forrasztott GPU, tehát nem éppen cserélhető, vagy legalábbis roppant problémás, igaz ez az esetleges meghibásodás esetén a cserére. De ennyi pénzért ne nagyon várj MXM modulos gépet :P

    (#4772) Kasya: a négy éves időintervallumban nem tudok segíteni, tényleg. A mekbukk az sikítva férne bele a keretedbe. Melyik országban vásárolnád a gépet amúgy?
    Azonban, ha nem mekbukkot akarsz, akkor tudok ajánlani príma gépeket ennyiért. Méretben mekkorát szeretnél? Jó minőséget, szép kijelzőt, erős belsőt ennyi pénzért simán kapsz, méghozzá workstation gépek formájában. Ennyiért én alapnak tartom, hogy fHD IPS kijelző legyen benne.
    Szóval mérettől függően, amit ajánlok Neked, az a ThinkPad W széria - itt nem tudom, hogy lesz-e IPS kijelző, tartok tőle, hogy nem, ezért inkább a HP EliteBook w szériáját ajánlom, továbbá a Dell Precision-öket.
    Ezekre a keretedből egy bitang erős gépre futja, IPS panellal, 3-4 év garanciával, fém vázzal, időtálló fém burkolattal, prémium minőségben. Csak azt kell eldöntened, hogy méretben és tömegben mik az igényeid.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák