- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Borote
addikt
Lehet kapni Magyarországon, két nagykernél is elérhető:
HPR - i3 - nettó 117
expert - i5 - nettó 140Ehhez a GPU-hoz bőven elég egy i3-as processzor, egyáltalán nem éri meg az i5 felára. Az i3-as viszont nagyon jó áron van, ha a gép is értelmes minőségű, akkor bomba vétel!
(#46738) lama_lamm: még meg sem jelent Így nagyon a gépigényét sem tudjuk.
Amit ebben a kategóriában lehet most ajánlani, az a fent említett L850, aztán HP DV6-os, Toshiba P750 ha találsz relatíve olcsón, illetve Lenovo Y570 (utóbbi esetben kérdéses, hogy milyen lesz a garanciális háttér).[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Toshibáék lemaradtak, hogy már kapható a boltokban a gépük
Acsifun: most kezdenek szállingózni ezek a Toshibák. De szerintem i5-tel is lesz...
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Turbobacsi
senior tag
alapjáratban (böngészés, stb...) alig hallhatóan megy a venti, játék közben gondolom hangosabb, de akkor meg nem hallom (üvölt az autó) 15-25w között fogyaszt (alap videokártyával), a régi asztali gépem 150W-ot kajált, és lassabb volt
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Turbobacsi
senior tag
- 4-5 órát simán megy (persze nem terhelve)
- a matt kijelző miatt vettem ezt a típust (PVA panelos monitor után nekem csalódás a betekintési szöge, de ezt tudtam előre)
- persze, váltható a grafikus rendszer (nálam alapban mindig a procibaépített megy)
- egyedül a TOCA3-at próbáltam, (elég régi játék) de fullon megy!nekem bejött a masina (azóta az öcsém és a haverom is ilyet vett, az én tanácsomra, igaz ők i3-as procival)
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Borote
addikt
Ezek a consumer gépek. Amit elmondásod szerint még csak nem is használnál ki. Egy business géppel így jobban járnál.
De ha nem, hát nem, Te pénzed A számokra megéri költeni, jól mutatnak
Aztán ha utána játszanál, vagy videót konvertálnál, akkor nem szóltam.Amúgy ERRŐL beszéltem Ez háttérvilágításban kevesebb. EBBEN az is van
(#46075) spyduck: Nem szeretted a billentyűzetet?
Én nyár vége, ősz felé eladom majd a T60-t, illetve ezzel párhuzamosan vadászok majd egy X200-X201-re, vagy AFFS, vagy arra moddolható kijelzővel[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
Akkor azt vedd, ami jó minőségű. Adott pénzért mindig lesz erősebb, sőt, picivel később még erősebb. Ha ez a célod, vegyél asztalit, és fejleszd.
Notebook téren viszont sokkal okosabb dolog megbízható, jó minőségű gépet venni.
Ha a dGPU (vagy azzal egyszintű IGP sem kell - A8), akkor Még több a lehetőséged jó gépek terén, mert ott van a Latitude E5420 és E5520 is, amik úgyszintén nagyon jók.Ha van időd, nyugodtan várd meg az új generációs processzorokat, és az új modelleket, június-július felé elkezdenek majd szállingózni a Trinity-s, IVB i3-as gépek is. Csak kérdés, hogy a jó minőségű, business gépek is megjelennek-e ezzel egy időben.
(#46051) B-L-A-C-K: hááát, úgy Neked, hogy a Te hivatkoztál arra, akinek írtam
(#46053) giorgio: nem is a nagyobb proci a lényeg, mert 100MHz nem fog világot váltani, viszont a jóval erősebb IGP-től talán jobb DG eredményeket lehet várni (Esetleg jobban sikerül darab, jobban bírja az alulfeszelést).
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
Szia!
Miért van szükséged i7-es processzorra? Játszani szeretnél (ott ugyanis nem lesz előnyöd az i7-es processzorból)? Mert ennyiért vannak jobb vételek is játékra.
Mi lenne a felhasználási területe a gépnek?(#46036) mathgery: mit értesz kis játék alatt? GPU igényes játékok?
Amúgy Samsung NP300E5, Fujitsu A531, Lenovo G570 illetve Toshiba L750D az ajánlott gépek a 120-as tartományban.(#46041) rastachris: 160-ért a legjobb vétel játékra a Lenovo Z575. Vagy win7 nélkül, minimálisan erősebb belsővel a Laptopszalontól.
(#46040) lakatostomi: teljesen más jellegű processzor lesz, mint a Llano. A Llano még a régi AMD féle architektúrára (azt hiszem K10) épület, 4 különálló magot tartalmazott. A Trinity esetében teljes architekturális változás történt, ami jóval magasabb órajelek elérésére ad lehetőséget. Nem 4 magos a processzor, hanem a Buldózerből megismert, a Piledriver néven továbbfejlesztett megoldást használja, azaz 2 modulból épül föl, amik 2-2 processzormagként értelmezhető egységet tartoznak (azaz összesen négy szálat képes kezelni a processzor), de számos feldolgozóegységet közösen használnak.
Ha bonyolultul hangzik, olvasd el a Bull-os cikket(#46043) rastachris: Teljesen jó gép az is, játék terén ugyan egy picivel gyengébb, viszont a 3 év garancia, ha tényleg annyi van rá, nagyon vonzó
(#46048) B-L-A-C-K: ja, arra baromira nem kell i7, de még i5 sem. Első lépés, hogy az ember felmérje a saját igényeit, és az alapján hozzon ésszerű döntést. Én ennyi pénzért vagy a ProBook-ot venném i5+HD6490M-mel, vagy a Vostro 3555-t A8-cal.
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
Akkor várj Addigra teljesen megújul a kínálat.
Amúgy játszani már egészen tisztességesen lehet egy HP DV6-oson vagy egy Lenovo Y570-en.
Amit írtál arra ELÉG az i3 is, tényleg illetve amit elmondtál (2 mag és HT), az pont az i3 jellemzője. Az i5 ettől a Turbo-ban tér el. 1080p filmeket pedig szinte minden mai notebook le tud játszani.[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
Mit értesz enyhe játék alatt? Régebbi játékok? Mert mindegy, hogy mennyit játszol, az új játékok pont ugyanannyira gépigényesek, mint ha egész nap játszanál velük.
Amit leírtál, arra TELJESEN elég egy i3-as processzor is, tehát az azzal szerelt gépeket sem kell elvetni. Ugyan ez igaz a 2GB memóriával szerelt gépekre, mert nagyon olcsó (4gb memória 7 ezer forint) őket bővíteni, és garancia vesztéssel sem jár.Minden esetre most i5-ös gépet ajánlok, mert nincs belőle i3-as verzió olcsóbban (bár az akció már csak ma érvényes).
ProBook 4530s(#44966) runner 125: az csak egy 35W-os i7, kétmagos Azt meg talán meg tudják oldani egy 400k-s gépnél, de ki tudja De én ennyiért inkább a szokásos trióból választanék... Talán egy vagy két VAIO-nak tetszett a billentyűzete a 6-8-ból, amit néztem
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Digitális Állampolgárság Program
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- EA Sports WRC '23
- Tudományos Pandémia Klub
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Ukrajnai háború
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- Apple MacBook Pro 13" 2015 (i5 2,7GHz, 16GB RAM/256GB SSD) 1 ÉV GAR, Számla
- Asus X55A notebook - 15,6", Pentium B970, 8 GB RAM, 240 GB SSD.
- Apple MacBook Pro 16" 2019 (i9 8x2,3GHz, 16GB RAM/1TB SSD, 4GB VGA) 2 ÉV GAR, ÁFA-s ár
- Lenovo legion eladó
- ASUS TUF 2027.12hó-ig Garis Gamer Laptop 144hz 12700H 16GB 512GB SSD RTX 3050 Dobozában