Aktív témák
-
olahmate1991
tag
válasz olahmate1991 #40181 üzenetére
Mondjuk egy alienwaret elfogadnék de itthon elég sokba van az ára!
*** Sikeres üzlet esetén kérlek értékelj! ***
-
olahmate1991
tag
válasz szasanyi #40171 üzenetére
Szerintem felesleges belekötni ilyen dolgokba, egy egyszerűnek mondható kérdést tettem fel, segítséget vártam nem pedig rosszindulatú kötekedést... Ha asztali pc akarnék venni nem ide írtam volna, mindenki arra költse el a pénzét amire akarja!
-
olahmate1991
tag
Hello!
Laptopot vásárolnék 350-400.000 FT (max )körül!
Csak játékra kellene, tehát minél erősebb videó kártyával, súly, hordozhatóság nem számít!
Típus mindegy: msi,asus,dell, alienware minden szóba jöhet!Magyar valamint külföldi oldalakról érkező rendelés is mehetne!
Ha névre szóló számlával van a gép akkor az a legjobb!*** Sikeres üzlet esetén kérlek értékelj! ***
-
olahmate1991
tag
válasz B-L-A-C-K #36817 üzenetére
Pl alienware gép itthon mx17es 450körül van ráadásul nem olyan jó felszereltségű mint például egy hidevolution.com-on... csak sajnos én nem tudom külföldről rendelni, mert névre szóló számla kellene, hogy tudjak vele apellálni
-
olahmate1991
tag
válasz B-L-A-C-K #36808 üzenetére
Átérzem a helyzeted B-L-A-C-K én ugyanebben a cipőben vagyok, hogy gépet akarok venni, csak én már január óta, azóta nem találok rendes notebookot, asus g53/74 már akkor kifogyott minden honnan! Interstore.hu oldalon találtam msi gt 683dx-et gtx 570m-el nagyon jó kis gép lett volna, de sajnos nem tudják beszerezni a gyártótól! Így hát maradt a sóvárgás... pedig kellene már nagyon a gép, a sulihoz is...
-
olahmate1991
tag
válasz runner 125 #36663 üzenetére
játékra kellene a gép, nehézség, hordozhatóság az utolsó szempont!
-
olahmate1991
tag
sziasztok!
Milyen gépet tudnátok ajánlani jelenleg 300-350.000 körül?
Esetleg elégedjek meg most egy 200k körüli besbuyal, és mondjuk nyáron eladnám és akkor vennék egy 350k körüli bestbuyt?
Szerintetek hülyeség lenne?
köszi a választ!
-
olahmate1991
tag
Erről a gépről mi a véleményetek megéri az árát? msi ge620dx
-
olahmate1991
tag
válasz Borote #33905 üzenetére
Igazából egyáltalán nem sürgős, csak kb gép nélkül kezdek meghalni...
Régi gépem egy asus k52dr volt, annál erősebb gép kellene minimum... Sajnos most tényleg nem kapható sehol a kiszemelt laptop... tehát marad a várakozás!
Szóval azt modnod érdemesebb lenne beruházni egy gyengébb használt gépre, azon azért nem lehet akkorát veszteni, mint egy új gépen
Nekem még ezt ajánlották ár érték arányban:asus n55sf
[ Szerkesztve ]
-
olahmate1991
tag
válasz olahmate1991 #33902 üzenetére
Hat eppen most irtak, milyen meglepo mar ott se kaphato, elfogyott kovetkezo asus gamer seria meg 400k folott...
-
olahmate1991
tag
válasz Borote #33875 üzenetére
Szia borote koszi a kitarto segitseged , hat mar kb20 helyen erdeklodtem asus g53 es g74sx-tz114z tipusu gepet, es sehol nincs, mobdjak hogy talan majd lesz hetek mulva, sigtonnal is 1hetet mondanak, de gyanitom, hogy nincs mar ott se...
-
olahmate1991
tag
válasz olahmate1991 #33806 üzenetére
Errol mi a velemenyed ar ertekben es jatekra?asus n75sf [link]
[ Szerkesztve ]
-
olahmate1991
tag
Valaki nem tud esetleg gamer notebookot 360.000 korul nevre szolo magyar szamlaval? Asus g53/74 sehol nem lehet kapni! Kifogyott mo.rol! Esetleg alienware?
-
olahmate1991
tag
Haliho, valaki tudna nekem segiteni abban, hogy kulfoldrol tudok rendelni gepet ugy hogy nevre szolo szamlaval? Esetleg tudtok valami oldalt mondani? Gondolok itt asusg53 v74 esetleg alianware gepet! Esetleg segiteni felvenni angolul a kapcsolatot valami oldallal es megkerdezni tudnake adni szamlat!
-
olahmate1991
tag
erről mi e véleményetek? oldal ismeri valaki, elég olcsó a többi oldalhoz képest
-
olahmate1991
tag
hello
Nem igazán ide kapcsolódó téma, de hirtelenjében nem tudtam hova feltenni a kérdést! Előre is bocsi
valaki tudja, hogy ezeknél alianware, ez valójában mit jelent és hogyan működik?*** Sikeres üzlet esetén kérlek értékelj! ***
-
olahmate1991
tag
Az ajanlott asus g53, jatekra 300k... ennyi penzert ilyet elszomorito!
Olvass el [link]
#13920 alapz@j
[ Szerkesztve ]
-
olahmate1991
tag
Asus g53 sx-s1146os gep a worldplazan ismet emelkedett, 296krol 313kra...mit varjon
az ember*** Sikeres üzlet esetén kérlek értékelj! ***
-
olahmate1991
tag
válasz Turbobacsi #31963 üzenetére
Valaki valami infot tud mondani a nem sokara megjeleno gtx660m -es kartyarol?
-
olahmate1991
tag
sziasztok!
laptopvásárlás előtt kikértem a véleményeteket, két gép között gondolkodom, igazából szinte ugyanaz a kettő mégpedig Asus G53sx-s1146 valamint Asus G53sx-s1147-es gépek!
Sajnálatos, hogy készlethiány van mind a kettő gépből, persze a normális áron felül még kaphatóak , egy két őrültebb helyen....
Igazából a nettó keret 250körül lenne! Játékra szeretném használni elsősorban, fontos lenne a gtx560m típusú grafikus kártya.
Tanácstalan vagyok, nagyon sok helyen leltár van, felhívtam pár helyet azt mondták január közepe, vége felé a leltár is kész, valamint akkor érkeznek be a gyártóktól, hogy milyen gépeket küldenek ki, na és persze elvileg már ezek a gépek kifutott termékek, ahol beragadtak a raktáron ott lehet még kapni horror áron...
Azt nem tudom eldönteni, hogy most várjak-e még, hátha lesz valahol leltár után, esetleg mikor jönnek az új modellek, vagy vegyem meg horribilis áron?!
-
-
olahmate1991
tag
válasz olahmate1991 #31359 üzenetére
Azt nem tudja valaki, külföldi oldalakról, ha rendeltek notebbokot, pl ebay vagy ilyesmi, akkor a számla ott hogyan működik, egyáltalán tudnak adni névre szóló számlát?
-
olahmate1991
tag
válasz dave118 #31357 üzenetére
Sziasztok!
Segítségeteket kérném notebook vásárlás előtt!
Az elképzelés gamer notebook, tehát játszani szeretnék rajta elsősorban!
A keret a laptopra 300.000Ft lenne maximum 320.000Ft, de csak névre szóló számlával kellene a gép!
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
olahmate1991
tag
sziasztok!
érdeklődnék, hogy tudtok-e ajánlani a következő laptopokból valami jó vételt, esetleg ajánlani valami oldalt ahol jó áron be lehetne szerezni, számla kellene hozzá, névre szóló!
következő gép érdekelne:
ASUS G53SX-S1147 15.6
esetleg lenovo idepad y570a i7eselőre is köszi
-
olahmate1991
tag
válasz Borote #30543 üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors választ, nagyon sok hasznos dolgot írtál le, amit én nem is gondoltam volna, hát igen a számok pedig minél nagyobbak annál jobbak játékra, gondoltam én!
Jelenlegi laptopom egy Asus K52DR-EX087D, ami nem muzsikál olyan rosszul, de melegedési problémái neki is vannak! Nem vészes, de ha nyúzod neki, be tud melegedni rendesen
-
olahmate1991
tag
hello mindekinek, először is kellemes ünnepeket
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy játékra alkalmas laptopot szeretnék venni, körülbelül 200.000 forintom lenne rá, plusz-mínusz egy kicsi
Igazából a márka teljesen mindegy lenne számomra, amiket szem előtt tartanék:
-15.6" legyen mindképpen
-i7-es processzor
-8GB ddr3 ram (1333 v 1666mhz)
-Grafikus kártya 2GB GDDR5Tisztában vagyok, hogy ezzel a speccel nem biztos, hogy beleférek a 200.000-ba!
Ezért kértem ki a véleményeteket!
Előre is köszi!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11