- Radeon RX 6600 XT GAMING OC PRO 8G hiba
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Aktív témák
-
tag
válasz Borote #50134 üzenetére
Igaz, nekem is volt más téren hasonló esetem, amikor még akkor se hittem volna el, hogy van jobb, ha leszáll előttem a jóisten és pofon vág De akkor szerencsére a jó irány felé vitt a szívem (meg a makacsságom )
Amikor elfog az az "instant get" érzés..
Mellesleg valahogy nekem sem jött be a széria (kinézetre, nem az ár miatt)
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz miklos0308 #50091 üzenetére
Szerintem maradj a Fujinál, ilyen árban ha nem kell játék, akkor az, de inkább egy használt, üzleti noti lenne neked jó, ami bírja a gyűrődést az egyetemi évek alatt
-
tag
Én már addig idegesítem magam, hogy egyik VGA-val meg másik VGA-val mennyire tudok majd játszani, nem játszani, meg mennyire lesz elég a proci meg a szűzmária, hogy mindjárt veszek egy T60-est ötvené' meg egy SSD-t bele azt jóccakát, nem kell majd filóznom hogy mi lesz... És eskü most már erre hajlok.
-
tag
válasz SocketA #49933 üzenetére
Nem, mivel ezt rábízom a nálam sokkal jobban informált emberekre, és nem okoskodok bele mindenféle marhasággal. Viszont az még nekem is feltűnt, miket tudsz összehozni. És még te írod másnak, hogy nem olvassa el rendesen amit írtál. Nézd át még egy kicsit kérlek amit Black írt, és gondolkozz el egy kicsit, hogy milyen példákat hoztál. Minden statisztikát el lehet torzítani teljesen abnormális helyzetbe, ha valaki ért hozzá.
Csak egy példa: nálunk az egyik cégnél elbocsájtottak 70embert átlag 150k-s fizetéssel, és az ő bérüket szétosztották 120 embernek, és jött a szöveg: 120 új munkahelyet teremtettünk!
De mindenki mintha a falhoz beszélne, úgyhogy ne is szaporítsuk kérlek a szót, vannak itt olyanok, akik segítségek kérnek, és nem pedig egy "Maunika Show"-t akarnak olvasni. Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
tag
válasz SocketA #49922 üzenetére
Te tényleg fanatikus tag vagy.
Valamelyik kollégának volt az az aláírásában, hogy:
Az a világ legveszélyesebb dolga, ha a tudatlanság szorgalommal párosul.
És marhára igaza van. Csodálom a kitartásodat, a hitedet a magad igazában. De ha neked ez kell, hát legyen, csak "ne erőltesd rá a többiekre a véleményedet" mert nem akarunk konkurenciát, hogy beteljesüljön ördögi vágyunk, és a fórum uralmára törjünk! -
tag
Ma volt lehetőségem megfogdosni egy Vostro-t (nem emlékszem már a pontos típusára, C2D volt benne), de nem éreztem benne azt, hogy egy nagy üzleti noti lenne (vagy nem is az, csak rosszul emlékszem? )
-
tag
válasz szörnyeteg77 #48976 üzenetére
Nekem is megvan ez a könyv, de nem biztos, hogy fel fogom áldozni a leendó laptopom miatt, remélem nem lesz ilyenre szükség
-
tag
Ti láttatok már 17,1"-es netbookot?
-
tag
válasz Borote #48697 üzenetére
Köszönöm, egyik foglalt sincs a kiszemelt gépemben, így biztos nem fogok vele bajlódni
Igen, tudom, hogy nekem kell keresni, csak sokkal gyorsabb, ha legalább a szériát tudom, hogy mit érdemes keresnem.
Ez valóban egy király ajánlat, azzal a quadroval biztosan workstation És ennyiért? Ennyiért szerintem még garancia nélkül is nagyon jó!Köszönöm a sok segítséget!
-
tag
Sziasztok!
Újabb kérdéssel zaklatnálak titeket!
Elkezdtem gondolkodni esetleg használt gépekben is.
Tudnátok ajánlani pár típust (tehát nem konkrét ajánlatot), ami ezeknek megfelelne:
-130.000 Ft maximum
-normális összeszerelés, minőség, és garancia! (gondolom Probook, EliteBook, Latitude, Vostro, ilyesmik)
-minimum egy HD 6470 szintű videokártya (ez sajnos nagyon leszűri...)
-ezért bővítettem a korlátot: 13"- felfele
-DDR3 RAM lehetőlegLétezik ilyesmi gép ebben az árban az aprókon?
Illetve egy kis off: írtátok, hogy lehet processzort cserélni: ez igaz a Llano-kra is? Tehát rakhatok bele egy A4-es helyett egy A8-ast, de gondolom Intelt már nem. (bár nem hiszem, hogy szükség lenne rá, csak kérdezem)
Másik: Vannak a laptopokban bővítőhelyek, mint az asztaliban a PCI? Ha van, akkor ez lenne az a "picimaci" (PCMCIA talán?) Ide lehet rakni mondjuk WiFi kártyát, vagy plusz USB-ket, hangkártyát? -
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egymáshoz viszonyíva, milyen anyaghasználattal vannak ezek a gépek (tehát nem arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire jó egy Latitude):
-HP G6
-Samsung 3-as széria (E5, V5)
-Toshiba L750
-Lenovo G560
-Toshiba C855 -
tag
válasz mrThomi #47849 üzenetére
Csak nem minden a megapixel. 20MP-el is lehet f*s képet készíteni. Ez leginkább a lencséktől függ, az érzékelőtől, a szoftver feldolgozásától, és persze a fényképező manustól is, hogy mennyi esze van hozzá. Persze egy 2MP-el képpel nem érsz semmit, csak tudni kell, hogy a kép minőségét nem megapixelben mérik. Szóval okosan kell nézelődni a gépekkel, és mint írták már, dSLR lehetőleg
-
-
tag
bocsánat, dupla
[ Szerkesztve ]
-
tag
Egy gyors kérdésem lenne a gamerekhez
Ezen a konfigon elmenne az Assasins Creed II?
És ezen? -
tag
-
tag
válasz runner 125 #47408 üzenetére
Értem. De ugyanez alulról is megtörténik, nem?
Lerakja a kolléga az ölébe, a fél nadrág már a ventik között van, nem? vagy lerakod az asztalra, ott is van por, azt is felszippantja. Szerintem itt ugyanott vagyunk..[ Szerkesztve ]
-
tag
Erről a laposról van valami vélemény?
Főleg a billentyűzet és a burkolat érdekelne.Illetve garancia kérdések:
-Lehet-e a HP Probook 4535s-hez valahogyan még venni garanciát? (gondolom sajnos nem...)
-Lehet-e azt, hogy megveszek egy lapost mondjuk a laptopszalonnál, és az iPonnál veszek hozzá + garanciát?
-Jó-e a Laptopszalon +1év garanciája? Eléri azt a szintet, amit alapból a gyártó ad?Még egy kérdés: mi az az "opcionális modem"? (a fenti Probookon van jobb oldalt)
@runner 125:
Írtad régebben, hogy a Probookokban rossz az, hogy a billentyűzet közül szívják a levegőt. Ez miért rossz egy laptopban? Azt olvasgattam mindenhol, hogy megfelelő a hűtésük. -
tag
válasz ArrayOfLilly #47275 üzenetére
Oké, Szegedre megyek, ha az emelet matematika érettségim is úgy gondolja
Gondoltam, hogy nem lesz nagy erőgépre szükség, csak azért biztos ami biztos
(papíron programozás -_-)Azért nagyon remélem ,hogy tényleg csak elírás volt ebben a tesztben, hogy nem változtatja ez a proci az órajelet, mert megbolondulok, ha 1,9 Ghz-en fut végig..
Kezdem egyre jobban ráhangolni magam erre a masinára -
tag
Köszönöm szépen, azt nagyon megköszönném, ha megnéznéd. Még notebookchecken is a rangsorban is, és a külön cikkben is azt írják, hogy ez is "TurbeCore"-os, azaz 2,5 GHz-ig felpörgeti, ha szükség van rá.
Gondolom azért csak vannak hasonló érdeklődésű emberek a fórumon, akik ilyen helyen voltak, úgyhogy biztosan lesz valaki, aki meg tudja mondani, hogy elég-e
-
tag
Sziasztok!
Nézelődtem egy kicsit, és egy kis segítséget kaptam, ezt ajánlották: HP Probook 4535s
Én is láttam már régebben, de az AMD proci hallatára azonnal ki is X-eltem.
Viszont most, ahogy közelebbről megvizsgálgattam, igazából tökéletes lenne nekem:
-árkategórián belül nyilván jó minőségű burkolat
-minden szükséges interfész megtalálható rajta, megfelelő billentyűzet/touchpad (csak a billentyűzeten miért kell egy gombba sűríteni a fel-le nyilakat... )
-a RAM is 1333MHz-es, és még egyben is van a 4GB, szóval királyul lehet esetleg bővíteni, ha kell
-és még a videokártyáról sem kell lemondanom, sőt, egy kicsit talán még jobb is, mint a többi kinézett gépé (GT520MX, HD6470)Viszont a processzor...
Én alapból nem vagyok ilyen márkák által behatárolt emberke (persze Packard Bellt azért nem vennék, se Suzukit ), de az AMD procijaival sose voltam jóban.
Úgyhogy alapból jól indultunk, ráadásul még jóval gyengébb is, mint az "ellenfeleinek" i3 Sandy Bridge-ei.Na most, szerintetek:
-Ezen teszt szerint folyamatosan csak 1,9 GHz-en pörög. Viszont mindenhol azt írják, hogy 2,5-ig kúszik fel, ha szükséges. Most akkor mi az igazság?
-kihajtja-e ez a proci a hozzá tartozó 2 videokártyát?
-az átlag használatban ugye nem érezhető a gyengébb processzor (az üzemidőn, hőmérsékleten kívül)Illetve ha valaki programtervező infón (vagy prog.mat-on) végzett, megmondaná, hogy elég-e ez a processzor teljesítmény a suli idejéig?
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz Borote #46143 üzenetére
Sajnos ezt a választ vártam..
A gyártónak tökéletes géppel is tisztában vagyok sajnos, de ez mindenből így van.
Viszont én 150-nél nem szeretnék többet rákölteni a gépre, ha használtat veszek, akkor még ennyit sem.
Úgyhogy marad az, amit sikerül megvenni. Szeretnék azért megpróbálni egy jobb használt gépet venni. Aztán majd kiderül, hogy mit hoz a jövő. Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Vásárlás előtt azért mindenképpen jelentkezek még.
(meg természetesen olvasom itt a fórumot időnként)Tikakukac:
Tudom, hogy nem sok 4 centi, de most ez lényegtelen. Ahogy írtam, megpróbálok egy jobb használtra vadászni.[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz Tikakukac #46097 üzenetére
Nekem azért elég kicsinek tűnt, amikor néztem.
Azzal tisztában vagyok, hogy sokkal jobb minőségű egy probook, vagy valamelyik másik üzleti gép. Én arra voltam kíváncsi, hogy egy laptop általában mennyi évig üzemképes. Mert fogalmam sincs, hogy a nagyja 3 év alatt kihullik, vagy 5évig is elmennek általában.
Ez sem utolsó szempont a számomra. Nyilván többet bír egy üzleti gép, de mennyivel? Tudom ezt nem lehet napra pontosan mérni, de azért csak van egy átlag életkor (mindenben vannak gyártási hibák...)@Borote:
Ebben igazad van, valóban nem figyeltem oda eléggé.
Szerencsére van még időm a gép vásárlással, úgyhogy még dönthetek, hogy új, vagy használt.
Az a lényeg, hogy az újakat sikerült leszűrnöm 4-re, azok közül már tudok dönteni megtekintés alapján. (remélhetőleg)A használt dologgal még magam sem tudom mi legyen. Majd az idő eldönti!
Mindenesetre még mindig idegesít ez a Probook, hogy hogyan lehet ennyiért egy ilyen gépet adni... -
tag
válasz Borote #46083 üzenetére
Sajnos elég sok kiesik a kicsi kijelző miatt. i7et semmiképpen nem akarok, nagyon sokan írták több különböző gépen is, hogy forr az ölében.
A Sandys i5-ök nem fűtenek annyira?Illetve mennyi körülbelül az átlag életkora egy ilyen Probooknak/Latitudenak, illetve egy belépőszintű laptopnak (amiket írtam ez előbb: Samsung NP300, Lenovo IdeaPad, stb..)
Sajnos ezen a téren teljesen tudatlan vagyok.A használt gépeknél mirek ell különösen odafigyelni az átvételkor?
Zsanérok, billentyűzet, touchpad, és mik a tipikus dolgok, amikkel befürödhetek?És az előző, új gépek közül melyikre/melyikekre mondjátok a legnyugodtabb szívvel az áment?
-
tag
válasz Borote #46069 üzenetére
Örülnék neki ha lenne a gépben külön videokártya is, de akkor, ha ez nem megy a minőség rovására.
Oké, eddig is fenntartással kezeltem ezt a két márkát itt az olcsóbb kategóriában, de azért beraktam a többi közé.Végül is a használt akkor jöhetne szóba, ha teljesen jó állapotban van. Régebben ahogy nézegettem, az egyik bolt árult renew Probookokat. Össze is
sz*arnámmagam -már bocsánat-, ha sikerülne egy Probookot venni, csak nagyon félek az 1 éves garanciájuktól.
Illetve attól az AMD procitól félek még, mind a teljesítmény, mint az AMD miatt. -
tag
válasz Borote #45983 üzenetére
Szia!
Igen, csak 2 privátban is írták hogy nagyon hosszú lett, ezért rövidítettem le gyorsan még az este, csak már nem volt időm válaszolgatni az érettségi miatt.
Értem, valahogy gyanítottam, hogy ez a LED kijelző népvakítás, de hát ezért is jöttem ide újra, hogy a nem teljesen tiszta dolgokat megkérdezzem.Arra jutottam magamban, hogy i3as Sandy Bridge processzor fog én nekem kelleni, ezeket már régebben is dicsérték, kevesebbet is fogyasztanak, és nekem elég is lesz.
Körbenéztem az ajánlott gépeket, meg saját belátásom szerint is megnéztem, és ezekre jutottam:
Fujitsu Lifebook A531
Acer AS5750G
ASUS A54HR
Samsung NP300E5Z
Lenovo IdeaPad G570GH
Toshiba Satellite L750
Ezek közül melyiket ajánljátok/nem ajánljátok? Ez a két Acer/Asus nem hulladék, mint némelyik testvérük?
Illetve a billentyűzetük érdekelne még nagyon! Akinek volt valamelyik géppel tapasztalata bill. terén, az írjon kérem!Az egyik lapossal ezek közül nagyon szemezek, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre, hogy melyikről mit mondtok.
Köszönöm a válaszokat!
@Armis:
Most kérdeztem meg egy végzős diákot, ő azt mondta, hogy Szegeden kapnak a tanulók licencet -
tag
Sziasztok! Az előző írásomat leszavazták, mert túl hosszú lett, így most lerövidítettem:
Nyáron veszek egy laptopot, programtervező informatikus leszek. Szempontok:
-újonnan, két árkategória:150 eFt és 130 eFt, mind2re szeretnék kérni ajánlatokat!
-mindenképpen GYORS memóriával rendelkezzen, nem baj, ha csak 2GB van benne, ha bővíthető!
-CPU a fenti foglalkozáshoz kéne, nem hiszem, hogy kéne i5ös, vagy i7es. Meg az fel is forrna. Intel processzorok érdekelnek
-burkolat:ne tejfölösdoboz kivitelű legyen! Aktív 5 év fog rá várni(vigyázok a cuccaimra, de az ördög nem alszik!)
-kijelzőből a tipikus 15,6" megfelelő, esetleg nagyobb lehet
-OP rendszer nem szükséges, hiszen az iskolától fogok licencet kapni
-merevlemezből méret mindegy, csak GYORS megoldással működjön! (SSD nem hiszem, hogy játszik ebben a kategóriában, max később veszek esetleg bele)
-megfelelő hűtése legyen, az élettartam miatt is! (Tudom, hogy nem lehet 8évre számítani)
-márkafüggetlen vagyok, súly és méret nem számít
-nyilván a WiFi és a hálózati csatlakozó alap a DVD meghajtóval együtt!Nem kötelező, csak jó ha van:
-15pin-es VGA kimenet
-Bluetooth
-jó akkumulátor
-videokártya:ha tudok vele játszani CoD4-et, akkor már boldog vagyok. Jó lenne egy erősebb darab, de erről le tudok mondani, ha a többi dolog passzol
-LED kijelző (nem tudom van-e ebben az árkategóriában, illetve leírnátok, hogy ezeknek is ugyan olyan jó-e a betekintési szöge mint telefonoknál az OLED)Mondjatok kérlek olyan laposokat/szériákat, amiket érdemes elkerülni ebben az árban, illetve, hogy miért! (utolsó emlékeim szerint az N szériás Dell laptopokat mondták itt régen rossz sorozatnak, de ez csak halovány emlék!)
Illetve tudtok mondani pár olcsóbb, megbízható boltot?Köszönöm szépen a válaszolóknak, próbálok én is minél hamarabb reagálni! Előző, bővebb hsz
[ Szerkesztve ]
-
tag
Sziasztok!
A nyáron laptopvásárlást tervezek, mert (elméletileg) programtervező informatikus leszek, és hát laptop nélkül ez igen nehezen valósulhatna meg.Tehát szükségem lenne egy laptopra, ami teljesíti az alábbi igényeket:
-két árkategóriát gondoltam, egy 150 eFt-osat, és egy 130 eFt-osat, mindkettőre szeretnék kérni ajánlatokat! (nyilván újonnan)-mindenképpen GYORS memóriával rendelkezzen (gondolom egy DDR3-as megoldás elég jó, illetve nem baj, ha csak 2GB van benne, amennyiben bővíthető!)
-CPU terén rátok bízom, ez az a terület, amiben mindig is le voltam maradva. A fenti foglalkozáshoz kéne, nem hiszem, hogy szükségem lenne egy i5ös, vagy i7es megoldásra, ahogy tudakoltam az embereket. Na meg az fel is forrna az ölemben. Viszont lehetőleg egy Intel processzort szeretnék, mert sajnos sokszor elég rosszat hallok néhány AMD processzorról, illetve pár ismerősömnek is gondja volt instabil AMD processzorokkal.
-burkolat terén ne tejfölösdoboz kivitelű legyen, mert attól kihullik az összes hajam. Nyilván aktív 5 év fog rá várni, ezért szükséges, hogy bírja a gyűrődést (nem mintha nem vigyáznék rá, csak láttam nem egy olyan laptop burkolatot (egyik egy kellemes Packard Bell ), amikor oda raktam mellé a jó öreg Nokia N86-omat a maga fél kilójával, akkor vigyorogva elemeltem, mert összehasonlítani sem lehetett.) Szóval nem Bear Grylls-nek kell, csak normálisan fogja a cuccot.
-kijelzőből a tipikus 15,6" megfelelő, esetleg nagyobb lehet, de 14" ne legyen.
-OP rendszer nem szükséges, hiszen az iskolától fogok licencet kapni
-merevlemezből nem annyira izgat, hogy mekkora (könnyen lehet cserélni, ill. van 1TB külső), az viszont kifejezetten izgat, hogy szintén GYORS megoldással működjön! (itt megint nem tudom a SATA szabványokat, ezt rátok bízom) (ja, és SSD nem hiszem, hogy játszik ebben a kategóriában, max később veszek esetleg bele, de ez nem szempont!)
-megfelelő hűtése legyen, az élettartam miatt! Tudom, hogy ennyiért nem lehet 8évre számítani (mondjuk valószínűleg több pénzért sem), de ez is fontos szempont.
-márkafüggetlen vagyok, mindegyik gyártónak lehetnek jó ajánlatai (persze van olyan, amelyikből ez elég csekély mennyiségű)
-súly és méret megint nem mérték
-nyilván a WiFi és a hálózati csatlakozó alap a DVD meghajtóval együtt!
Egyéb dolgok, amik nem kötelezőek, csak ha több is van, akkor ezek a "piros pontok":
-15pin-es VGA kimenet (sima CRT monitoroknak a csatlakozója), hiszen van egy projektorom (csak 15pines, RCA, és S Video csatlakozója van, mert jópár éves már), és jó lenne, ha tudnám használni a laptopommal.-Bluetooth. Van egy külső stickem is, de nyilván jobb lenne, ha nem foglalna egy portot, illetve nem lógna ki.
-a LED kijelzőt elég sok helyen látom. Nem tudom, hogy ez ebben a kategóriában mennyire van elterjedve, és hogy ezek OLED technológiával működnek-e mint a telefonokban, de ha igen, akkor elég jó lenne a betekintési szög és a fogyasztás miatt is, a telefonomban imádom, hogy 170°-ról is ugyanúgy látom, ahogyan kéne, a többiben meg már kis fordítással is teljesen torz. Ez laptopnál meg még inkább fontos, mint telefonnál.
-akkumulátor. A jobb üzemidő nyilvánvalóan nem egy hátrány, bár erről már nem merek nyilatkozni, amióta felvilágosítottak, hogy laptopföldén 3óra már jó.
-a videokártyáról nem írtam még, gondolom erre vártatok még. Igazából erre a sulihoz nem nagyon lesz szükségem, ha tudok vele játszani CoD4-et, akkor már boldog vagyok. Nyilván jobb lenne, ha komolyabb játékokat is tudnék játszani (Assassins Creed sorozat az álom), de erről le tudok mondani, ha minden más passzol
-a kijelző felbontását hagytam még ki, de teljesen mindegy, hogy mekkora a max, mert nem akarok fullHD felbontást, amikor a 19"es asztali gépemmel 1024x768-al elég jól elvagyok (azért most már egyre több netes oldalhoz jó lenne egy fokkal nagyobb felbontás...)
Körülbelül ennyi, bocsánat a regényért, csak gondosan akartam megosztani a dolgokat, hogy mi mennyire fontos, és miért. Ha valami még nem tiszta, akkor írjatok nyugodtan, illetve várom az ajánlatokat!
És még egy utolsó kérés:
Mondjatok kérlek olyan laposokat/szériákat, amiket érdemes elkerülni ebben az árban, illetve, hogy miért! (nem akarok hülyeséget mondani, de utolsó emlékeim szerint az N szériás Dell laptopokat mondták itt régen egy rossz sorozatnak, de ez csak halovány emlék!)Köszönöm szépen a válaszolóknak, próbálok én is minél hamarabb reagálni!
Szerk: Egy-két olcsóbb boltot is írhatnátok kérlek!
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz captainamer #15146 üzenetére
Azért az, hogy Garancia: 2, az elég félrevezető, én sem mondtam volna meg, hogy az 2 HÓNAP, és nem 2 év....
-
tag
válasz captainamer #15141 üzenetére
Azért szerintem nem mindegy, hogy 1920x1080, vagy 1366x868 a felbontása a laptopnak...
A HD az nem egyenlő a fullHD-val -
tag
válasz Aprósólyom #14759 üzenetére
Mondjuk kb ezekre gondoltam:
Probook 4520S
Pavilion DV6
G62Ezekhez mit szólsz?
-
tag
Ezek a Renew HP laptopok mennyire megbízhatóak?
Szerintetek tovább bírnák komolyabb javítgatások nélkül, mint mondjuk ezek közül valamelyik?
HP
Toshiba
Asus
AcerÉs az, hogy nemzetközi az a HP Renew, az azt is jelenti, hogy nincsenek ékezetes betűk (vagy csak jól el vannak dugva egy funkcióbill. lenyomásával)?
Illetve fennáll még a többi kérdésem is:
Az 5470-es videó kártya (mondjuk a Toshiba koncepciójában) szerintetek elég az Assassins Creed 2 kisebb grafikán való élvezhető futtatására?
Megtudnátok mondani, hogy melyik modell mennyire időtálló, és mennyire lehet bővíteni, illetve mennyire lehet könnyen javítani?
És a Toshibánál meg a HPnál levő billentyűzetben az előre/hátra nyíl miniatürizálása nagyon zavaró játék közben?Köszönöm a válaszokat!
-
tag
Sziasztok!
Nézegettem pár laptopot, és ezekre jutottam:
HP
Toshiba
AsusA HP a videó kártya miatt, az Asus meg persze az i3 miatt tetszik.
Viszont úgy vagyok vele, hogy inkább áldozok kicsit a teljesítményből, de egy olyan laptopot szeretnék, ami sok évig kiszolgál (nem az új játékokra gondolok, hanem arra, hogy nem kell javítgatni sokat).
Az az 5470-es videó kártya (mondjuk a Toshiba koncepciójában) szerintetek elég az Assassins Creed 2 kisebb grafikán való élvezhető futtatására?Megtudnátok mondani, hogy melyik modell mennyire időtálló, és mennyire lehet bővíteni, illetve mennyire lehet könnyen javítani?
Ja, igen: és a Toshibánál meg a HPnál levő billentyűzetben az előre/hátra nyíl miniatürizálása nagyon zavaró játék közben?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
tag
Nem tudtok véletlenül linkelni egy olyan oldalt (akár boltét is), ahol rendes részletes szűrő van, és be tudom állítani, hogy mennyi ramot, mettől mekkora kijelzőt, antiglaret, akármit akarok, és kidobja, hogy mik vannak?
-
-
tag
Sziasztok!
Egy kedves barátom akar venni laptopot mostanság, és megkért, hogy segítsek neki. Mivel én nem vagyok otthon laptopokban, ezért hozzátok fordulok.
A következők lennének az igényei:
-árban kb a lélektani 100 000 Ft, 1-2 ezer + természetesen belefér
-minimum 2GB RAM, ez alatt rá se néz, inkább 3-4et akar
-wifi kártyaAmi fontos neki: multitasking (megy neki az MSN, böngésző, zene, szűzmária..)
Játékra csak CoD2, Tony Hawk, meg NFS Most Wanted, szóval ilyen régebbi játékokat használna (hogyha elindulnak).
Viszont fontos még neki az üzemidő.
A mérete lényegtelen, csak ne ilyen kicsi 11"-es képernyője legyen.
Igazából inkább a business laptopok tetszenek neki, de azok sajnos drágák.Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Napelem
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Asszociációs játék. :)
- Interactive Brokers társalgó
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Radeon RX 6600 XT GAMING OC PRO 8G hiba
- Warhammer 40.000
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- További aktív témák...