- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Valami baja van a tápomnak
- OLED TV topic
Aktív témák
-
hajraolaj1
tag
Radium
Egyébként angollá nem tudjátok,hogyan lehet átvarázsolni?Ahhoz mégiscsak jobban értek...
Amugy az nem baj hogy a win 7 is német,mert tudok leszedni hozzá nyelvi csomagot...
Eddig amugy nem nagyon volt bajom se a laptoppal se a Radiummal,elég segítökészek...
Annyi bajom van,hogy német lokalizációs a gép,tehát német op rendszer meg átfestett billentyüzet,de szépen van legalább lefestve -
hajraolaj1
tag
Tud valaki segíteni ebben:
Ha vásárláskor a Lenovo Y560hoz nem kaptam és nem is csináltam win 7 rendszervisszaállító lemezt,akkor mégis hogy tudnám ujrarakni az op.rendszert?A bolt azt mondta indításnál nyomjam meg a bekapcsológoomb feletti kis gombot,meg is tettem,majd bejött valami német szövegű cuccos...Hogy tudnám magyarrá varázsolni?
[ Szerkesztve ]
-
hajraolaj1
tag
Üdv.
Mivel máshol nem kaptam választ a kérdésemre és itt értenek a laptopokhoz,ezért gondoltam itt is megkérdezem:
Ha vásárláskor a Lenovo Y560hoz nem kaptam és nem is csináltam win 7 rendszervisszaállító lemezt,akkor mégis hogy tudnám ujrarakni az op.rendszert? -
hajraolaj1
tag
válasz hajraolaj1 #31211 üzenetére
Képet hogy tudok linkelni?
Na valahogy sikerült,most az a kérdésem,ezt a hsz-t hogy lehet törölni?[ Szerkesztve ]
-
hajraolaj1
tag
Először is: Boldog új évet minden kedves fórumozónak!
Másodszor:Az a problémám hogy már jó ideje nem tudom megnyitni az időjárás nevű alkalmazást.Már utána olvastam a webhelyen is,de semmi,nem találtam rá megoldást.Nem tudja valaki,hogy tudnám javítani ezt,hogy müködjön?[ Szerkesztve ]
-
hajraolaj1
tag
Üdv.
Nem tudom hogy jó helyen teszem e fel a kérdésemet,de hátha itt is tudnak nekem segíteni.
Szóval a problémám az,hogy az advanced system care használata óta (legalábbis szerintem ez az ok) a Lenovo Y560-amnak a touchpadján nem működik a csúszka a jobb szélen,úgyse,ha két ujjal húzom...Sőt a billentyüzet feletti érintési sáv sem...Egyszerűen nem reagál a huzásra de az akkus gomb és a onekey theater gomb sem reagál csak annyit,hogy ha megnyomom,egy pár mp-ig világosabban világít,de a képernyőn nem ugrik fel az az ablak,ami eddig...
Sőt az Avast vírusirtón sem tudok most aktiválni pár dolgot az állandó védelmek közül...Hogy tudnám visszavonni a vizsgáatokat amit végrehajtottam az AWC 5.0-val?
Vagy más alternatív megoldást tudtok a toucpad és érintőpanelre?
-
hajraolaj1
tag
válasz Sugar Snekov #21450 üzenetére
Üdv. Ha azt a laptopot,amit kinéztél magadnak,megtudod máshol is venni,máshonnan vedd!Én is megjártam a Radiummal,a laptopom(Y560) most már jól müködik,de mikor megvettem,akkor szar volt a VGA,szal bevittem szarvízbe és pár hét volt,mire megcsinálták.De jó fejek voltak a szarvizesek,mert mondták,hogy adjam oda a garancialevelet,én meg mondtam hogy hát én olyat nem kaptam a Radiumtol...
Mellesleg megvezetik mindenben a vásárlokat,ott a, ahol lehet! Kérdeztem tölük vásárlás elött,hogy magyar a gép,biztosan magyar?Azt mondják ja,aztán megvettem,kihozzák,elindítom,és látom hogy a billentyüzet is német meg az op. rendszer is meg használati utasítás is szoval ennyit a Radiumrol...
De most már megcsináltam mindent (szoftveresen),a billentyüzetet meg meglehet szokni,végülis szépen levan festegetveA lényeg,hogy óvaintelek a Radiumtol,rizikós!
-
hajraolaj1
tag
válasz drzozo #13490 üzenetére
Mondtam apámnak hogy inkább 30k-val többe kerülö Y570eset vegyük laptopszalonbol mert az biztosabb vétel lenne,de aztán meggyőzött hogy ez a gép semmivel nem rosszabb,hát itt az eredmény...
Valszeg szervizbe küldöm de még nem tom,sztem még nem beszélt apám a radiumosokkal...Holnap írok hogy mi az ábra... -
hajraolaj1
tag
Sziasztok!
Az a problémám ,hogy valszeg a nagyob teljesítményű videókártya miatt, be sem tudom kapcsolni az Y560as tipusu gépemet,csak csökkentett üzemmódban...Mikor bekapcsolom,bejelentkezés elött megjelenik egy kék ablak teleírva és 10 mp után kilép...
Kb. egy hete csinálja ezt,de akkor még be tdutam kapcsolni,akkor játék közben fagyott le és vagy kiléptetett vagy nem reagált semmire,de a kép ilyen foltos lett...
Valami ötlet?Hogyan tudnám elkerülni ezt a hibát,mert egyre rosszabb lesz a laptop állapota,lassan már azt az ablakot se hozza be ahol kiválasztom hogy normálban vagy csökkentettben indítom a gépet...
Itt van pár kép:
http://kep.psharing.com/548018.jpg
http://kep.psharing.com/548019.jpgUi: 2 videókártya van a gépben,mikor valamilyen rejtélyes ok miatt sierül belépnem normál üzemmódban is,egyböl átkapcsolom energiatakarékosra a vid.kártyát,mert észrevettem,olyankor nem fagy le...csak az ati mobility radeon hd 5730as nál.2 hete vettem a gépet akkor még semmi baja nem volt,csak kb 1 hét után lett ilyen ...
-
hajraolaj1
tag
Az lenne a kérdésem,hogy van egy Y560asom,minden rendben van vele,de naponta 2-3szor is akár ,egyszer csak fogja magát és mindenféle bizbasz megjelenik a képernyőn,kis idő mulva elsötétül,majd kilép a programbol jobb esetben és az értesítések között ilyesmi jelenik meg,hogy: az amd képernyőillesztője leállt vagy valami hasonló...
rosszabb esetben pedig megjelenik minden bizbasz és valamikor a zene megy ugyanugy tovább de a képernyön nem mozog semmi,bár az egér érdekes modon tud mozogni...aztán hirtelen bejön egy kék kép tele van irva angol szöveggel meg az alján számol valamit 100ig,mikor a 100hoz ér ujraindul a gép...aztán bejön egy ablak hogy csökkentett üzemmódban indítom vagy normálban,én normálban szoktam...
A leggyakrabban játékok között csinálja,de filmnézéskor is csinálta már sőt youtube ozás közben is ujraindult...
Elég idegesítő...
Nem tudnátok segíteni,mi lehet a baj?[ Szerkesztve ]
-
hajraolaj1
tag
Üdv.
Vettem egy lenovo y560at és felakartam rá rakni a mass effectet de valamiért nem indul...
oszt.társam aszonta ,hogy valami drivereket rakjak fel,de nem adtak semmi cd-t.Valóban szükség van ezekre?Ha igen,honnan tudjam hogy van e a gépen és h a nincs honnan tudok letölteni? A segítségeteket előre is köszi: hajraolaj1 -
hajraolaj1
tag
Sziasztok!
Látom nagyon dicséri mindenki a lenovo y570es gépet...
A kérdésem a következő:vegyek-e a radiumtol 165 k-ért lenovo y560asat,vagy vegyek ipontol 198k-ért lenovo y570eset?
Mennyire sok a különbség a 2 gép között y560 y570Megjegyzem,hogy a pénz sokat számít,de az angol billentyűzet nem zavar!!!Tehát azt akarom mondani,hogy kb a 2 gép ugyanannyit tud (szerintem),de az y560as jóval olcsóbb ,bár rizikós...
Megéri kockáztatni,vagy nem?Arra gondolok,hogy sokan írtátok,hogy nem adnak garanciapapírt vagy mi...Ez azt jelenti,hogyha 1 év után valami baja lesz (és bár 2 évet mondanak,hogy annyi a garancia) nem adnak garanciapapírt,akkor ba**hatom?(Vagy valahogy rálehet őket beszélni,hogy adjanak gar.papírt,különben nem veszek tőlük vagy hogy csinálnátok?)
A segítséget előre is köszi! -
hajraolaj1
tag
Üdv.
A radiumon akartam venni egy lenovo y560 elég erős konfigurációs laptopot,de most nem tudom,mitévő legyek...Szerintetek hívjam fel őket és próbáljam megrendelni,vagy keressek máshol egy ugyanolyan képességű laptopot?
Ha a válasz az utóbbi,mit ajánlanátok?A keret 180k,ha 190k és nagyon megéri akkor megtudom venni azt is.Itthon használnám az esetek 90 százalékában,a belső fontosabb,mint a külső,ennyi pénzért már nem adnak ronda műanyag ****-t...Fontos lenne 1-2 év garancia és hogy a mai játékokat is vigye,tehát legalább i3as proci,4gb ram,1 gb vga!
Köszönöm a segítségeteket! -
hajraolaj1
tag
A radium.hu ról lehet most rendelni?Vagy mostakkor végleg megszűnt vagy mi van? Tud valaki mondani bármit,mikor lesz megint elérhető az oldal?Tud valaki adni elérhetőséget?(email cím vagy telefonszám) Ugyanis nekem nagyon megtetszett árban és konfugurációban is az a Lenovo Y560-as,amit ajánlottak...Honnan máshonnan tudnék rendelni?Bocs a sok kérdésért,aki bármelyikre tud válaszolni,legyen szíves megtenni!Előre is köszi!
-
hajraolaj1
tag
Kb. másfél hete kinéztem egy gépet Radiumon,és most szerettem volna megrendelni,de nem tudom megnyitni az oldalt... Végleg megszűnt az oldal vagy csak karbantartás van az oldalon? Mikorra várható,hogy megint lehet rendelni?Lenovo Y560-asat szerettem volna,érdemes innen,érdemes rá várni,vagy rendeljek máshonnan?
-
hajraolaj1
tag
Vegyél inkább egy ilyet
ennek jobb a vga-ja bár 180gbal kevesebb van benne,de szerintem 320 is elég.Sőt így 25k-t spórolhatsz,ugyanis az általam linkelt most 175k 190k helyett...
De hallgasd meg a többiek tanácsát is,ők jobban értenek hozzá![ Szerkesztve ]
-
hajraolaj1
tag
Lehet úgy laptopot venni,hogy nem fizetek adót vagy azért megbüntetnek,ugye?Ha használtan veszek valamit,akkor nem fizetek utána semmit ugye,mármint csak az eladónak kell fizetni nem?Ja,meg op.rendszer nélkül érdmesebb laptopot venni?Egyáltalán lehet manapság?
-
hajraolaj1
tag
Laptopot vennék ballagásra 200 k-ból,szeretném,ha elvinné a mai játékokat is ,
megoldható ennyiből?Írj személyesen vagy a fórumon!Az egyikőtök már linkelt az elmult napokban egyet,szerintetek ez kielégíti az én igényeimet is?
http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptopok/acer-aspire-5742g-5484g64mn-fekete/1485/
A mai játékokat minimumon és szaggatás nélkül elviszi? Pl. az Assassin Creed 2-t szívesen kipróbálnám,vagy a Battlefield Bad Company 2-t. A Battlefield 3at nem fogja vinni,de ahhoz majd nem kis gép kell...Nagyon állat grafikája van...Na de mindegy is.Tehát linkeljetek nekem és várom a véleményeteket !!!
Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- OTP Bank topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11