Aktív témák
-
Borote
addikt
válasz Fooler89 #39427 üzenetére
Látom még nem tűnt fel, hogy ezt nem nekem kéne mondanod... Olvass vissza, nem én nem értek Veled egyet.
Kivétel az akksis üzemmód. Gondold át, hogy ki az, aki teljesítményre tuningol akksis üzemmód esetén?? Illetve pont ez az, hogy ha akksiról megy, akkor tudsz negatív tuningot csinálni. Én speciel nem engedem a processzort (T2400 ) 1,16GHz fölé, és a feszültséget is szépen visszavettem. Bár a fogyasztása még mindig bőven rosszabb, mint akármelyik mai processzoré(#39429) B-L-A-C-K: na ja, de egy N szériás Asus sem mérhető egy Latitude-hoz
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz Fooler89 #39418 üzenetére
Ha telepről játszol a gépeddel, se így, se úgy nem fogsz hosszú üzemidőt kapni. Úgy 20-30 perc eltérés lehet a két üzemidő között, ha nincs dedikált GPU. Ha van, akkor még ekkora eltérés sincs.
Szerintem telepről nem lehet érdemben játszani...Lehet vitázni, csak akkor az érveidet is a valóságnak megfelelően válogasd össze, mert jelen pillanatban semmivel sem jobbak, mint amik ellen harcolni próbálsz.
Nekem meg nem kell kiselőadást tartanod, hogy mitől nő és mitől csökken a fogyasztás, ezzel rossz helyen kopogtatsz
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz Fooler89 #39418 üzenetére
Menj be a K53TA topicba, ahol sok-sok embernek van A6-os APU-val szerelt notija (szerintem ez a leggyakoribb típus itthon A4 és A6 APU-val), és kérdezd meg, hogy kinek mennyit megy az APU-ja.
A kedvedért pedig fogyasztásmérővel le fogom mérni, hogy mennyi plusz fogyasztása van a tuning miatt, és megosztom veled.Végül pedig utoljára mondom, hogy előbb fogj a kezedbe egyet, teszteld, és utána alkoss véleményt! Részemről több választ nem látsz, hiába próbálkozol bármivel
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Fooler89 #39411 üzenetére
Szerintem tényleg jó lenne befejezni, életedben nem láttál még ilyet, azt sem tudod miről beszélsz. Illetve ha jól tudom ajánlatot kérni jöttél be ide, az alaptalan okoskodásodra senki se kíváncsi, de ha mégis szeretnél legalább olyan dolgokban tennéd amiben lenne némi tapasztalatod. De mivel nincs inkább a helyedben hallgatnék...
-
Borote
addikt
Az üzemidőt ne keverjük ide, mert ilyet értelem szerűen hálózatról művel az ember, akksiról az i5-t is visszafogott módban használtam, 95%-ban 800MHz-n ment. (Ha most akkus üzemidőre gondoltál )
Ráadásul mivel szabad kezet kapsz, úgy feszeled alul, ahogy nem szégyelled, ha kell az akku idő[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
Arra gondolsz, hogy meddig bírja aksiról a noti, vagy arra, hogy mikor megy tönkre ettől? Mert nem fogalmazol egyértelműen.
Egyébként szerintem pont te vagy az önjelölt kompjúter zseni(#39413) Borote: úgy, ahogy mondod. Most már megkeresem, hogy meddig sikerült az a4-esem alulfeszelni, mert már nem emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kornel
veterán
válasz Fooler89 #39373 üzenetére
Amiket írsz, úgy írod, hogy még nem volt ilyen procid. Nézz szét az Asus K53TA topicban, ezt a típust A4 és A6 APU-val szerelik, és mindegyik felhasználó magasabb órajelen használja a notiját, már ha szükséges(játék stb.). Ahogy írod, a tuningot senki, és semmi sem garantálja, viszont ha 10-ből 10 embernek megy legalább 2 GHz-en alapfeszen az A6, akkor az már jelent valamit... és nem 10-en próbálták már ki
A melegedésről annyit, hogy alap 1,4 GHz-en, és 2,1 GHz-en is ugyanúgy 72 fokig ment fel a hőmérséklet 1,5 óra prime95 után (lenovo z575), tehát azt állítom neked, hogy nem növekszik a hőmérséklet, kivéve, ha növelem a feszültséget, de ez nem javasolt.
Ha a témával kapcsolatban több kérdésed van, a K53TA topciban szerintem szívesen segítenek
Egy pár tesztet itt is találsz Lenovo Z575-el, A6 3400M@2,1 GHz, és láthatod a hőfokokat is.[ Szerkesztve ]
-
Damage401
senior tag
Heyho,
Nos ehhez annyit tennék hozzá semmi reményt nem fűzök ahhoz bármelyik cég akitől vettem pár dolgot, hogy marketingesként állást foglaljak. Mellesleg ha most te is veszel valamit amivel 100% meg vagy elégedve és ajánlanod kell akkor nem fogsz mást tenni mint egy bizonyos terméket vagy azon belül ajánlasz. Ha te hosszú évekig teszem azt HPs gépeid voltak akkor nem fogsz Acert vagy Asus ajánlani mert jobb a speckója. Szerintem
Szerk. Most lehet szóba jön az is, hogy akkor sem kell leragadni egy terméknél. De ha mindig jókat add ki miért is ne?
[ Szerkesztve ]
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Borote
addikt
Az eddigi beszámolók alapján azt is elviseli, ha egy 20-30%-kal növeled az órajelet és 10-15%-kal csökkented a feszültséget. Így viszont tényleg nem fog változni a fogyasztás
Nekem speciel ez tetszik a legjobban a Llano-ban, hogy kb szabad kezet kapsz a processzor finomhangolásánál, most egy T2400-as processzorom van, ezt a gyári 0.95-1.2625V helyett 0.95-1.025V-ot járatom, azért nem kicsi a különbség#39374: ki ad erre garanciát?
Valóban, senki sem ad garanciát, és előfordulhatnak gyengébb példányok minden gond nélkül, de kérdés, hogy van-e ekkora szórás (az világos, hogy a jobb lapkákat rendszerint jobb processzorként értékesítik).[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
-
Borote
addikt
válasz Fooler89 #32011 üzenetére
Még véletlenül sem. A boltokban el van írva. A Celeron és Pentium szériákban a 6 számolóegységes változat van engedélyezve, mint az asztali fronton az iHD2000
Belépő szintről még nem láttam cikket, de még legalább 4 hónap, mire megjelennek, meg még egy picit szerintem, mire itthon is kaphatóak lesznek
anger19: mi lesz majd a notebook felhasználási területe? Mire szeretnéd használni?
A játék fontos kérdés, mert ha nincs szükség dedikált kártyára, akkor sokkal jobb minőségű gépet kaphatsz. -
rizso
addikt
válasz Fooler89 #31805 üzenetére
Mondjuk hogy be van porosodva a hűtő, nem jó a hűtés, elenged ez-az, stbstb. Nálam eddig szerencsére csak egy alaplap adta meg magát (egy 8530p-ben), pedig abszolút nem volt nyúzva/dobálva a gép, végig asztalon ment, és mégis. Egy több éves használt gépnél bármi előjöhet...
Nem azért, mert gamer, nyilván bármivel megeshet, de egy nagyobb teljesítményű, nagyobb hővel járó vga meghibásodási esélye nagyobb.[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Elektromos autók - motorok
- Microsoft Excel topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX G17 17.3
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
- ÚJ Lenovo X1 Nano i7 4,6GHz/16GB RAM/1TBSSD 2K IPS matt LCD/5G modem ultrakönnyű, és ultravékony
- 6 gen i5 Lenovo E51 Laptopi5-6200u/8 gb/240 gb ssd
- 15.6" slim 40pin matt laptop LCD kijelző HD (1366 X 768)