Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- OLED monitor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Én szerintem februárig kitolom a gépvásárlást... egyszerűen annyi hírt lehet olvasni az AMD-ről, és az újításaikról, hogy
1. elbizonytalanodtam (révén hogy NV GPU-val szerelt gépet akarok)
2. tuti lesz hatással a mostani gépek áraira (a mostaniak közül is lenne nem egy amiért visítva rohannék az üzletbe és venném meg majd hasonló módon, visitva rohannék vele haza és elmebeteg módjára telepíteném fel rá a Windows-t, vezérlő-programokat és végül a játékokat...)
Aktív témák
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- sziku69: Szólánc.
- E-roller topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új, egyszer kipróbált Asus VivoBook Flip - AMD Ryzen 5/16GB RAM/512GB SSD/ 14 érintőkijelző/Win11
- HP ProBook Laptopok, 15.6" Kijelző, i5 Processzor, 8GB DDR3, 256GB SSD, Windows 10
- Asus VivoBook Go 15 E1504FA-NJ702 notebook (Új, bontatlan termék szaküzletből)
- Asus Vivobook Pro Gamer/Tervező laptop Gyönyörű állapotban, 2 év biztosítás+garanciával.
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest