Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Damage

senior tag

válasz #16820480 #981 üzenetére

Nem feltétlenül a PS-hez kellene az erősebb VGA. Játszanék is a géppel. Kiváltanám az asztali 3200+ barton + GeForce6800-at egy nem gyengébb játékgépre, de ez csak másodlagos szempont! Egyébként a PS CS3 főleg a 3D miatt különbözik a PS CS2-től, amit én lehetőség szerint szeretnék majd kihasználni!
    TFT ellensége vagyok, mert hiszem, hogy a CRT-nek szebb a képe (persze itt kompromisszumot kell kötnöm a hordozhatóság miatt, így marad a TFT). Ezért is kérdeztem, hogy mennyire jó ez a FuSi 17''-os CrystalView kijelző?

A színhűség valóban fontos, a látószög nem érdekel (majd helyezkedem én). A panel nagysága annyiból számít, hogy 17'' mellett tudja az 1024x768-at (nincs olyan, ami ne tudná). Ugyanakkor nem mindegy, hogy 14'' mellett látod (szerkeszted) vagy 19'' mellett! Utóbbinál könnyebb a fotók feldolgozása. 14''-nál lehet, hogy tűéles lesz az, ami 17''-nál pixeles és ez az ami nagyon nem mindegy....

''egyébként azért nem jó választás egy FuSI, mert a 40%-uk gyárilag hibás, és így viheted majd szervizbe elég gyakran.''
    Ez az első normális indok! Én ilyenekről nem tudok, mert nem vagyok jártas a mobilgépek világában, de hiszek Neked (nektek)!
    Az ergonómia nem érdekel és a külső sem! Az se gond, ha melegszik (amíg le nem fagy)! Annyira hajlamos a melegedésre, hogy fagy is?
    Köszi a választ!

Aktív témák