- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- iPad topik
- HP nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
-
negyedes
addikt
Ja hogy te 50kbol akarsz gamer notit venni........... ezt nagyon gyorsan felejsd el. Ha szerencsed van 150kbol kijosz egy renew pavailional.Azon tan eldocoknek a mostani gameek is. 70bol pedig kijon egy regebbi Thinkpad ha mar minden aron notit akarsz, de te jobban jarnal ha desktopra gyujtenel.
-
cass
aktív tag
válasz
SeniorTilla #46893 üzenetére
Szóval azt mondod hogyha összegyűjtők még 20k-t abból tudok itthon venni gamer laptopot? 75ezerből?
-
Integrator
aktív tag
Sziasztok,
Notebook vásárlás előtt állok, és ki szeretném kérni a véleményetek. Nem igen volt felesleges időm, energiám, hogy alaposan utána járjak, hogy hol, és pontosan milyen érné meg, csak azt tudom, hogy milyen laptop kéne.
Ez alapján szeretném, ha tudnátok ajánlani valamit.Kijelző egy 14-15 colos ne tükröződő legyen, a régi tükröződött kicsit, és néha már az őrület hatrá voltam miatta.
Processzor: Nem vagyok se Intel, se AMD párti, de ezkből is a jobbat szeretném. Ha intel, akkor egy i5, ha AMD, akkor egy Turion X2.
Memória: Mivel bővíthető, így annyira nem mérvadó, hogy mennyi, inkább, hogy milyen. DDR3, ebből szeretnék belerakni a végén 4x1GB-ot, vagy 2x2GB-ot.
HDD: 250GB elég lesz, jó lenne ha 7200 rpm lehetséges lenne (a régibe sikerült ilyet szereznem), ha nem akkor maradhat az 5400-as is.
VGA: Legyen külön VGA, inkább ATI, mint NVIDIA, ebből is inkább valami középkategóriás, és vigye a FullHD-t, mint kimeneten, mind magán a laptop monitorján.
DVD: Írja a DVD-t. BluRay olvasás nem lényeg.
Márka annyira nem számít, de azért ne noname legyen.Árban tisztában vagyok vele, hogy ez nem lesz olcsó, de nem 2 évre szeretném venni, így beletörődtem.
Szerk.: Azt elfelejtettem bele írni, hogy egyrészt munkára, másrést egy kisebb "média centerként", harmadrészt, meg kisöcsémnek játszani lenne.
-
adm
őstag
válasz
SeniorTilla #46893 üzenetére
így ebben a formában a videókaszinóban is nagyobb esély van...
-
Szerintem sokkal egyszerűbb, ha inkább lottót veszel. Azzal még nyerhetsz is. Egy külföldi tök ismeretlen eladótól vásárolni elég nagy felelőtlenség, és tele van kockázattal.
Ha mindenáron "gamer" gépet akarsz ennyiért, akkor még gyűjts hozzá 20k-t vagy amennyit tudsz, és vegyél ithon egyet - persze ésszel - amit vásárlás előtt ki lehet próbálni, és adnak rá valamennyi garanciát is. Ez nagyon megéri a többletet.
A HP dv2000-es sosem volt gamer gép, ez is kb. 3 éves modell (dv6000-rel együtt futó széria volt). Ez egy kicsi könnyű gép volt, ami nem játékra, hanem hurcolásra és multimédiára való.
Egyébként nem lehet ennyiből gamer notit venni, ezt itt már sokan leírták előttem is.
-
cass
aktív tag
Igaz lejártak a hirdetések, de azért neked mi a véleményed róluk? Abban az acerban semmi hibát nem találtam meg a hp-ban! Nézd meg az előző két linkem!
-
cass
aktív tag
Gamer laptopot mennyiért szerzek használtan ebay-ról 70-80ezer ft? és itt magyar országon? 100?
-
adm
őstag
nem tudtál belekötni?
THAT LAPTOP HAVE ONLY 1 ISSUE AND CAN BE FIX THE NVIDIA VIDEO CARD ON THE MOTHEBOARD OVER HEAT SOMETIMES IT POST.
bevallja, hogy a gépen jelentkezik az ismert hiba vga - lényegében használhatatlan.
IT CAN BE FIX FOR $69 ON EBAY.
majd közli hogy van valahol valaki az ebay-en aki 69$-ért megjavítja.
SOLD AS IS NO RETURN.
de semmilyen garanciát nem vállal a notira.1. nem tudod fizetés előtt kipróbálni.
2. nem fogadja vissza ha teljesen véletlenül nem csak vga gondja van, akkor megint csak papírnehezéket vettél. akkor sem lenne szabad megvenni, ha a szomszédban árulnák.nem akarlak megsérteni, de alapvető nyelv és notebook ismeret nélkül miért akarsz az ebayen a világ másik végéről hulladékot venni?
érthető, hogy nem tudsz vagy akarsz egy adott összegnél többet költeni, de akár itt a ph-n, akár a neten vannak évek óta korrekt, megbízható eladók. akik használt a gépekre 3-6 hónap garanciát is vállalnak. viszont egy dolog biztos, 50-60k-ért nem fogsz gamer notit kapni.
-
cantu99
csendes tag
Hali,
A hp-nek a Probook vagy az Elitebook a Business kategóriája??? -
G92
csendes tag
sziasztok!
most nem magam miatt
ismerősöm győrbe jár suliba, de ő is helyi, így koleszos. tervezésre kéne neki egy noti, de nem tudja mi kéne neki. archicadra-ra használná, tudtok valami jó notit, jó ár/érték arányba ennyiért? -
cass
aktív tag
válasz
SeniorTilla #46877 üzenetére
Honnan látod, hogy 2-3 éves?
-
-
XP NINJA
őstag
http://notebookstore.hu/hu/termekek/reszletek/4232_acer_gateway_no50_business_notebook_lx_w950z_027_3g/
ennél nem többért ennél a boltnál van jobb? játékra lenne, úgy kéen gogy a proci meg a többi legyen jó, a videokártya egy idő múlva cserélve leszne
-
-
dannyl
addikt
Sziasztok!
Maximum 160E Ft lenne notebookra. A lényeg, h újabb játékok is menjenek rajta, szóval a videókártya legyen minél jobb. Valami bestbuy van ebben az árkategóriában?
Köszi -
cass
aktív tag
válasz
spyduck #46873 üzenetére
És ehhez mit szólsz?
http://cgi.ebay.com/HP-Pavilion-Dv2000-LAPTOP-WIRELESS-2-GIG-RAM-DVDRW-/320568624546?cmd=ViewItem&pt=Laptops_Nov05&hash=item4aa36105a2#ht_500wt_947
http://cgi.ebay.com/ACER-ASPIRE-5532-WINDOWS-7-64-BIT-3GB-RAM-SEE-/220646444896?cmd=ViewItem&pt=Laptops_Nov05&hash=item335f8d8f60#ht_503wt_930
-
spyduck
nagyúr
A DV6000 szériahibás. Nem ajánlom!!! Szarok a zsanérok és rengeteg alaplaphibás gép volt közöttük. Nekem is volt saját használatra 3 egész napig utána bedöglött. Látom, h gyakran hozzák őket vissza és kérdezik, hogy mit lehet velük csinálni. Van ami sípol és van olyan aminek a GPU-ja kisül.
-
Himym
senior tag
-
Himym
senior tag
válasz
Zalaymate #46843 üzenetére
Akkor teljesen jó választás.
G92: Notebookcheck - games - vga Notebookcheck - benchmarks - vga
Notebookcheck - benchmark - CPU -
cass
aktív tag
Na erről mi a véleményetek ebbe nem tudtam belekötni:
http://cgi.ebay.com/HP-PAVILION-DV6000-15-4-LAPTOP-WEBCAM-2-GB-160-GB-HD-/140432859160?cmd=ViewItem&pt=Laptops_Nov05&hash=item20b2736018#ht_784wt_930
-
G92
csendes tag
sziasztok!
GT320M vs. HD5470
ki nyer?DX11 nem befolyásoló tényező.
-
Lotusz
tag
üdv, 120ig bezárólag milyen normál méretű notebookot tudtok ajánlani, mi most a tapasztalatok szerint a legjobb ár/érték arányban?
nővéremnek kéne net+irodai dolgok+film-zene kombóra, tehát leginkább a megbízhatóság, sokat bíró akksi, gyorsaság a fontos, nem a 3D teljesítmény meg gamer 'fícsörök'. -
Fleed
aktív tag
Fujitsu Amilo Sa 3650 notebook tulajokat kérdezném, hogy a 9 cellás akku s változathoz, milyen táskát vettek?
-
ohway
tag
Szerintetek az NVIDIA GeForce 310M vagy ATI Mobility Radeon HD 4570 az erősebb? Mert tesztekben ati jobbnak bizonyult. PL. itt
-
Zalaymate
senior tag
Ez az összeállítás milyen erős VGA szempontból?
processzor: Intel Core i3 2.13GHz 3MB L2 cache 2 mag, 32nm (Core i3-330M)
video vezérlő: Intel shared intel HD GraphicsModjuk egy Ati Mobility Radeon 4330-hoz képest?
-
spyduck
nagyúr
Egy notebooknál az anyaghasználat és a support a legfontosabb. Az Asus mindkettőben az egyik legrosszabb. Nem az összes de a hasonló árkategóriában biztosan.
Ha lehet válassz olyat amely normális supportal rendelkezik ( HP, Toshiba, Dell, Lenovo, Fujitsu) és ha lehet inkább ezen gyártók üzleti változatát válaszd.Míg egy konzumer gépnél az olcsóság az üzleti gépeknél a megbízhatóság a legfőbb szempont.
-
ohway
tag
170k ig max Sztetek ez a legjobb választás-e?
-
Zalaymate
senior tag
HP ProBook 4310s
kijelző: 13.3" fényes, (16:9 képarány) 1366x768 pixel, WXGA, (HD 720p képes) High Definition BrightView TFT LCD with LED backlight
processzor: Intel Core2 Duo 2.2GHz 2MB L2 cache/ 800MHz FSB 2 mag, 45nm (T6670)
video vezérlő: ATi mobility Radeon HD 4330 / 512MB HyperMemory
memória: 3GB DDR3 1333MHz
merevlemez: 320GB SATA 2.5" / 7200RPM
optikai meghajtó: DVD+/-RW DL LS Dual Layer, LightScribe
ujjlenyomat azonosító: van
vezeték nélküli hálózat: 802.11(a/b/g/n)
vezetékes hálózat: 10/100/1000 Gigabit ethernetErről mi a véleményetek?
-
cass
aktív tag
Sziasztok! Ezekről mi a véleményetek?
LG lm70 - PMXH notebook
Acer Extansa 5220Meiket érdemesebb megvenni vagy meik a jobb?
-
m4rk.89
aktív tag
válasz
ro_bert17 #46845 üzenetére
Oké, köszi az infót, bár egyenlőre nem rémlik mik ezek a swek, de du. majd nekifekszem, ahogy elhoztuk. Igaziból lehet mindent felrakok aminek van értelme és nem húzza az aksit.
Ami furcsa az az,hogy vki írta h mire feláll a rendszer ami elő volt telepítve az 15min és nekem eddig egy tiszta telepítés formázással max. 12 perc volt, de mindenesetre megnézem "milyen" az előtelepített.
-
ro_bert17
őstag
válasz
m4rk.89 #46834 üzenetére
Az alapvető helyes működést általában biztosabban garantálja a gyárilag előkészített rendszer. Viszont ha saját magad szeretnéd elkészíteni, akkor lesz dolgod bőven. 64 bites rendszer javasolt. Driverek, ATK-k, Power4Gear, bios frissítés első körben talán ami a legfontosabb. Érdemes oda figyelni, hiszen ezek nagyrészt egymásra épülnek.
-
Zalaymate
senior tag
Ezekkel az a gond, hogy fényes kijelző, nagyok (15"), nehezek és az akksi idő is kevesebb.
Nekem elég, ha egy Quake3, COD 2 meg valami NFS U elmegy rajta, jobb játékokat úgyis otthon tolom csak asztalival, abban meg van elég kakaó
Szóval nekem a kicsi, matt kijelző és az akksi idő többet megér a játékoknál.
De akkor szerinted is korrekt kis gép a HP 4310 a maga nemében! ?
-
Himym
senior tag
válasz
Zalaymate #46841 üzenetére
Üdv.
A VGA az egy rakás ***. Attol függ mire kellene a gép ha filmre meg netre akkor tökéletes de ha game is kellene akkor felejtős.
HP G62-140es Biscotti Prism notebook (Renew*)
Én szivesebben a HP felé dölnék mert abban i3-mas intel proci 5430as vga. A Samuban meg T6600 és 310M a vga erősebb. A HP-ban 4gb ram van és van hozzá os is a samun nincs os.
Szal részemről HP.
-
Zalaymate
senior tag
Hali!
Erről a notiról mi a véleményetek?
HP PROBOOK 4310
Processzor: Intel Core 2 Duo T6670 2.2GHz (800MHz FSB, 2MB L2, 45nm );
Kijelző: 13.3 " WXGA (1366x768);
Memória: 3GB DDR3;
Merevlemez: 320Gb SATA 7200RPM;
Grafikus kártya: Intel Graphics X4500 M HD;
Optikai meghajtó: DVD/RW SuperMulti Double layer;
Egyéb jellemzők: Wifi: 802.11b/g; 3 x USB; Kártyaolvasó; VGA; Webkamera: 2,0 Mpx; Bluetooth; LAN: 100Mbit; Táska; üzemidő: 7 óra
Operációs rendszer: Microsoft Windows Vista Home Premium
Billentyűzet: magyarEzt a gépet újonnan most 160 körül tudnám venni. Még mielőtt elfutok és megveszem, gondoltam azért megér itt egy kérdést. Bár nekem az ár is korrektnek tűnik nagyon és épp ilyent kerestem. Pici notit, erős proccal, sok ram, hosszú üzemidő.
A VGA-ról mi a véleményetek? A notis cuccokat nem tom besorolni.
-
Himym
senior tag
válasz
Blaise7 #46838 üzenetére
Üdv.
Így nagyon este fél álmosan ez jött: HP G62-140es Biscotti Prism notebook (Renew*)
Holnap jobban belenézek a netbe és keresek még valamit.
Jóéjt mindenkinek.
-
Blaise7
tag
Hali!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Mivel ősztől egyetemista leszek és elköltözök itthonról, ezért szükségem lesz egy notebookra, amivel tudnék internetezni, levelezni és minden olyan program le tud zökkenőmentesen futni, amire egy mérnökinfós hallgatónak szüksége lesz. Olyan 150-170 000Ft-ot tudnék rákölteni, márka terén semmi elképzelésem sincs.
Köszi előre is a segítséget! -
adm
őstag
alapvető angol nyelvtudás vagy legalább az igény nélkül hogy szótárban utánanézz magadnak vásárolnál ebay-en?
refurbished-nek mondott, de inkább csak sima használtnak tűnő(asus, sony) vagy fapados (dell) modellek, 7 napos kipróbálási garanciával itthon használhatatlan táppal, us angol kiosztású billel. és csak az USA-n belül szállítanak. az meg már igazán mellékes, hogy ha elromlik itthon zsebből kell javítattni. az alaplap újonnan biztosan drágább a vételi árnál, de a proci, kijelző, dvd, vinyó még használtan is 10-20k-s tétel egyenként.
ha csak nincs hazautazó ismerősöd a költségekkel (táp, szállítás), a vámmal és áfával nem lesz olcsóbb, mint itthon boltban. de pl innen az apróról másfél éves garanciával 90k-ért volt kapható pár hete ez az asus.
egyébként előbb utóbb mindenki átesik ezen a fázison... alap esetben, azonos feltételek mellett az usa-ból sem lesz féláron notid.
-
cass
aktív tag
válasz
negyedes #46833 üzenetére
Köszi, erről mi a véleményed? Van rá gari vagy megnéznéd nekem részletesebben mert az egész olyan bonyolult meg angol O_O Ja meg hihetetlen, hogy ennyibe kerülnek...
http://cgi.ebay.com/Sony-VAIO-VGN-NR330E-/120601433576?cmd=ViewItem&pt=Laptops_Nov05&hash=item1c1467d5e8
http://cgi.ebay.com/ASUS-K50I-RBBGR05-Black-15-Widescreen-Laptop-WINDOWS-7-/140431175684?cmd=ViewItem&pt=Laptops_Nov05&hash=item20b259b004
http://cgi.ebay.com/Dell-Inspiron-1545-Black-3GB-Ram-WiFi-15-6-Wide-LCD-/140423229515?cmd=ViewItem&pt=Laptops_Nov05&hash=item20b1e0704b
Előre is köszi a segítséget!!!
-
-
ohway
tag
Hát nekem az nemjo
mert mm-be akarom venni részletre! Ez a 2. 2gb rammal, 310m+t4500 proc = 150e (asus)
a másik (acer) az ugye a 4570+t4400+4gb ram = 180e
-
ohway
tag
Hello!
E kettő között vacilálok, szerintetek melyik legyen?
cpu: i3
vga: 4500
ram: 4gb ddr3vagy
cpu: T4400
vga: 4570
ram: 4Gb ddr3 -
cass
aktív tag
Kérlek segítsetek, hogy hogyan lehetne lerendezni az ebay-on való vásárlást, mert akkor veszek egy VAIO-t 60ezer k -ért XD
-
cass
aktív tag
Szerintetek télleg ne rendeljek ebay-ról notit, mert azért az amit előbb mutattam azok nagyon megérnék alap áruk 150-250k, az ebay-on meg 300-350 dollár..?
-
zoltanz
nagyúr
HP Envy kijelzője milyen lehet ha mondjuk az Apple Macbook Air -hez hasonlítjuk?
Köszi.
-
gyuri00
aktív tag
-
Andrish87
csendes tag
mennyivel jobb ha 32 bites OS között és a 64es között?
-
Andrish87
csendes tag
Jaaa várj...
a Samsungot azt tudom cégen keresztül venni és az áfát visszaigényelik nekem és így csak 180 900 pontosan így is lebeszélnél a samsungról
ha valaki tudna véleményt írni h mijen samsung gépek minősége azt megköszönöm.
előre is köszi -
adm
őstag
van benne antenna és sim kártya foglalat is. ezt jelenti az előkészítés... magát a kártyát belülre, mini pci-e foglalatba kell tenni. viszont kevésszer éri meg ennyiért megvenni a szolgáltatós ingyenes vagy pár €-s modem helyett. esetleg nézz szét ebay-en, hátha van olcsóbban.
-
-
Himym
senior tag
Üdv.
Ez a kérdés meg a játék ennyiből teljesen el lehet felejteni.
Ha gépet szeretnél akkor legaláb minimum 150ig kell pénz különben semmi értelme ebyaról meg alap nem vennék gépet kitudja hol voltak azok a gépek használt nem használt. Garancia is bazi nagy kérdés. szal felejtős. -
m4rk.89
aktív tag
Megrendeltem a notit,holnap itthon is lesz, remélem belefér majd az iskolatáskámba.
ASUS programjai közül miket érdemes majd feltelepítenem?
-
gyuri00
aktív tag
még eszt az egyet megnéztnétek
http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Satellite+Laptop+with+AMD+Turion%26%23153%3B+II+Dual-Core+Mobile+Processor+-+Midnight+Breeze/9705346.p?id=1218154375878&skuId=9705346
szernitem ez lessz a legjobb 16 colos 4GB ram van benne de csak ddr2 az baj? a dellnél drr3 as van de csak 3GB
meglelgább ebbe is ATI Radeon 4200 graphics kártya van nem integrált ez erőebb a dellnél?
csak a procit nem írják mekkora
http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Inspiron+Laptop+/+AMD+Athlon%26%23153%3B+II+Processor+/+15.6%22+Display+/+3GB+Memory+/+320GB+Hard+Drive+-+Mars+Black/9949268.p?id=1218199528270&skuId=9949268
vagy a hp nál
http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Factory-Refurbished+Pavilion+Laptop+/+AMD+Turion%26%23153%3B+II+Mobile+Processor+/+17.3%22+Display+/+4GB+Memory+-+Black/1063096.p?id=1218215933917&skuId=1063096
bocs hogy soakt kérdezek
-
Andrish87
csendes tag
nagyon sok ilyen van ami core i5procival van
pl samsung R580 van ilyen dellben is DELL NB Studio 1558
acer deazt nemakarok úgy h ez a 3
Msi CX620-016XHU jól nézki de...
SAMSUNG NB R580 ...azért ez jobb (szerény véleményem szerint)
DELL NB Studio 1558
szerintetek meik?? -
Himym
senior tag
Ez tetszik ez a akri de már van benne antenna... Am ezt nem a gép belsejébe kell tenni valahova? Kivülről nem látok helyet neki: Notebookcheck w510 Nem fontos nem hiszem, hogy vennék csak tudod a kiváncsiság.
-
cass
aktív tag
Nekem is válaszoljatok pls!
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Microsoft Office és Office 365 topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Lenovo ThinkPad T450 - Intel Core i5-5200U - 8 GB DDR3 RAM - 128 GB SSD - 14" IPS LED
- Dell Latitude 5280 - Intel Core i7-7600U - 16 GB DDR4 RAM - 512 GB SSD - 14" IPS LED kijelző
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest