- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Analóg fényképezés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
Aktív témák
-
adm
őstag
ebben a kategóriában az árak nem feltétlen a teljesítménnyel együtt emelkednek. pl csak a 920xm prociért +2000€-t kérnek.
a kisebb modell 400-500€-val olcsóbb mint egyébként, a drágább meg majdnem 1000€-val (legalábbis a BA-computernél).
ha veheted, akkor egyértelműen azt vedd. veszel bele egy ilyet, belerakod és csatlakoztatod az antennákat. -
Andrish87
csendes tag
Én erre gondoltam mi a véleményetek? MSI CX620-016XHU
amúgy főleg játékra lenne -
Himym
senior tag
válasz
Tobias- #46793 üzenetére
Ez baromi nehéz döntés mert 3K-n múlik egy jobb gép az Acer.
Egyértelmüen azok közül választanék.
Attól függ, hogy hurcolnád-e a gépet magaddal vagy inkább játszanálHa hurcolnád akkor az Asus.
Ha játszanál is akkor az Acer.
Mind 2 gép 64bites tudsz ramot bővíteniÉn csak azért is az Acer mellet döntenék mert jobb az Asusnál.
Adm, Negyedes, SeniorTilla: Ti is az Acer mellett álnátok?SeniorTilla: Engem eddig se a fogyasztás érdekelt.
Hanem a teljesítmény.
Andrish87: Ezt a kérdést nem gondoltad komolyan ügye? Sokkal job mint az MSI.
Gyuri: Úgytünik igen annyi van bár nem tom mennyi ebből az igaz.
-
-
Andrish87
csendes tag
Sziasztok!!
engem 200ezer ft körüli gépek érdekelnek msi párti vagyok úgy h ha lehet akkor valami olyat mondanátok akkor azt megköszönömja és akkor a Dell nem számít olyan jó notebooknak mi?
-
Tobias-
csendes tag
Szia,
Koszi szepen a gyors reakciot, gondolkodom a dolgokon, meg azokon, amiket mutattal. Nem tunnek rossznak.
Ha egy olyan kikotest hozzavennek az eddigiekhez, hogy minel kisebb kijelzoben gondolkodom (13.3, vagy 14), akkor mit mondanal? Akkor is lenne valami alternativ otleted, vagy esetleg akkor mar az altalam felsorolt Acer, vagy Asus kozul valasztanal Te is?
Koszi,
/Tomi -
Himym
senior tag
válasz
gyuri00 #46789 üzenetére
Ez most nehéz dió. Mivel az a Dell és a HP majdnem egy árban van 20 $-ért kapsz a HP-val egy sokkal jobb gépet de mivel neked az nagy így én a dell mellett döntenék.
Pedig a HP ennyiért nagyon jó. De egyetemre a kissebb jobb szal Dell.
Kis veszekedést folytattam magammal.
-
Himym
senior tag
Én sulis vok még és már megkérdeztem a a bolt igazgatót és aztmondta, hogy természetesen hozzá juthatok sulis igazolással sajnos csak osztrák/ német veheti igénybe.
Az 1500-as jobb mint a második. És azt meg is vehetem.
Annyi, hogy ebben az 1500asban nincs UMTS/HSDPA , a bolt honlapján az van, hogy kivan építve a hely csak belekell rakatni vagy valami ilyesmi.Ha ebben a felálásban nézzük az első és a 4edik gép (NTM2DGE) még a 820qm-el baromira nem éri meg annyi kül, hogy a drágábban van umts/hsdpa+1el jobb a cpu... +az olcsobbnak 9 cellás az aksija.
Szal szerintem ez nagyon nagy rablás. Te hogy látod?
Arin: Nincs mit.
-
arin
csendes tag
Köszi a tanácsot Himym!
Üdv!
-
gyuri00
aktív tag
ennyi nekem elgé is
három laptop mardt versenybe szerintetek melyik a legjobb??
http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Inspiron+Laptop+/+AMD+Athlon%26%23153%3B+II+Processor+/+15.6%22+Display+/+3GB+Memory+/+320GB+Hard+Drive+-+Mars+Black/9949268.p?id=1218199528270&skuId=9949268
http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Satellite+Laptop+with+AMD+Turion%26%23153%3B+Neo+X2+Dual-Core+Mobile+Processor+-+Nova+Black/9700987.p?id=1218154401423&skuId=9700987
http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Factory-Refurbished+Pavilion+Laptop+/+AMD+Turion%26%23153%3B+II+Mobile+Processor+/+17.3%22+Display+/+4GB+Memory+-+Black/1063096.p?id=1218215933917&skuId=1063096
hp val az szernitem már túl nagy lenne szrintem én úgyis csak egyetemen használnám
közi az eddig segítséget
-
adm
őstag
4389W1B 1500€ - 720qm, fx880m, 4gb ram, 500gb hdd és fullhd (1920*1080) kijelző
NTK24GE 1608€ - 720qm, fx880m, 2gb ram, 320gb hdd és csak hd+(1600×900) kijelzőnem csak a ram tér el, más a felbontás, nagyobb a vinyó is. persze a jobb az olcsóbb az iskolás kedvezménnyel, kérdés hogy te vehetsz-e olyat.
Schulaktion - Bezugsberechtigt sind Schüler, Studenten und Lehrpersonal nach entsprechender Legitmier
csak igazolással és csak középiskolai diákokra, egyetemi hallgatókra és tanárokra vonatkozik az akció. az nem derül ki, hogy osztrák/német diákigazolvány vagy osztrák/német iskolalátogatási igazolás kell és azzal bárki igénybe veheti-e. de pl az sem biztos, hogy ha tanul kinn 3-6 hónapig ismerős valamelyik ösztöndíj programmal, akkor azzal igénybe lehet venni.ami alapból szóba jöhet, az az NTK24GE 1650€-tól, illetve a NTK29GE 1968€-tól. viszont ha EZ nem kamu, akkor itthon is megkapod ugyanannyiért az elsőt.
-
Himym
senior tag
válasz
whited #46785 üzenetére
Én ezt találtam i7-el meg nv 330m-el. ACER Aspire 5745GT
Sony nagyon rendben van de egy baj van vele, hogy a tapi padja az valami katasztrófa annyira, hogy egy rosz hozzá nyulás és 3rom oldalt megy vissza.
-
whited
addikt
Hy
Tudtok ajánlani főleg játékra, netre filmezésre notit?
a keret 250-300 max
Lehet uj is de használt is érdekelne
almáék felejtősek és méretben olyan 15-16ra gondoltam collban
Néztem az msi ge700-t többek közt vagy a
Sony VAIO E 15,5" VPCEB2Z1E/BQ -
Himym
senior tag
válasz
spyduck #46782 üzenetére
Tudom, de fogyasztásliag van. ÉS ha az ember 2010ben új gépet szeretne akkor már ne vissza fele fejlődjünk.
Gyuri: Ennek már elég gyengusz a vga-ja de azt mondtad annyira nem játszanél csak film meg net Arra tökéletes.
Meg szerintem elvisz lowon egy pár gamet.
Ilyeneket nem kapni MO-n azért nem találod.
-
gyuri00
aktív tag
nah köszi csak annak túl kicsi a kijlezője szerintem 14colos
http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Inspiron+Laptop+/+AMD+Athlon%26%23153%3B+II+Processor+/+15.6%22+Display+/+3GB+Memory+/+320GB+Hard+Drive+-+Mars+Black/9949268.p?id=1218199528270&skuId=9949268
akkor lehet ez a dell a legjobb választás nem?
itthon nem naogyn találtam ezekt a laptopokat milyen árba vannak?
-
Himym
senior tag
Hm...
Az első Acer jobb de csak vga téren, ramból 2gbtal kevesebb, os-ről fogalmamsincs hány bites nincs oda írva... Megbízhatóságból meg inkább Lenovo de árilag ez tényleg olcsobb 7k ez a vga különbség megéri. Döntsd el szerintem 7k kült megér ez a vga
Többiek is lessék meg ezt az Acert. ACER NB AS5740G-332G50MN 15.6"
Adm: Ebben igazad van.
Nézzd meg ezt. Egy összehasonlító noti szűrő megnézed az első 4 gépet valahol azért fizetsz plusz, hogy 2gb-t rammal kevesebb legyen a gépben vga ugyan az... Ezért nem értem ezt az árazást ha észreveszel valami érdekességet amiért tényleg jobb a másik akkor elfogadom...
Spyduck: Én manapság már nem vennék ddr2es gépet ha lehet akkor ddr3...
-
adm
őstag
azt kiszámolja a gyártó, hogy mikor éri meg 2-3 különböző hűtőt gyártatni, raktározni, nyilvántartani, vagy bukik kicsit a hűtőn de csak egy félével kell foglalkozni. de téged ez nem érint, mert jobbat nem tudsz a w510-be venni.
a hűtés mellett egyébként, a tápellátás is lehet problémás. ha jól tudom az mxm szabványban csak a fogyasztás maximum van rögzítve. egyáltalán nem biztos, hogy az a foglalat amibe gyárilag max. 35w-os kártyát tesznek, az megbirkózik egy 50-55w-os kártyával.
-
Cs4B4
csendes tag
Hm...
http://kventa.hu/notebookok/116987-acer-nb-as5740g-332g50mn-15.6-led-cb-core-i3-330m-2.13ghz-2gb-500gb-dvd-rw-sm-ati-hd5650-win-7-hprem-6cell.html
vagy esetleg ez..
http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptopok/acer-aspire-5739g-744g50mn/379/erről vélemény? Szerintem jobb mint a lenovo amit írtál, nem?!
-
alonsofan
tag
Értem én, de 128-ért jó ár azaz acer? Matt kijelző, c2d proci meg nvidia geforce 105m 512mb, meg 2gb ddr3 1066mhz memória. Sztem ez elég jó nem?
Itt van ennyiért:acer 5635g
-
Himym
senior tag
válasz
alonsofan #46768 üzenetére
Üdv.
Az az Acer elég régi még ddr2 van benne. Én inkább ezt a HP-t ajánlanám erősebb benne a proci a VGA visszont egy kicsivel gyengébb de szerintem az erős proci behozza a különbséget. HP Probook 4510s Black Noir notebook (Renew*) 145K
-
Himym
senior tag
válasz
Tobias- #46748 üzenetére
Üdv.
Tobias: Én ennyiért énkább ezt ajánlanám. Lenovo Ideapad G560A notebook
Arin:: Én a helyaedben ezt a notit választanám. Lenovo G560A Black W7
Tobias: Ez a lenovo ugyan az mint amit neked mondtam csak ebben 1el gyengébb a processzor és 10k-val olcsobb.XP NINJA: Lesd meg ezt a notit. Ettel csak az a baj, hogy nincs rajta OP-rendszer.Samsung R528 notebook Arin+Tobias nézzétek meg ezt is.
Ennél jobb notit ilyen felszereléssel nem kapsz 160ig... OS-ből ha tudsz szerezni origi win 64bitest rá.
gyuri00: MO-n 110k-ért iléyet nem kapni szal én a helyedben ezt venném meg. HP - Factory-Refurbished Pavilion Laptop Mivel az az ati 4200as vga erősebb az intel gányolmányánál.
Adm: Okés, mostmár teljesen világos. Rosszúl gondolkodtam.
Nem véletlenül van a többi model erősebb vga-val jobb hütéssel. Én meg azt gondoltam, hogy mindegyik ilyen szintü Lenovóban ( csak W510re gondolva ) a hűtés ugyan az mint a legdrágább gépben.
De akkor meg a gyártó esik el lóvétől.
Csaba: Jogos.
Nézd meg azt a gépet amit Arin-nak ajánlottam szerintem az tökéletes lenne neked azon tudsz gamelni is.
-
alonsofan
tag
csak nem veszem meg a Hp g62-őt. Olcsóbbat nézek mivel haverokkal le akarunk menni Siófokra
noti
Erről vélemény? 129000-ért megtudnám venni. Milyen játékok futnak el ezen? WOW?Sztem ez nagyon jó ár/érték arányú noti.
-
adm
őstag
csak nem érted, ha ekkora badarságot írsz...
az alkatrészek maximális terhelésére méretezik a hűtést és jó esetben van valamennyi tartalék benne. így egy ilyen szintű gépnél akármit csinálsz a gyári kártyával nem tudod elrontani a gépet. nem használhatatlan munkára, mert bármit indítasz csak az adott vga maximumát érheted el.
viszont ha beleteszel egy 1,5-2x akkora teljesítményű kártyát, akkor valószínűleg annak a hővesztesége és hőleadása is 1,5-2x akkora lesz mint az eredetinek, amivel nem tud mit kezdeni a hűtés. így egy másik kártya maximumát fogod elérni, amivel a hűtés nem tud mit kezdeni.ha konfig maximális hűtés igénye bármilyen alkalmazással csak 1, a hűtő teljesítménye talán 1,05-1,1, de te kicseréled a vga-t és akkor már 1,5 vagy akár 2 is lehet a hűtési igény. csak a hővédelem akadályozhatja meg, hogy ne legyen pillanatok alatt papírnehezék a notiból. legjobb esetben fölöslegesen veszik el a 3év garancia és fölöslegesen veszel másik vga-t.
-
cass
aktív tag
Szerintetek ez igaz?
http://cgi.ebay.com/Sony-VAIO-VGN-NR330E-/120601433576?cmd=ViewItem&pt=Laptops_Nov05&hash=item1c1467d5e8http://cgi.ebay.com/ASUS-K50I-RBBGR05-Black-15-Widescreen-Laptop-WINDOWS-7-/140431175684?cmd=ViewItem&pt=Laptops_Nov05&hash=item20b259b004
http://cgi.ebay.com/Dell-Inspiron-1545-Black-3GB-Ram-WiFi-15-6-Wide-LCD-/140423229515?cmd=ViewItem&pt=Laptops_Nov05&hash=item20b1e0704b
Azt tudtam, hogy külföldről olcsóbban lehet szerezni, de hogy ennyire?? O_O
-
gyuri00
aktív tag
válasz
gyuri00 #46759 üzenetére
az előbb nem sikerült a likn bocsi
szerintetek melyik éri meg jobban?
ezek itthon körübelül mennyivel drágábbak? vag megéri knit vásárolni?
valmiért nrm jók a linkek:S
http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Satellite+Laptop+with+AMD+Turion%26%23153%3B+II+Dual-Core+Mobile+Processor+-+Midnight+Breeze/9705346.p?id=1218154375878&skuId=9705346
http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Factory-Refurbished+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Pentium%26%23174%3B+Processor+-+Black/Silver/9879697.p?id=1218188310442&skuId=9879697
http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Factory-Refurbished+Pavilion+Laptop+with+AMD+Athlon%26%23153%3B+II+Dual-Core+Processor/9919301.p?id=1218195229835&skuId=9919301
-
xxxpaulxxx
csendes tag
válasz
xxxpaulxxx #46755 üzenetére
Jah és tudnátok ajánlani hozzá (15,6") táskát?
-
xxxpaulxxx
csendes tag
Nah vettem egy Acer Apsire 5810TZ-t, tökéletes és tényleg sokáig bírja, csak annyi lenne vele a problémám, hogy a billentyűzete néha nem visz be néhány betűt... azaz nem tudok rajta gyorsan gépelni, hanem szépen erősen kell ütögetni a billentyűket, hogy ne hagyjon ki egy betűt sem... ennek így kell lennie, vagy esetleg hiba?
-
XP NINJA
őstag
160.000 kéne laptop játékra is, szóval nem integrált kártyával
köszi
-
cass
aktív tag
Ja és a travelmate 1gb-s rosszul mondtam, a másik 2!
-
Zekkk793
csendes tag
-
cass
aktív tag
Akkor amiket leírtam notebook-ok közül melyiket ajánljátok? Milyen game futna rajta egyáltalán?
-
arin
csendes tag
Sziasztok! A tanácsotokat szeretném kérni egy laptoppal kapcsolatban. Egy ideje már nézegetem a választékot. A cél árkategóriában 170-180e forint lenne, főleg munkára kellene, (aptana studio, eclipse, visual studio) de jó lenne, ha tudnék rajt esetleg HD -s filmeket nézni, játékban ami szeretném hogy fusson rajta az max. warcraft3, esetleg CS:Source kategória. Keveset hurcolásznám. Szóval az egyik masina már el is rabolta a szívem
, még pedig ez:
A kérdésem az lenne, hogy jó választás-e, esetleg tudtok valami olyan kontráról, ami nagyon ellene szól. Vagy esetleg teljesítményben nem-e lenne kevés a fenti dolgokhoz.
Előre is köszi a segítségeteket!
Üdv!
-
Tobias-
csendes tag
Sziasztok,
En is notebookvasarlasra adtam a fejem. Egy ideje olvasgatok roluk, de alapjaban veve nem tartanam tul profinak magam ebben a temaban. Leszukitettem nagyjabol a lehetosegeket, de a vegleges dontes meghozatala elott kikernem a Ti velemenyeteket is.
Jelenleg ez a ketto van, amik kozott vacilalok:
Esetleg tudnatok mondani valami okosat, ami segit a dontesben? Ti melyiket ajanljatok jobban? Esetleg hasonlo arkategoriaban / teljesitmenyben tudtok jobbat mondani?
Koszi elore is.
-
Himym
senior tag
Üdv.
Én ezt mind értem. De ha most egy keményebb teszem fel 3D-2D modellező progit ráuszítok mivel ilyenre van tervezve és a hőtó nem bírja akkor sem tok mit tenni... Szal akkor munkához is használhatattlan.
Kérdem én miért nem raknak rá erősebb hűtést?
Igen olvastam még a cserét egy iylen notiban hát majdnem annyi mint a gépnek a fele szal barominagy pénz kidobás.
Még azt is megnéztem, hogy Ati karikkal mi a pálya dx11-en hát nem sokkal hoz többet.Így mindenféle képpen maradok a lenovonál és nem izgat az Asus g73mas szériája.
MSI52: Ezt elfelejtheted csírájában Crysisozni szeretnél 13"-on 50k-ból?
Ennyiből még aztali konfig se jön ki nem, hogy noti. Ahogy elöttem monták is tegyél hozzá még egy 0-át és akkor beszélgethetünk. -
Zekkk793
csendes tag
Köszi a válaszokat. Nézegettem videókari teszteket és összehasonlításokat sajnos hát igen elég gyehenna ez az intel integrált gagyiság.Viszont a 3200HD s ati szintén. Ami nekem megfelelne az bizony a 4330HD s ati csak bizony az plusz egy tizes.Tudom h sokkal jobb lenne csak hát nem én szabom a kereteket. :/
Op rendszerem van, az egyetem ingyen ad win 7et vistát xp t akármit
Eseteleg privát véleményetek ha lenne még erről a Probookról esetleg tapasztalat megköszönném.[link]
Attól félek hogy hangos lesz..Ezt olvastam egy hazai és egy angol techoldalon is. -
adm
őstag
Ha a prime-ot elbírja bármilyen lefagyás stb nélkül akk tuti nem egy játék rontaná el.
egyrészt a prime95 nem használja a vga-t csak megjelenítésre, csak proci és memória stabilitást tesztel.másrészt a vga képes egy adott teljesítményre. ezt a teljesítményt bizonyos fogyasztás mellett tudja hozni. a fogyasztás a vga kialakításától, pl az aktív feldolgozó egységektől, videomemóriától függ. viszont a technológia sajátosságok miatt van hőveszteség, hőleadás is, amit hűteni kell. a hűtő(rendszere)ket az adott komponensek hőleadásához méretezik. mivel ez a legnagyobb teljesítményű (és hőleadású) konfig, ezért nem tudsz venni bele jobb hűtőt sem.
ha olyan vga-t veszel bele, amivel jóval erősebb az fx 880m-nél (nyilván olyat lenne érdemes), annak valószínűleg a fogyasztása és hőleadása is nagyobb lesz. ha ezzel nem tud mit kezdeni a hűtés, akkor tök mindegy hogy játék vagy más terheli a gépet, az alkatrészek sérülhetnek. mivel a cserével ugrott a garanciád, így szervizben az alaplap, egy jobb proci, vga egyenként kb 100k-s tétel...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
SeniorTilla #46740 üzenetére
-
-
M@cika
őstag
-
cass
aktív tag
Ja és a Travelmate-nak 2gb-re lett feltéve a ramja!!
-
cass
aktív tag
Sziasztok!
Én szeretnék egy notebookot venni max. 50k-ért! Hát mivel annyiért nincs új, ezért jó lesz "újszerű" használt is! A feltételeim a következők:
- min. 1gb ram
- VGA kb. 256mb
- Processzor: futtasson egyszerre több programot gyorsan
- Jó wifi vevő
- min. 13.3 képernyőEddig ezeket néztem: Acer Aspire 3103, ACER TRAVELMATE 4062WLMI
Melyik a jobb vagy mi a véleményetek? Valamelyiken futna jól valamilyen komolyabb játék? pl. crysis
Mind a kettő 50k-ba kerül, de a másodikra vállal 2 hét garit az eladó, az elsőre még nem tudom, lehet, hogy arra is vállal az eladója.Előre is köszi!
-
Yosi-G
csendes tag
válasz
Zekkk793 #46732 üzenetére
ASUS K51
Compaq 615
HP Probook 4710s Black Noir
Gyorsba ezeket találtam. Ezek közül a legutolsót ajánlom, mert AMD-vel kapcsolatban nincsen tapasztalatom. A gond csak az, hogy nincs op rendszer a gépen. A tapasztalat az, hogy jobban megéri egyből op-os gépet venni, mert akkor csak tizenezer a rendszer, ha külön veszed 30 felett van.
Én már többször vettem renew gépet, nem rosszabb semmivel. -
Himym
senior tag
válasz
Zekkk793 #46732 üzenetére
Én ebben az árban nem tudok ajánlani semmi jobb gépet mert mindegyik szinte ugyan azt tudja... Amiket linkeltél azok közül a másodikat venném meg, de linux van rajta ha szeretnél ramot fejleszteni késöbbiekben bele a kettőről 4-re akkor bizony 64bites origi win kell ha elég a 2gb akkor jó a 32es.
Az meg a másik ah el is indul ezen az inteles grafon akkor is meglehet, hogy akadni fog mert ez a vga nem gamera van tervezve...
120k kevés gameléshez...
Yosi: Jól teszed ha belejösz az árakba meg van időd keresgetni beszálhatsz az ajánlásba mint ahogy én is beszáltam.
Léptem majd ma este kielégítem az igényeiteket notira. Mielött valaki félreértené.
-
Yosi-G
csendes tag
-
Zekkk793
csendes tag
Sziasztok!
Új laptop vásárlásában gondolkodom, és szeretném a véleményeteket, tanácsotokat kérni.
Egy olyan gépre lenne szükségem ami megbízható, kétmagos, és fut rajta a Fifa 10. Ez most így lehet furán hangzik de ez az egyetlen játék amit játszom, szóval nem szeretném ezt feladni. 120 ezer forint a lélektani határom, eddig két gép között gondolkodom:
-[link]
-[link]ha tudnátok ajánlani valami mást vagy segítenétek dönteni nagyon megköszönném.
-
Himym
senior tag
válasz
Yosi-G #46728 üzenetére
Üdv.
Na ezt már szeretem mikor valaki dolgozik is a notiján.
Nagyon jól eltaláltad, hogy az a legjobb noti amit linkeltél a többi is jó lenne ha valami jobb vga-val lennének.Nem is kell mást ajánlanom mehettsz megvenni.
Gondolom haszon húzásból nem adnak 64bitest pedig anélkül csak 3gb ramod van...
Vegyél 64bitest meg ramot... de ne izgasson lehet találni 64bites profot 4gb rammal is.Am fogalmam sincs.
-
Yosi-G
csendes tag
Még egy kérdés...
Miért van az, hogy a 200 ezres gépekhez Windows 7 Professional - Microsoft (HUN) 32bit rendszert adnak? Miért nem 64bit-eset? -
Yosi-G
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Notebook vásárlása előtt állok. Kicsit dilemmázgatok, mert nem nagyon követtem a notik fejlődését ezért is kérem a segítségeteket. Az az egyik biztos, hogy a nstoreba szeretném venni, mert HP-ban jók. Elméletileg már az is kristályosodik, hogy i3 vagy i5 procisat szeretnék. Igazság szerint az egyik dilemmám, hogy i3 vagy i5, illetve hogy Intel shared intel HD Graphics vagy ATi mobility Radeon HD 5430 / 512MB HyperMemory videós modell?
van néhány kiszemeltem:
HP G62-140es Biscotti Prism notebook (Renew*) ár érték arányban talán ez a legjobb
HP G62-140es Biscotti Prism notebook (Renew*)
HP Probook 6540b Business notebook (Renew*)
HP Pavilion dv6-3010eh Black Cherry notebook (akciós)
HP Probook 4520s Caviar Grey notebook (Renew*)
kb.bruttó 200e-ben maximalizálnám a gép árát, bár ez is sok egy notebookra.....
Előre is köszönöm a segítséget! -
Himym
senior tag
Sokat ugye játszanék rajta max kipróbálni majd a maffia 2tőt lowon azt annyi, többi game nem izgat.
Ez az egyetlen fullhd-s gép 15zolosan, ati 5ösből nincs. 17esen van csak az asusnak a g73mas szériája de az meg ocsmány...
Szal marad a w510.Ha a prime-ot elbírja bármilyen lefagyás stb nélkül akk tuti nem egy játék rontaná el.
Na mi lett mindenki alszik nem kell senkinek nooti?
-
negyedes
addikt
válasz
SeniorTilla #46720 üzenetére
Azert az inspiron a Dellnel olyan mint a HPnal a G szeria. Inkabb a Studioval hasonlisd ossze.
-
Legalább fél órája megy a 3DMark, és nem melegszik a burkolat. A bill .bal oldala kicsit, de elhanyagolható mértékben. 7097 lett az eredmény így alap beállításokkal.
-
Úgy szokott lenni az elmúlt 1,5 évben, hogy a végén a HP itthon is kidob 1-2 közepes konfigot a Pavilionok közepes kategóriáiból. Ennyire futja. Egyébként a piac többi tagjával összevetve, szerintem még így is jó az ára. Ez nem remarketed/renew gép, hanem vadiúj. Renew-ben jóval olcsóbb lesz, szerintem 200k körül majd. Most jelent meg némrégen. Vessétek össze pl. a Dell Inspiron 1764-el, ma volt egy érdeklődőm, aki ezt hota fel a kinézett konfignak. Ára hasonló, de a tudás, az egészen más.
-
negyedes
addikt
válasz
SeniorTilla #46717 üzenetére
ha atvaltananak ilyen vonalra akkor az nagyon bejonne, szep a gep nagyon, a linket oldalon azt irja, hoigy valthato a graf kartya. de mire valtod? ebben is van igp meg diszkret kartya?
-
Himym
senior tag
válasz
SeniorTilla #46717 üzenetére
Ez első látásra egy klassz gép. Kár, hogy MO-n nem kPHtó normálisan lehetne ajánlani.
-
Nem linkelhetem be ide a hirdetésemet. EZ a gép az, és rá tudtok keresni az aprón.
Saint: nekem nagyon bejön a design. Fémházas, de mégsem melegszik. Nem tudom merre megy a HP, de elhagytak belőle néhány entertainment PC-s dolgot, és van benne bőven a business gépekből. Olybá tűnik, hogy közelít egymáshoz a két kategória.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
SeniorTilla #46713 üzenetére
mármint ezt hogy tetszik érteni? jó vagy rossz? rosszabb már gondolom nem lehet
-
Himym
senior tag
válasz
SeniorTilla #46713 üzenetére
Infót infót ár? belsősségek?
Grunker: Nincs mit igazán.
-
Nálam van az új HP Pavilion dv7-es. Hát, azt mondhatom, a HP rendesen szakított a hagyományokkal. Mármint a saját hagyományaival, amiket évek óta követ. Ez egészen más gép lett.
-
Himym
senior tag
válasz
grunker #46708 üzenetére
Jaa, hogy a 150es samut nézed nem tudtam.
Akkor semmi baj annyiért tökéletes az a gép is nyugodt szivvel meegveheted.
A dellhez az Intellel van szerelve az nem jó ha ott van ugyan az a Samu nv 310m-el az sokkal jobb.
Grunker: Linkeld be pls 150-ért ezt a samut amit találtál Klevis kollégának.Klevis: Neked ez 150ért?
-
Himym
senior tag
válasz
grunker #46706 üzenetére
Igazából bocsi de nem jó választások.
Samsung
Lenovo Ha jól is látom ebben egyel erősebb i3-mas van és az ár ugyan az. Lenovónak tutira jó a szervize. Én ezt venném.
10k-val olcsobban van ugyan ez a Lenovo 1-el gyengébb i3mmal.G92,Klevis: Ezeket is nézzétek át.
Sorry de nem tudom eldönteni melyik lenne jó nekttek ennyiért ezek a gépet nagyon jók.
Én a lenovot venném ah belefér az árba.
-
grunker
tag
sziasztok,
eljutottam hosszas keresgélés és tanácsok után ehhez a 3 modellhez :
SAMSUNG R528 Piros NP-R528-DS02HU
t6600,4gb dd3 ram, geforce GT310, 500 gb, HDMI, 15,6 kijelző
ez szerintetek: win7 zökkenőmentesen, HD filmek, net, office már jó, ugye?amúgy tapasztalat a samsung notebookjaival kapcsolatban?
másik kettő:
Asus K52F-SX063D notebook
* Intel Core i3 350M 2,2GHz
* 2GB DDR3 RAM, 320GB HDD
* 15.6" 1366x768 Led kijelző
* Intel® GMA HDMSI CR620
PROCESSZOR: Intel Core i3-330M 2.13Ghz, MEMÓRIA MÉRET: 4Gb DD3, INTEGRÁLT VGA TÍPUS: Intel GMA X3100,MEREVLEMEZ: 500 Gbén a három közül a samsungot választanám, csak nem nagyon ismerem notebook tapasztalatban.
Válaszokat, véleményeket előre is köszi.
Holnap rendelek. -
m4rk.89
aktív tag
Köszi a válaszod, minden stimmel csak képernyő méret 15,6 col ami nekem nagyon sok.
Max. 14 col lenne jó bár nem tudom milyen méretek vannak pontosan ekörül.
12 colos is jó lenne, de azokból szinte nincs is más csak atommal szerelt gép.
Néha már elgondolkoztam a macbookon, mediaban van 260 és 270ért. -
Himym
senior tag
G92, Klevis: Nézd meg pls te is ezt a lenovot én ennél jobbat nem tudnék egyik kötöknek sem. Én gyűjtenék erre a gépre és megvenném.
-
Himym
senior tag
válasz
m4rk.89 #46699 üzenetére
Üdv.
Nem éri meg az az Asus annyiért. Én inkkább ezt a lenovot venném meg. Van i5ttel is gép 200k-ig de azok mind az intel grafjával vannak szeerelve. Ez jó programozásra enyhe hd film nézésre photoshopra én nem ajánlanám.
Aki most kért gépet kérem nézze meg jól, hogy tényleg megfelelne - e az igényeknek mert sokszór egy hszben próbálok válaszolni de gyakran van hogy összekeverem a linkeket KERESÉS közben ajánlásnál figyelek de azért mégis nézzétek át.
És szolj ah nem stimmel a gép.
-
Himym
senior tag
Klevis: Nézd emg ezt is. Ez lenne a legjobb neked.Samsung R528 OS nincs hozzá. És igen tudsz 3gbtos rendszerre is 64bitest tenni.
-
Himym
senior tag
válasz
Thomasz0 #46696 üzenetére
Üdv.
Elindulni elfog de fogalmam sincs, hogy akadni fog-e vagy sem.Nézd meg ezt én ezt tudom ajánlani még ezen elfutna.
Klevis: Nézed emg te is ezt a gépet.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Eladó Lenovo Ideapad s145
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest