- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Everest / AIDA64 topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
Aktív témák
-
Gergő_
őstag
Igazad van, túloztam. De bennem megmaradtak olyan esetek, mint pl ami tavaly volt fórumon vita, 1000H-s EEE pc.
Röviden a tulaj a estére feltette az erősítő tetejére csukott állapotban tölteni, reggel amikor felnyitotta a kijelzőt, az darabokra volt törve, az Asus nem volt hajlandó neki megjavítani( pedig látszott, hogy nem ütés hatására repedt szét, külsérelmi nyomok nem voltak rajta, csak a kijelző repedt darabokra) sőt talán még egy nagyon kemény szállítási díjat is fizettetek vele. Végül úgy döntött, nagy herce-hurca után hogy javítsák meg garancián kívül, amit meg is tettek, cca. 40 ezerért.Én emiatt nem vennék semmilyen A betűvel kezdődő laptopot.
Bocs az offért. -
Gergő_
őstag
nem tudom kitől hallod ezeket, de ne adj rá sokat.
a HP-nak van itthon az egyik legjobb garanciális ügyintézése.
Az Asusnak pedig csak nem régóta van újra itthoni szervize.
A linkelt HP gép supportban 10-szer jobb mint az Asus.
Ajánlhattunk volna akár bc gépet is ha játékra egyáltalán nem lesz használva. -
Gergő_
őstag
ez így nehéz
ma ezzel futottam össze ecpresszen[link]
hátha segít
eladót gépet illetően nincs tapasztalatom, de egy próbát megér.T40-est ne vegyél mert eléggé lutrivá vált. rengeteg javított vagy éppen elhaló félben lévő van
T41 és fölfele érdemes nézelődni, X40 is szokott lenni jó árban -
Gergő_
őstag
válasz
Jamaica Boy #38473 üzenetére
-
Gergő_
őstag
válasz
Jamaica Boy #38470 üzenetére
Megfelelne a belsőség alapján természetesen, de velem egyetemben itt a topikban mindenki minőségibb, komolyabb garanciális háttérrel rendelkező gépet ajánlana, úgy mint toshiba, lenovo, dell, hp. Ez nem jelenti azt hogy nem hibásodhat meg, hiszen ezek a gépek, ezen az árszinten nem sokban különböznek minőségben. Az előző 100 hsz-ből rengeteg hasznos infót megtudhatsz, típusokra nézve is.
-
Gergő_
őstag
a 15 colos filmnézést én nem nevezném egérmozinak
úgy jön, ha fontos a kisebb súly és elfogadható a 12 col lehet kényelmesebb megoldás olyat venni, viszont ilyen árban netbookokat találhatsz, esetlegviszont ha elbírod tisztességgel a 15 colos gépet, akkor az egy nagyon jó választás lehet, delll vostrok már az erős középkategóriás konzumerbe sorolhatok, jó minőség, valódi gari etc
hasonlóan jó gép lehet ebben a méretben és árban egy toshiba l500 vagy a már sokat emlegetett lenovo g550, viszont tudtommal ezekhez nem jár hsdpa modem...de neked akár ajánlható pl ez is ha tényleg csak az említett dolgokra kell régebbi konstrukció, de jóval masszívabb
-
Gergő_
őstag
válasz
Sparrow88 #38419 üzenetére
az a 2gb ram nagyon hasznos tud lenni főleg ha játszol vele vagy olyan appot használsz ami igényli
a vga no comment ég és föld, én is a toshibát választanám, de nem rossz választás a dell sem , ha valaki azt szereti, vagy jobban tetszik neki külsőre
az is fontos elvégre cipeled magaddal... -
-
Gergő_
őstag
-
Gergő_
őstag
szerintem lesz megint fúj észer mert a timeline-ból elég sokat visszahívtak
persze ez nem jelenti azt, hogy kevesebb acer vagy f-s feliratú gépet vesznek majd az emberek, ezek sajnos a köztudatban presztízs-márkának számítanak, bármennyire is károgunk mi itt hogy nem korrekt az egy év külföldi garancia; főleg ilyen sorozatokat érintő visszahívásoknál -
Gergő_
őstag
válasz
Zsolto #33506 üzenetére
200k a T-Unit által linkelt notebookstoreban, a HP Elitebook 2530p, ami asis, de mégis egy minőségi gép 2év garanciával
vagy ez sok lenne?
de az u350 teljesen jó kompromisszum
esetleg ha tényleg szöveget szerkeszteni kell és minél kisebb legyen, jó akkuidővel, nem rossz árban a kolléga által birtokolt Lenovo S12 sem 115 ezerért -
Gergő_
őstag
szia
a szervizhálózat relatíve rossz
pl. két ismerősömnek is van/volt 751-ese és mindkettőben rossz volt az akku, ami azt jelentette hogy elviszi a futár pár hétre a gépet és kicserélik benne a hibás alkatrészt...
Utána már nincs gond vele, de könnyen előfordulhatnak ilyen bosszantó eseteknem vagyok szakértő de megérzésem szerint ezen a kijelzőn natív febontáson nem lehet új játékokat futtatani, csak kisebb felbontásban ami már ramatyul nézhet ki.
ha viszont pl csak filemt akarsz nézni rajta asztalon, nem lehet rossz választás.
mindenképpen ekkora mérteű kell?
mert minőségi gépet ekkora mérteben ennyiért közel sem kapsz, de ha lejjebb mész akkor már csak-csak -
Gergő_
őstag
válasz
BaleeKing #33334 üzenetére
ha 3D-t szeretnél renderelni akkor neked egy quadro-s vagy FireGL-es workstationre lenne optimális esetben szükséged... ( ami ugye nem csak plasztikból van..)
emesével is lehet ilyet főleg egy gémerrel, de az akkor jó ha egy zacskó fagyasztott zöldborsót raksz a lábad és a gép közé.
példának okáért az aprón már lehet találni 280ért HP EliteBook 8730w-t (ez is melegszik rendesen amúgy...) -
Gergő_
őstag
Szerintem óvatosan linkeljük az aprós hirdetéseket, mivel nem ismerhetjük az eladót és a szándékait. Nemúgy mint egy boltnál. Persze ez nem azt jelenti hogy nincsenek megbízható eladók, de voltak már itt balesetek.
-
Gergő_
őstag
semmi baj nincs a g530-al, de a g550 két hete jelent meg és sokkal korszerűbb belseje van
a lenovo topikban is olvashatsz róla tapasztalatokat. -
Gergő_
őstag
két darab t400-as nem lenne jobb? vagy pl 2db 6910p?
2db renew 6910p 300k, legalábbis ha van még a notebookstoreban....
rammal fel kéne bővíteni, amennyit csak lehet beletolni...
hálózatikártya nem tudom milyen van benne, gondolom az fontos hogy megbízható legyen
a kijelző matt, de csak 14 col, bár annyira az sem kicsi. -
Gergő_
őstag
válasz
jahatpersze #32579 üzenetére
-
Gergő_
őstag
válasz
jahatpersze #32575 üzenetére
laptopinfo.hu
hadverapro.hu
[link]
találtam egy ilyet is :[link]
de bármit is veszel használtan, legalább 3-6 hónap garanciát kérj adásvételivelegyébként mennyi felső határ?
-
Gergő_
őstag
válasz
jahatpersze #32573 üzenetére
egyiket sem, el vannak szállva az áraik
-
Gergő_
őstag
válasz
Szőke Beyyya #32567 üzenetére
nem értek hozzá annyira, de nem vennék garancia nélkül semmit, főleg nem fusi lapost
amire két év itthoni garancia azzal annyira nem lehet befürödni, ha csak tényleg nem valami ócskavasat vesz valaki
úgy láttam mintha a hp-ra olyan gari van hogy kijön érte a futár...
mert ugye minden meg tud hibásodni, de nem mindegy hol és hogyan javítják. -
Gergő_
őstag
válasz
Szőke Beyyya #32561 üzenetére
80ért garancia és rendes akku nélkül, gagyi hangkártyával...ne!
felét se éri
szervizben rontották el?ez elég hihetetlen....kit tudja milyen bajok vannak még velekonzumer gépek 130 alatt:
amit fentebb linkeltem abban érdemesebb gondolkodni 6510b renew
vagy esetleg lenovo g530 g550, hp 4510s meg amit majd a többiek javasolnak
matricát mindegyikre lehet ragasztani -
Gergő_
őstag
-
Gergő_
őstag
válasz
upszilon #32488 üzenetére
kedves eXy vagy ipszilon vagy zé....
ha neked az acer kell akkor vedd meg azt és róla egy logoutot egy hónap múlvamitől üzleti egy noti? (szvsz)
nem égeti szét a lábadat, kijönnek a gépért,esetleg helyben megjavítják, VAN HAZAI SZERVIZÜK!
a design nem csupán a kinézet, inkább a forma és a funkcionalitás kedvező ötvözése -
Gergő_
őstag
válasz
GÁBOR 2 2 #31805 üzenetére
van róla teszt, a kollegától szerintem nyugodtan kérdezhetsz
-
Gergő_
őstag
válasz
BlueAthlon #31504 üzenetére
Mióta használod?Melegedés? Akku?
-
Gergő_
őstag
válasz
Napfénysüti #31125 üzenetére
Ha reped a széria , akkor garanciaidőn túl is cserélik. Ennek ellenére nem vennék ennyiért MPRO-t
-
Gergő_
őstag
válasz
Napfénysüti #31121 üzenetére
Macbookokoz tudtommal 90 ezer Ft! az a garanciakiterjesztés
-
Gergő_
őstag
El se indul vele.
, de legalább 3 évig garanciális és meg is javítják azalatt, tartós darabok ezek.
Viccet félretéve.Mit várok ennyi pénzért?Asztali konfigot is nem sokkal kevesebbért lehet összerakni.Egyébként a Dellnek bizonyos modelljeit szokták ajánlani mint minőségi játéknoti, de egy szaki majd megmondja.Hálát adok az égnek amikor annak idején Peterket és pár fórumozó lebeszélt egy trágya albacompról, "én is játszani akartam rajta"....
Sajnos azóta nem változott nagyon a világ. -
Gergő_
őstag
válasz
T-unit #30704 üzenetére
Toshiba?
Két hete ugyanez a 180ezres gép 160k volt 24 hónap szintén 0%-ra...(kb. ez a reális ára)
Persze csak akkor ha valaki pont ezt a gépet szeretné...2 évig mégis jobb fizetni 0%-ra valamit még ha van rá egyben is....
Nekem amúgy nem "jönnek be" ezek a épek a maguk 2,7kg-al,
Lenovo,HP... -
Gergő_
őstag
válasz
BobMaster #30695 üzenetére
Köszönöm hogy kedves vagy de én továbbra is azt gondolom senki ne vigyen el semmilyen boltból pixelhibás gépet.Egyáltalán nem jelentéktelen hiba egy virító pixel a laptopod képernyője közepén.
Remélem te visszaveszed a boltodban a pixelhibás laptopot és nem próbálod rásózni a vevőre, hogy "ez csak egy jelentéktelen hiba". -
Gergő_
őstag
válasz
3ndRush #30687 üzenetére
nem tudom mennyire számít akciónak:
az ew-ben 6 hónapos részletre van 0% kamattal 180 a toshiba...PDF -
Gergő_
őstag
válasz
T-unit #30670 üzenetére
Ez nem teljesen így van. A vásárlónak joga van ellenőrizni a termék hibamentességét(ez olyan mintha lenne rajta egy karc(nem garanciális hiba, de hiba!)
Csak akkor kell fizetni ha már mindennel tisztában vagy. Láttam már olyat is amikor az eladó megpróbálta félrevezetni a tapasztalatlan vásárlót pont kipróbálás közben(virított a pixelhiba...MM),közbeléptem.
Nem kell behasalni az eladónak, érdemes továbbállni és keresni egy normális helyet....
A másik lehetőség ha nem engedik kipróbálni:kérd el a vásárlók könyvét.
Szól ez mindenkinek -
Gergő_
őstag
válasz
lunaticz #30596 üzenetére
Nincs sok lehetőség, tegyük hozzá én eléggé lenovo-hp párti vagyok
Például lehet kapni n500-akat 2 év garival
most van egy új gépe a lenovonak: g530 (erről még nem olvastam sehol)de 2 év garanciával láttam
vagy esetleg egy használt lenovo t61 féleség, hp 6910p.. de én csak garanciával vennék azt is(ezek business class gépek)
Netezésre egyébként minden kapható modell alkalmas,ezért szerintem fontos szempont lehet:
strapabíróság
kijelző(matt kijelzőt általában minden fényben látod)
2,5kg alatt maradni
2 év garancia (amire vállalnak 2 évet az annyira nem lehet szar)
Acert Fusit Asus én személy szerint ebben az árkategóriában kerülném, a gari miatt is -
Gergő_
őstag
FUJITSU SIEMENS Amilo PI 3525
erről mi a véleményetek?Ez is igazi fusi amilo "minőség" ? -
Gergő_
őstag
válasz
gergo19 #27186 üzenetére
Kevéssel egészíteném ki
ez is viszi fullhd-t
Acerről valami olyasmit olvastam hogy mar nincs megfelelő szervizháttere itthon -
Gergő_
őstag
válasz
poci1500 #26068 üzenetére
ezen nem nagyon tudsz bővíteni elég erős gép....
esetleg ha nincs szükséged ekkora tárhelyre és a sebességet részesíted előnyben egy gyorsabb mlc vagy slc ssd-t tehetsz a vinyó helyére bár nem tudom hogy ez garvesztéssel jár-e,utána kell érdeklődnöd de lehet itt is meg tudja valaki mondani
Aktív témák
Hirdetés
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Politika
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tudományos Pandémia Klub
- Google Chrome
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Macbook Air 13" M3 - 2024, 8/256GB, 99% akku, Apple garancia ( 102)
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest