- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel találgatós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- OLED TV topic
Aktív témák
-
T-unit
őstag
válasz
dReFiX #27598 üzenetére
Figy ha játékra is menne és 200k alatt,akkor egyértelmű vagy pavilion 1160,vagy az előző hsz-emben linkelt Toshiba a hd2600-al ami gyorsabb a hd3470-nél is.És játéknál az első és legfontosabb tényező maga a vga,ezután jön csak proci,ram.T5800 vs. T3400 meg tök mindegy,egyiknek +1mb cache,másiknak meg +160mhz előnye van.
-
dReFiX
senior tag
válasz
T-unit #27597 üzenetére
De ha jobb a CPU és Több a memória akkor miért nem a Toshiba lenne jobb játékra ?
Illetve igen játékra is használnám, szóval akkor HP ?Pár apró kérdés :
core 2 duo [ T5800 2.0Ghz L2 cache: 2 Mb ] vagy Pentium core duo [ 2 GHz, L2: 1 MB ]
illetve
9600M GT [ 512 MB ] vagy ATi Mobil RadeOn HD3470 256 MB
Melyik a jobb páronként ?
Köszi a segítséget
-
T-unit
őstag
válasz
dReFiX #27595 üzenetére
Simán van olyan.Paviliont azért is ajánljuk annyira mert a kérdezők nagy része játékra is használna egy laptopot...most is csak a szokásosat tudom mondani: ha fontosabb lenne a játék, pavilion 1160,ha nem akkor inkább Toshiba.
nista : Second version: [link] +2gb ram.De a pavilion is megfelelő. -
dReFiX
senior tag
Hello !
Mint itt elég sokan laptop vásárlás előtt állok, eddig egy HP Pavilion dv5-1160eh [ volt a befutó, ám most jött a képbe egy TOSHIBA Satellite A300-1NO, a két laptop között 1-2 ezer forint eltérés van, ám a a toshiba mint memóriában mint processzorban a HP felé kerekedik, HP-t nagyon sokan ajánlják a megbízhatósága és a garanciális pirospontok miatt és arra lennék kíváncsi hogy a TOSHIBA is van e olyan megbízható Mint a HP ? Mi róla a véleményetek ? Válasszam inkább a TOSHIBA-t vagy maradjon a HP
?
A Két jelölt:
[HP Pavilion dv5-1160eh]
TOSHIBA Satellite A300-1NOAki ért hozzá az kérem segítsen !
-
nista
csendes tag
Sziasztok!
Első notebook vásárlása előtt állok, és nézelődtem már egy pár helyen. A gépre 200K keret lenne, és elvárásaim a következőek:
min 2 ghz-es duplamagos proci
vga 3470, gf9300 körül
min 2 gb ram
telepített op-rendszer se lenne rossz
játszanék is vele alkalmadtán, pl age3, cod4 ilyesmik. Tudom notebook nem játékra való, de az asztalim helyett kéne, és jólenne néha tolni valamit.nézegettem a HP-nál az új pavilionokat, csak fenntartásaim vannak az anyagminőséggel kapcsolatban
vagy egy HPQ 6730s +1 év kibővített garanciával.plusz a hp-s szervizről is olvastam negatívumokat, nemtudom ez mennyire igaz.
más lehetőségként még a toshibára gondoltam (satellite),
például pc-outlet.hu-n láttam egy Satellite Pro A300-c21-et, nem tűnik rossznak, már ha olyan is mint a képen van, mert ahány helyen néztem, annyiféleképpen nézett ki.Szóval ezek között hezitálok, ha van valakinek tapasztalata, vagy esetleg még ötlete a 200K-s kereten belül, azt szívesen fogadom!
-
törölt tag
Sziasztok!
Nekem is notebook vásárlással kapcsolatban lenne szükségem a segítségetekre.
Sokat keresgéltem, de kicsit nehéz eligazodni, hogy milyet is lenne érdemes venni, főleg a videokártyák miatt.
Maximum 130-140 ezer Ft-ot szeretnék rászánni. A 15"-os kijelző megfelelő, nincs igényem a 17"-osra. Miskolcon tanulok, úgyhogy az lenne a legjobb, ha itt tudnátok javasolni, de nem zárom ki a pesti, netes rendelés lehetőségét sem.
Úgy láttam, hogy nagyjából 2GB memóriás dual magos 1,6-2 Ghz procis gépek vannak ilyen árban, de olyan nagy a választék, hogy nehéz különbséget tenni.
Tudom, hogy új játékokkal valószínűleg (sőt, biztos) nem lehet ilyen gépen játszani, de azért ha egy UT3 kaliberű game futna rajta közepes grafikával az nagy pozitívum lenne.
Az a baj, hogy nem nagyon találtam olyan tesztet neten, ami ezt bemutatná, mivel a játékra javasolt laptopok 300-400e körül vannak, a középkategóriásokról meg semmit nem írnak ilyen szempontból.
Előre is köszönöm a segítséget!
u.i.: Amiket laikus szemmel én kinéztem:
-ASUS F5SL-AP141
-ASUS X50Z-AP078
Ezeket a sis chipset miatt szidják állítólag, ha valaki tudna véleményt mondani a játékokban nyújtott teljesítményükről is, az nagyon jó lenne. -
sb1
csendes tag
Hy all! Olyan Asus notit keresek, aminek van numbill.-e, 150 ropi kürül...s.o.s.
-
feka007
veterán
Ez a gép jó választás ennyiért?
-
ati888
senior tag
Hello.
Én is most keresgetek notebook-ot általános használatra, játszani nem fogok rajta. Sokat nézelődtem végül ez tetszett a legjobban:
Lenovo ThinkPad SL400 (NRH4DHL)
Csak nem tudom, hogy a Mobile Intel GM45 (Intel) vagy PM45(NVIDIA) Express chipkészlet mennyire jó? Valaki esetleg ismeri?
ati
-
Monolith
tag
Sziasztok!
150k körül készülök laptopot venni, de nem tudom egyáltalán milyen márkából sorozatból érdemes válogatni. Annyi segítséget kérnék, hogy ajánljatok néhány olyan márkát amelyek termékeiben biztos nem fogok csalódni minőség és tartósság terén sem. A segítséget előre is köszönöm.
-
mrall
aktív tag
hp dv5-1120
dv5-1140Ugyanazon az áron melyik éri meg jobban és miért???
melyik vga a jobb? melyik proci?néztem teszteket de nem jöttem rá!
gyors help kéne
-
T-unit
őstag
válasz
Matthewsz #27566 üzenetére
Világos de ne írnák el 10ből 9szer mert utána meg ezvan h félrebeszélünk.Így viszont helytelen a jelölés mert RW(real wide) kéne h legyen(még1x 16:10 is wide).
b05styp : annyira nem jó ár,van az olcsóbbért is. -
b05styp
tag
helo!
Valaki akinek van ASUS M51TA notebookja tudna nekem írni vélenyt róla? most a radiumnál 240ezer ft, és szeretném az asztali gépemet arra lecserélni...
kösz,Styp
-
törölt tag
Azért ilyen dolgokon össze ne vesszetek már
Nincs ilyen, hogy valódi meg nem valódi WIDE ez nem olyan , mint a valóság ,meg a virtuális valóság, laikus észre nem veszi a 2 monitor közötti különbséget.
-
Jégkokó
veterán
Most tuti meg fogtok kövezni de itt van az asztalomon a 1140 es pavilion, ami csak 135 ezerbe került nekem
-
kökény
aktív tag
válasz
T-unit #27559 üzenetére
Nem könnyíted meg a dolgom
ha csak egymás mellé tesszük, jól látom, hogy a Dell végülis csak vga-ban erősebb? Mennyivel erősebb ez a 8600 Gt, mint a Radeon 3450?
Mit értesz az alatt, hogy nem egy kategória a kettő?
Olvastam Spyduck írását, aki pont az XPS-t hozta fel, hogy ezek a HP-k már lenyomják azt.
Vagy ő az erősebb vga-val felszerelt 8...-okra gondolt.
Mindenesetre megépítésében masszívnak tűnik a HP... tényleg nem tudom melyik lenne a jobb választás, segítsetek kérlek pro és kontra érvekkel! -
McLaca
őstag
válasz
Matthewsz #27558 üzenetére
Tekintve, hogy az elmúlt egy évben megjelenő notik 90%-ban szélesvásznú kijelzővel készülnek, kijelenthetem, hogy mernénk.
(Most is wxga gépem van.) Egyébként 16:10 a valós arány, bár Dell-éknél már van valós 16:9 is.
Szerintem határozottan előnyös, hogy szélesebb az asztal, a levelezőmben, torrent progiban, excelben, mindben kifejezetten jól jön, hogy több oszlopot látok a szélesebb asztalon, kevésbé takarják egymást az ablakok, mert jobban szét lehet őket dobálni, stb...
Találni is már csak elvétve lehet 4:3-as arányút, de az legtöbb esetben erősen feslőkategóriás BC gép. Konzumerben szinte kizárólag szélesvásznú van már több, mint egy éve.Romvr: a 16:10 lényege nem az, hogy függőlegesen keskenyebb, hanem pont, hogy a magassághoz vízszintesen szélesebb méret társul.
Egy 14,1"-es wide kijelző kb. magasságban egy 12"-es gép kijelzőjének magassága, csak attól szélesebb úgy 20%-kal.Üdv!
-
T-unit
őstag
Látható minden miben jobb, rosszabb.Mondjuk Toshibából akkor már inkább ez jobb vétel: [link]
Vagy tessék,ha erős vga kell(jobb hd3470nél) sztem ez igen korrekt,vistával ennyiért: [link]
Ery : Nem egy rossz kis gép,viszont nagyon nem mindegy mennyiért.Ha max. ennyi sztem ennyit megérhet,viszont ne felejtsük el h csak 1év garis,tehát érdemes legalább 2,de inkább 3évra hosszabítani,ami megint nem 2 fillér...de valóban egy alternatíva pavilion 1160 mellett.
kökény : Ha többet cipelnéd vállon,és számít akksiidő mindenképp 6930p.
Matthewsz : Ezek mért lennének 16:9-esek?Felbontásból is adódik h 16:10es és tökéletes minden tevékenységhez.Pl. 1366x768at hívják 16:9-nek ha visszaosztod.
Énis 16:9-es 21,5"-os tft-használok és tök jó mindenre. -
Matthewsz
aktív tag
ti mernétek 16:9 notit venni?
igaz, szoktam filmet nézni, arra tuti hogy nincs jobb, viszont ha másra használom arra nem túl széles a képernyő?
mert most itt van PR200X-081HU meg a PR200WX-081HU elég kevés árkülönbséggel -
Ery
tag
(#27531) HSZre vki??
-
Romvr
őstag
-
T-unit
őstag
válasz
#75490304 #27550 üzenetére
1160eh bőven jó viszont van olcsóbban is: [link] .És ittvannak a procik: [link]
Szvsz 1190 nem nyújt annyival többet h megérjen rá +80k-t kidobni.1160-ba bővítesz +2gb ramot 6k-ér és jó is,akksi idő kb. 2óra munkánál.
kökény : 6930p sztem teljesen más kategória,14,1"-os, és jócskán gyengébb vga-s.Ha fontos a vga egyértelműen a Dell a 8600gt-vel,ha nincs játék akkor 6930p.De ha vmit én néztem be,inkább linkeld. -
kökény
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés, notebookra van 250 ezrem, 2 noti maradt versenyben, egy Dell XPS 1530 M és most van egy HP EliteBook 6930p GB995EA típusú gép.Szerintetek melyik legyen? A Dell egy hónapot használt a HP állítólag még a dobozában nyugszik. A HP memóriában gyengébb(4 GB helyett 1 GB, többiben elég hasonló a két konfig). De ezeket az elitebookokat látom nagyon dícsérik, ezért bizonytalanodtam el...
Köszi előre is -
törölt tag
Sziasztok!
Érdekelne hogy erről a pavilionról mi a vélemény? Szeretnék vmi zsír gépet eddig főként ibmekben gondolkodtam de nagyon drágák és pl gémre nem vmi jók. Viszont láttam a pavilionokat emlegetítek jószerrel...
Szóval ezt néztem ez elég atom paviloin sztetek jó vagy enyi pézért már vmi más inkább? menyire megbízható strapabíró egy ien gép stb? Láttam MSinek is van vmi ?x630 vagy mi kifejezett gémer pc de nemtudom a HP talán nagyobb márka vagy számomra megbízhatóbbnak hangzik, ettől függetlenül nekem neméppen gémelésre kell de néha azis beférhetne... SZóval? vagy vmi zsír gép ilyen áron?
a másik amit néztem az ez:
ez ha jóllátom majdnem ugyanaz csak kisebb a memó de az gondolom bővíthető illetve a proci szintén 2260as mégis az egyik T3400 a másik P8400 ez menyit számít? (Hosszú távra tervezek)
ja és mégvalami menyi az aksi idő egy iennek mondjuk nem gép és filmezés hanem net office stb meló közben ?
Köszi és bocsi ha már volt ha csak linkeltek vmi tesztet bármit aztis megköszönöm!
-
ady209
csendes tag
Sziasztok!
Laptopot szeretnék venni, max 140ezrem van rá. Szerintetek érdemes ennyiért újat venni, vagy jobban megérné az egyik ismerősöm hp nx9105-öse, amit el akar adni kb 80-90ezerér. Elég jó kis gép, a maga idejében azér felsőkategóriának számított (DVDíró, BT, Infra, Wifi, 64bites AMD, stb). Érdemes érte ennyi pénzt adni, vagy maradjak egy új gépnél?
Köszi -
-
kem
addikt
Sziasztok!
Júni végén megyek Londonba, és az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e itthon vennem laptopot, vagy kint jobban megéri egy DELL, Compaq, vagy amit lehet kapni. FS-t Toshibát és ASUS-t biztos,h nem fogok venni. Netezni kell, filmezni, meg ilyen átlag semmire. Celeron nem jó, mert az nem energiatakarékos (akksis filmnézés).
Mit ajánlotok?
Lenovok tetszenek, meg HP-k.
Acer csak a megbízhatósága és az időtállósága miatt(tapasztalat) tetszik.szerk: firewire portra szükségem lesz
-
Romvr
őstag
válasz
T-unit #27544 üzenetére
Az a Toshiba nagyon megtetszett, mind külsőben mind tudásban, na meg persze a 2 év garancia
. Itt meg ráadásként starter kit is jár
A garancia kiterjesztés az hogy működik? Megveszem XY laptopot és ha akarom akkor mondjuk 2-3 hónap múlva bárhol egy garancia kiterjesztést rá, vagy ott és azonnal kell ahol megvettem?
Mert ha utólag is lehet és máshol akkor inkább Lenovo-t választanám (4 giga ram
).
-
Romvr
őstag
Sziasztok!
Nyárra szeretnék vásárolni egy notebook-ot, de elég nagy a választék, meg az a sok márka... szóval tanácsot szeretnék kérni tőletek hogy pontosan milyet is válasszak. A keret amiből a legjobbat szeretném kihozni az a 150 ezer magyar forint. Bár jobb szeretném 140 -ből megúszni mert vennék még 1-2 dolgot noti mellé (egér, táska...) Amire használni szeretném: Netezés, filmnézés (HD 1080p-t is bírja külső kijelzőre kötve ha lehet), Photoshop és Adobe Premiere is menjen rajta még ha renderelni úgyse ezen fogok (melóba kell vagdosni), meg ha belefér esetleg 1-2 játék is fusson rajta (cod4, lineage2 főleg), de ez nem szempont.
Amit eddig néztem az Acer 5630z mert baráti ára van és jó tudása (hogy lehet garit bővíteni?), meg egy MSI EX630X-42HU. De persze minden ötletre nyitott vagyok. Ami még jól jönne a gépbe az a kártyaolvasó, de nem dől össze a világ ha külsőt kell használnom (kényelmesebb a belső)
A segítséget előre is köszönöm.
Aki nem szeret sokat olvasni annak röviden:Szeretném 150 ezer forintból a legjobb laptopot kihozni 15,4" vagy nagyobb kijelzővel. Ötleteket várok.
-
rakal
senior tag
válasz
vargapter #27535 üzenetére
Hali!
Szerintem vegyél egy továbbépíthető asztali gépet(a koliszobába etc.)+egy 10 collos képernyős netbookot.
150 KHUF-ért egy elfogadható asztali konfigot össze tudsz hozni,a netbook pedig hurcolászni jobb,mint egy notebook,az előadóban is az asztalon jobban elfér,kényelmesebben kezelhető,egy 3,5 kg-s bazinagy laptop,töltővel táskával,meg+jegyzetekkel,könyvekkel,kajával teli másik táskával meg fogod unni az életed.
MSI Wind,Asus EEE 1000 javallt,vagy más 10 collos netbook. -
hacsahu
csendes tag
Sziasztok!
Már elég régóta laptop tulaj vagyok most egy váltásom lesz. Az új gép egy Lenovo/IBM 3000 N500 NS73DHV lenne. De egy kis apróságban segítséget kérnék egy hasonló géptulajtól.
1. A webcamera hány megapixeles?
2. Van-e a gépen ujjlenyomat leolvasó és Firewire port?
3. Hol vannak elhelyezve pontosan az USB portok?
4. Milyen videó kimenetekkel rendelkezik: HDMI, S-video, D-sub? (A HDMI az biztos azért is néztem ki)A honlapon láttam képeket de az kompletten az N szériára csinálták, de engem a részletek is érdekelnének.
Ha lehet priviben kérném a segítséget.Köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
-
Squirrel
őstag
Sziasztok!
A Toshiba laptopok (ezt ajánlották most: Toshiba 17.1" WXGA Satellite P300-1E9) milyenek úgy álatlában? Az Ellenfele egy Dell M1720-as v. egy Hp6830s lenne. A 3 közül melyiket ajánljátok?
-
ádika86
aktív tag
Sziasztok! Érdekelne, hogy mi a véleményetek erről a gépről? [link] Előre is köszi
-
vargapter
csendes tag
Hali az érdekelne h adott 250.000 HUF Egyetemre megyek. megéri e beruházi egy jobb/gamer notebookra az a lényeg h nem sok csak egy két játék menjen pl aoe III cod4
vagy egy gyengébb otebookot és egy pc t vegyek? sztetek a notebooknak ami erre jó és megbízható mennyi az ára kb?
+ nagyon félek attól, hogy melegedni fog uyge egy 9600m gt hűtése nem kis feladat, tudtok iylenről vmit? nem sül meg a videokari?
előre is köszi -
T-unit
őstag
válasz
Napfénysüti #27529 üzenetére
Nem azt mondom, lehet játszani csak mindent mértékkel.Namost köztudott h a játék függőséget okoz,észre se veszi ember és 5-6órákat elbarmolhat ember életéből 1 nap.Okosabbak leszünk tőle/keresünk vele pénzt?Többségünk nemigen.Magyarán csak annyit időt ér meg amennyit este áldozunk 1 film/sorozat megnézésre.Ismerem nagyonjól a helyzetet,én most próbálok egyensúlyt tartani.Ugyanúgy van néha játék de kell tudni nemet mondani neki,sőt jobbat mondok:rá se gondolni h olyan is létezik.
Puby25 : Pavilion 1160.
Sokat kell említeni,de legalább az adott oldalt gyorsba végigfutni nem kérdezték-e előttünk 5-10hsz-el szinte ugyanezt.Nagyon sok kérdező ugyanazt a gépet keresi 1oldalon ha megnézitek.1-2 nap alatt nem igen változik semmi.Kösz. -
Puby25
csendes tag
Sziasztok. Milyen laptopot ajánlatok maximum 200, de az már nagyon a teteje. Általános dolgokra használnám és játékra is pl. cod2, és azért oda kellene direktx7 alatt 125 fps ha ez lehetséges.
Válaszokat előre is köszönöm. -
törölt tag
Sziasztok!
2 versenyző közül HP Pavilion 1160 és Acer ASPIRE 6930G-644G25N , megéri a többett tudó Acert venni ??? ( Még ha nem is szeretnék garibővítésre áldozni. )Acer mellett szól, hogy nagyobb a képernyő, 2 helyett 4 giga memória és a VGA ram is a duplája, meg van rajta numpad is amit Én sűrűn használok.
Köszönöm válaszotokat!
-
Matthewsz
aktív tag
msi lesz, annál hamarabb elfelejtek játszani
-
T-unit
őstag
válasz
Matthewsz #27524 üzenetére
micsináljak?
Olvass könyveket,sportolj sokat,sokkal értelmesebb ember leszel tőle mint egy szar géptől ami csak felcseszi ember agyát.Persze nem muszáj bika vga-s notit venni mert van már konzol is.MSI helyett viszont inkább beérném 13,3"-al és vennék egy TP SL300-at .Gari kiterjesztés 3évre,és pont 188k-nál vagy.
-
feka007
veterán
-
Matthewsz
aktív tag
ti mit mondtok: ASUS X52SG-AP197, vagy pedig [link]MSI PR200X-081?
MSI kisebb, sokkal tovább bírja az akksi, ASUS nagyobb, több a ram, proci, vga, hdd...
na most eldöntöttem korábban, hogy le kell szoknom a játékról, de nem hagy nyugodni, hogy mennyivel több van benne ugyanannyi pénzért (a4team)
ráadásul most szinte csak itthon használom, tehát ez megint asus plusz pont
ha asus lesz, megint csak kockulok meló után, ha msi akkor talán már nem fut a játék
micsináljak? -
T-unit
őstag
válasz
vargapter #27518 üzenetére
Ha játékra lesz számíthat h milyen vrammal szerelt az adott vga.Persze első a minőség,support.Tudtommal a quadro 1600fx-ből csak ddr3-as létezik,tehát ha látsz ennyiből,olyat.Használt gépből aprón HPQ 8710p nvs320-al.
Amúgymeg még mindíg csak a pavilion van,igaz ddr2-es a vga,cserébe vista,2év gari,jó ár.Bele +2gb ram és 200k-ból meg is van.Esetleg egy ddr3-as hd3650-es gép jöhet még szóba,az ennyiből acer szokott lenni 3év garibővítéssel persze. -
feka007
veterán
Jó ez a gép 97k-ért? Ez a cerka proci mennyire erős, ami van benne (mondjuk egy Atom N270-hez viszonyítva)? 720p-s HD videókhoz elég?
Ennyiért van nagyobb tudású gép is tudom, de a 15" már sok lenne, 12 még pont jó. -
Kicker
őstag
válasz
#82189568 #27517 üzenetére
Ez egy olyan gép, amit én is elfogadnék.
MSI WIND 10"-os kijelzővel az 516-ra
-
vargapter
csendes tag
Hali az alábbi vga-k közül sztetek melyik alegjobb játékra?
9600m gt
quatro 1600fx
ati radeon 3650
és esetleg a gépet is tudotok modani oylan 230-240 e ft max az se gond ha használt vagy igen? -
törölt tag
Hali ! Erről a gépről mit gondoltok ? Acer ASPIRE 6930G-644G25N
-
feka007
veterán
Hali
Gondolkodom egy subnotebookban, 100k-ig lenne jó árban. Minimum egy intel X3100 vga, 1 GB ram, 60gb HDD legyen benne. 12"-nál nem kell nagyobb. Ajánlat? -
inot
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket, van kb. 150000 huf-om hogy vegyek egy notebook-ot, de igazából a mobil számítógépekhez nem értek.
Szétnéztem egy két helyen és ezeket a gépeket néztem ki:
ASUS F5SL-AP141
Acer EX5630Z-342G16MN
FSC Amilo PI3540
Ragaszkodnék az Intel prockóhoz, 2-3 gb ramhoz, 15,4" képméret...
Linkelni nem tudok azért nem linkeltem sry, na de ha tudtok jobbat ajánlani 150000 körül annak is örülök.
Igazából annyi lenne a lényeg hogy 1 két gyengébb játék(world of warcradt) elfutkosson a gépen meg netezés filmezés, szóval hobby kikapcsolódásra szánt gép lenne.A segítséget előre is köszönöm!
Üdv Inot! -
Steve-0
őstag
válasz
Lacee88 #27510 üzenetére
hi, nézd meg ezt: TOSHIBA Satellite L300-1B9
-
Lacee88
csendes tag
Üdv!
Segítségeteket kérném. [ Laptopvásárlás ]
1. Film, stb főleg, de azért egy-két játék is elfusson rajta, nem a legújabbak ( CoD2 az örök kedvenc )
2. Kereken bruttó 135ezer Ft-om van rá. Se több se kevesebb. ( +- 1000Ft )
3. Intel processzor.
4. Internetről szeretném megrendelni pl.: ( Ipon. ) De ha tudtok jobbat, olcsóbbat, hallgatom
5. Szal a legfontosabb: 135ezerből ami a legjobb.
6. Laptop témában teljesen járatlan vagyok, ez lesz az első laptopom, eddig csak asztali géppel rendelkeztem.Válaszotokat előre is köszönöm!
Lacee -
T-unit
őstag
Pl. egy studio oda se rossz.
Alpee : Studio-k megbízható gépek,jó strapabírósággal,minőséggel.Hosszútávú tapasztalatokat a Dell topikban keress,sztem ott is csak ajánlaná mindenki.Többet fogyaszt 3450,viszont jócskán jobb is játékokhoz.Ha nuku játék,akkor viszont mindenképp a 1537et a gma4500-al.Kevesebbet eszik,akksi időben is érzékelhető,további infó szintén tulajoknál. -
ecko
csendes tag
Hát elég zöldfülű vagyok laptop témában, amit tudok róluk azt is ilyen fórumokról olvastam és a kiírt adatok sem mondanak túl sokat.Szóval csak egy jó kis gépet szeretnék, most még inkább irodai munka, letöltés, film, zene, gyors legyen, megbízható, strapabíró, mert egy ideig nem akarnék újat venni. Ezeket a számítógépes játékokat még nem próbáltam de a család többi tagja lehet hogy vevő lenne rá. Kb. 180-max.200at szánnék rá mindenestől. Windows rendszer legyen rajta. Nem feltétlenül ragaszkodom a HP-hez, ha valakinek van jól bevált márkája e célokra, szívesen venném ha ajánlaná.
-
T-unit
őstag
válasz
Walacky #27497 üzenetére
Működni működnek azok is.MSI nálam csak azért jobb egyetlen fokkal mert alapból 2év garit adnak.Amúgy acer-msi szinte egy kutya,azonos kategória minőségileg.
ecko : HP-nál ennyiért én felejteném az "s" kategóriát.Mire kell?Kb. milyen teljesítménnyel legyen megáldva?Gari,OS legyen hozzá,satöbbi.
aalexaa :HP paviliont ajánlanék inkább acer,msi helyett.Ha sok,pedig Toshiba.
Alpee : Említett típusok mind jók nálam.Én studio-znék 4év garral. -
Alpee
aktív tag
Sajnos max egy Dell Studio fer bele a koltsegvetesbe. Kb 160K forintnyi osszegbol kell gazdaskodni, ugyhogy Tecra es tsi. felejtosek
Studio es Inspiron kozott anyagminosegben nemtom mi a kulonbseg. Belsore gyengebb a Studio, kivetel a vidkartya ami egy HD3450. Nemreg lattam egy Vostrot, de az nem nyerte el az en tetszesemet sem.
Studio v. Inspiron?
Satellite v. Studio?
Satellite v. Inspiron?
Nehez a dontes....
Help pls. -
aalexaa
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnélek megkérni benneteket, hogy ajánljatok nekem egy gépet.
Főleg játékra, netezésre és egyszerűbb irodai alkalmazások futtattására (Word, Excel) szeretnék venni egy notit, de nem tudom, hogy melyiket/milyet lenne érdemes.Leginkább WOW-ra és Tomb Raider játékokra használnám (a legutóbbi TR Underworld-nál legalább két magos 2,0 GH-es proci a követelmény, ha jól olvastam).
Keret legyen 180.000 Ft és leginkább MSI, DELL, esetleg ACER érdekelne 15"4-es (esetleg kisebb, 14"-es) méretben.
(Van egy MSI Wind U-100-asom (fehér, Intel Atom 1.6 GHz,1 GB RAM, 80 GB HDD), amit eladnék 80.000 Ft-ért, plussz hozzá egy csajos Golla táska 13"3 méretig, de a gép egyáltalán nem lötyög benne.)
Előre is köszi a válaszokat!
aalexaa
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4239
- Macbook Air 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 512GB SSD - garancia ( 105)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest