Aktív témák
-
-
Puby25
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék barátnőmnek venni egy Dell notit csak nem tudom milyet.
Nem tom mi alapján véleményezitek ezeket a gépeket, de ami nekem fontos,
-Sima otthoni használatra
-Jah ami "nagyon fontos"a szín ha lehet választani purple (lila) legyen
- 500GB háttértár
- 4MB Ram
-UK-n belül kellene (nem érdekes a bill.), mivel London ban élek.
- Az összeg max 500-600 Ł (150e-180e Ft.) legyenElőre is köszönöm!
-
Puby25
csendes tag
Sziasztok!
A segitségeteket szeretném kérni abban, hogy milyen Notit vegyek barátnőmnek karácsonyra
Szempontok:
-200e a felső határ.
-Fehér vagy lila színű legyen lehetőleg
- Dell, Msi, Hp v. Lenovóban gondolkozom
(-A többit odabízom)Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Puby25
csendes tag
Sziasztok. Milyen laptopot ajánlatok maximum 200, de az már nagyon a teteje. Általános dolgokra használnám és játékra is pl. cod2, és azért oda kellene direktx7 alatt 125 fps ha ez lehetséges.
Válaszokat előre is köszönöm. -
Puby25
csendes tag
Hát nem tudom ennyivel nem győztél meg, meg van annak az oka,h 3 év garancia mert egetverő árakért tele rakták stabil(a garancia miatt) de ugyanakkor elég gyenge cucokkal, mármint sebesség szempontjából. Mintha itt csak a márkát kellene megfizetni. Lehet tévedek.További érveket, ellenérveket jó néven veszem.
-
Puby25
csendes tag
Én mint lajikus, leendő notebook tulaj fordulnék hozzátok azzal a nagy kérdéssel,h milyen notit vegyek az ár kb 150e -ig van megszabva. Előző hozzá szólasokbanolvastam, h a nagy teljesítmény felesleges hűtés és egyéb tényezők miatt amellyel egyetértek, igy inkább a minőség(márka, teljesítmény-ár arány) és az adatátviteli sebesség ami fontos.
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Eladó Lenovo Ideapad s145
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest