- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
blue01song
aktív tag
válasz Victoryus94 #86276 üzenetére
kétlem,hogy magát a tápot az AOC gyártotta volna...egyébként pedig bármilyen cuccból lehet hibásat találni.
akár autóban,akár sütőben stb hülye közhelyes példák.
semmi személyes,nekem is aoc-m van és havernak is (igaz felsőkategória) és értetlenkedek mikor emberek azt írják,hogy nem ajánlott. kurva szép képe van.
amúgy meg acer taiwan, huawei kínai, iphone is kínai gyárban készül úgy tudom (foxcon ?!) -
blue01song
aktív tag
válasz KonzolKartel #85101 üzenetére
nekem volt nagyon hasonló régebben egy 7970-es amd kártyával. a sokadik driver csere se oldotta meg, csak kártyacsere.
próbálj más drivert feltenni ![ Szerkesztve ]
-
blue01song
aktív tag
válasz KonzolKartel #85098 üzenetére
mit kellene látni rajta ? mert másodjára nézem végig a videót és még mindig semmi
-
blue01song
aktív tag
Srácok, van itt valakinek rajtam kívül még Acer Z271?
-
blue01song
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #84934 üzenetére
holnapra úgyis mást találsz ki
-
blue01song
aktív tag
válasz Anonymus23 #84911 üzenetére
jogos
-
blue01song
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #84870 üzenetére
Mi volt a gondod az IPS-el? Nekem is az volt, most már VA panel figyel a Z271-be, de nem látom a difit
-
blue01song
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #84861 üzenetére
ahogyan látom neked semmi sem jó
24-ről váltottam 27-re és jelentem semmiféle pixelesedést nem tapasztalok. nyilván van,de elhanyagolható. meg 144hz-en gsync-el multiba pont leszarom és amúgy fel sem tűnik. max windows közbe,ha nagyon nézem.
[ Szerkesztve ]
-
blue01song
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #84625 üzenetére
nekem ívelt kijelzőm van és szeretem. szarnak pedig nem mondanám,sőt.
-
blue01song
aktív tag
-
blue01song
aktív tag
válasz tomspice72 #84535 üzenetére
csávókám megmagyarázza,hogy a 1080TI is kevés a fullhd 144hz-hez BF1-ben..
-
blue01song
aktív tag
válasz tomspice72 #84442 üzenetére
ha 144hz-en akarod tolni a gammákat, wqhd-be ahhoz kell vas majd rendesen. ha ez nem szempont,akkor faja a wqhd.
-
blue01song
aktív tag
válasz Gabesz201 #84310 üzenetére
wqhd-hez kevés a gtx1070 ha 144hz a cél. nézz meg pár tesztet és látni fogod te is. fullhd-hez képest minusz 30-40 fps a difi. nekem pont megvan a 144fps/hz (BF1, CODWWII) 1070-nel, ultra-high vonalon, fullhd-be, szóval kb ennyit tud egy 1070 (ezekben a gammákban) (7700K 4.6GHZ)
-
blue01song
aktív tag
Helló mindenki!
Ma beléptem a "144hz-esek táborába" A választott egy Acer Predator Z271 lett. VA panel, 144Hz, Gsync, ívelt kijelző. Azóta se bírok felkelni előle
Köszönöm az Oázisban a srácoknak a szakszerű segítséget és bátran ajánlom mindenkinek az üzletet!
-
blue01song
aktív tag
válasz Anonymus23 #84067 üzenetére
oks,köszi
-
blue01song
aktív tag
válasz Anonymus23 #84064 üzenetére
ahh dejó, pont most készülök venni egy monitort. akkor ne kalibráltassam ?
-
blue01song
aktív tag
válasz Anonymus23 #84060 üzenetére
én úgy tudtam, kalibrálva szebb a képe. de lehet hülyeséget mondok
-
blue01song
aktív tag
válasz Cassio1987 #84058 üzenetére
ezt : ACER PREDATOR XB241HBMIPR
mondom, én IPS-t használok, rémeket hallottam a TN-ről, de nem vettem észre difit, pedig nagyon kritikus vagyok. ha meg kalibrálják,akkor még jobbak lesznek a színei.
-
blue01song
aktív tag
Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy tegnap volt szerencsém rettegett TN panelhez (oázis) és egyáltalán nem fakóak a színei, igazából nem vettem észre difit, pedig IPS-t használok. Ja...és ez a TN-es monitor kalibrálatlan volt még
-
blue01song
aktív tag
válasz Anonymus23 #84011 üzenetére
szóval ha gsync nélkülit veszek,akkor nem árt ha mindig épp az aktuális csúcskártya van a gépemben
amúgy parázok a TN paneltől, IPS-ről váltanék[ Szerkesztve ]
-
blue01song
aktív tag
válasz Anonymus23 #84005 üzenetére
Szia!
Nekem is hasonló kérdésem lenne! BF1 és COD WWII , 100-120 fps körül van. szükségem van gsyncre vagy nincs? ma megyek oázisba és kéne minél több infó..
-
blue01song
aktív tag
válasz MikaVejneGI #83998 üzenetére
bocsi a hülye kérdésért, nem ismerem a márkákat, ez az AOC nem egy gagyi márka? amit irtál elég jó áron van oázisban és gsynces is
-
blue01song
aktív tag
nem tudom már szerkeszteni a hsz-t. ...még annyi,hogy akkor gsync-es monitor kéne,ha nincs meg sehol a 144fps? áh,nem értem az egészet, help plz
-
blue01song
aktív tag
válasz retfirg #83991 üzenetére
Tényleg VA-t akartam és oké a 27 is, de még mindig nem tudom,hogy megvan -e a "144hz-es élmény" ha nincs 144fps-em. tegnap mértem a gammákat, és sehol sincs meg.100-120 között mozog. nyilván le lehet venni lowra mindent, de én ultrán szeretnék játszani. a konfig 7700K 4.6, gtx1070, 16GB ram.
szóval van így értelme vennem ilyen monitort ,vagy kelle egy bikább vga? -
blue01song
aktív tag
válasz retfirg #83986 üzenetére
ez szép amit irtál, de továbbra sem értem
ha gsync nélkülit veszek és 100 körül fps-em van, milyen lesz a "folyamatosság" élmény?! sajnos nem láttam még élőben 144hz gsync nélküli monitoron pl 100fps-el száguldozó játék képi folyamatosságát, élményét. nem tudom,hogy fogalmazzam na -
-
blue01song
aktív tag
válasz retfirg #83945 üzenetére
és ha a samunál maradnék mégis az gáz? 98-ba meglenne iponnál és maradna a 24 is. az,hogy ilyen méretnél nincs értelme a hajlításnak, fogalmam sincs, nem láttam még, és naív buta módon elvarázsolt a külső dízájn.
még azt szerettem volna kérdezni, gáz ha TN paneleset vennék? mert ott már láttam acert 80 körül. VA panel miatt is néztem ki ezt a samut, mert azt olvastam szebb a képe
[ Szerkesztve ]
-
blue01song
aktív tag
Srácok erről mi a véleményetek?
https://ipon.hu/webshop/product/samsung_c24fg73fqu_(basic_garancia)/1586993
amire szükségem van: 144hz, TN panelt nem szeretnék, ez VA paneles, úgy tudom jobban a színek és a kontraszt is. gsync nem kell. Multira használnám : BF1 és Call of Duty
-
blue01song
aktív tag
Srácok erről mi a véleményetek?
https://ipon.hu/webshop/product/samsung_c24fg73fqu_(basic_garancia)/1586993
amire szükségem van: 144hz, TN panelt nem szeretnék, ez VA paneles, úgy tudom jobban a színek és a kontraszt is. gsync nem kell. Multira használnám : BF1 és Call of Duty
[ Szerkesztve ]
-
blue01song
aktív tag
válasz giornalista #83912 üzenetére
köszi a választ! TN paneles, gsnync nélkülire lenne keret, de fentebb a kolléga azt mondta,hogy felesleges a gsync. mások is mondták már ,aztán próbálok inkább erre hagyatkozni,mint kifizetni a plusz felárat érte
gondolom viszont a TN paneles monitorokat kalibráltatni is kellene ugye? -
blue01song
aktív tag
-
blue01song
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék a közeljövőben 144hz-es monitort venni, viszont azt látom, hogy a gsync eléggé rádob anyagilag. még nem láttam élőben 144hz-et, gsnycet se, és azt szeretném kérdezni,hogy ha gsync nélküli monitort vennék, akkor az miben más mint ha sima gsync nélküli 144hz-t vennék?
Multizni szoktam, BF1, Call of duty.Előre is köszi a válaszokat, esetleg monitor javaslatokat!
-
blue01song
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #80976 üzenetére
Csak az a gondom (és lehet megint hülyeséget mondok),hogy ezzel a monitorral emelnem kéne a felbontást,ami meg több erőforrást igényelne.Ezért gondoltam,hogy csak a sima 24-es verziót venném meg és maradnék fullhd-be.
-
blue01song
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #80973 üzenetére
Ez is tetszik, de nem gáz,hogy 5ms a válaszideje? (sorry,ha hülye kérdéseim vannak)
-
blue01song
aktív tag
Sziasztok!
144hz-es monitort szeretnék venni. Nvidia kártyám van, és ahogy látom az árakat, a g-sync miatt rádobnak egy százast az árra. Az lenne a kérdésem,hogy g-sync nélkül nem ér az egész 144hz-es móka semmit? nem vagyok tisztában vele mi is az
Ívelt monitort szeretnék, 24-es átlóval, fullhd fölé nem is mennék. Ezt néztem ki:
https://ipon.hu/webshop/product/samsung_c24fg73fqu/1586991
Tudnátok tanácsot adni? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest