- Notebook hibák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anolulu
kezdő
válasz blue01song #84525 üzenetére
megnéztem, itt 1 teszt 89átlag fps, oké itt minden maxon van, de ugye teszteknél ez így szokott lenni h legyen viszonyítási alap.
piero86
Kinek mi az ésszerű beállítás? mindenkinek más van aki szereti az árnyékot van aki nem stb.. Az mindenkinél egyéni, h mit mire állít minőség fele megy vagy a teljesítmény fele. Én minőség párti vok szeretem ha szép a játék és élményt nyújt persze nincs hozzá olyan atom gépem, hogy ez ne menjen a teljesítmény rovására. viszont hobby player vok, aki elfunol meló után kicsit kiereszti a gőzt elpumpál pár töltényt Nem vok e-sport játékos se profi és nem ebből élek, h annyit számítson az a pár tized mp, meg +20-30 fps h ezért full low grafon játszak és kocka alaku pixelekre lődözzek mert úgy lehet a legjobb teljesítményt hozni. Jó ezt most eléggé kisarkítottam, de értem mire gondolsz az ésszerű beállítással. (megtalálni az aranyközéputat hogy még jól is pörögjön de ki is nézzen valahogy)
xrvman
Köszi! az nagyon megdobja az árát? esetleg tudsz ajánlani 1-2 ilyen moncsit h ránézzek hogy is van ez.
Mottie
Köszi teljesen igaz!
De nem jutottam előrébb hogy akkor mi lenne a jobb egy sima 1080p 144hz 24inch monitor vagy lehet 1440p 144hz 27inch attól függetlenül, h nem lesz meg mindenhol a 144 fps.
illetve ha az ember ugyanazokkal a beállításokkal felteszi a grafikát 1080ról 1440re akkor az olyan sok fps vesztéssel jár?
vagy mivan akkor ha olyan gameben ahol megvan a 144 körüli vagy több fps ott 1440pbe tolom ahol meg nagyon nincs ott leveszem a grafikát 1080p-re ha ez annyira sokat számít.
Ez a gsync jó ajánlásnak tűnik csak félek h kurva drága még nem jártam utána
Illetve még mindig nem vágom mivel jár az ha 144hz a monitor de nincs annyi az fps.
Még sosem volt 144hzs monitorom, uh elnézést kérek mindenkitől, h ennyre fa**láma vagyok hozzá!
Köszönöm az eddigi válaszokat!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- 25" Dell Alienware AW2524HF / 500 Hz
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest