-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
válasz Qtya123 #97232 üzenetére
Nekem Asus monitor játszotta el kb. ugyan ezt, csak 1-2 pixel széles full lila csíkot kaptam, de így függőlegesen középen, és 1-2 hónappal a vásárlás után...
Ott magyarországi szervíz volt, de azzal is 2-3 hétig tartott mire visszakaptam, és nem járt addig cserekészülék hozzá. És igen, az eredetileg pixelhiba mentes panel helyére én is olyat kaptam amin volt középtájt egy sub-pixel hiba, amire közölték hogy IJB.
Persze lehet mondani hogy egy sub-pixel hiba nem zavaró, végül is játék meg film közben tényleg nem az, de szintén ugyan az volt a helyzet mint nálad, hogy dolgoztam (is) azon a monitoron, és a Visual Studio szép nagy fehér szöveg-hátterén azért elég észrevehető volt...
Azóta kizárólag Oázisnál nézem a monitorkínálatot, semmi más ajánlat nem érdekel, és ott mindig külön pixelgaranciával veszem - bár ha a szervíz b*ssza el azzal ők se tudnak már mit kezdeni, de alaphelyzetben azért bőven segítőkészebbek/rugalmasabbak mint egy átlag bolt.
Turenkarn
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PH! Darts
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Digitális Állampolgárság Program
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- LG (32GS85Q-B) 32" QHD 180HZ GAMER MONITOR ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- 4K, HDR, 43"-os Ambiglow Philips Momentum Monitor 436M6VBPAB/00
- Akció!!! Márkás monitor, 50 darab, HP, Samsung, Philips, SUB, DVI, hibátlan, olcsón eladó!
- SAMSUNG LH55WMHPTWC Flip Pro digital monitor + WM55R Flip stand állvány
- LG (32UQ850V-W) 32" 4K 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!