-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
stuka20
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy dell u2913wm monitorom van, viszont az vele a gond, hogy mivel én háttal vagyok az ablaknak, emiatt baromira fénylik. Ezért hasonló monitort keresek, de mattot. Úgyhallottam, hogy az jó az ilyen esetekre.
Fontos az is, hogy lehessen állítani a magasságát, hogy ne kelljen lefele néznem. Például a mostani alatt is van 2 jó vastag könyv és, ha a legmagasabb pontra állítom még, akkor sincs pontosan a monitor közepével szemben a szemem, szóval értitek. Játékra és egyéb általános dolgokra (film, böngészésre) használom leginkább. Van egy 1080-as kártyám, ha ez még fontos lenne. Ez a 21:9 képarány nekem nagyon bejön, bár szívesen vennék 1440p-s monitort is, mert biztos szép a nagyobb felbontás(meg biztos drágább is), de valahogy a 21:9-et jobban szeretem. Legyen szép a képe, ips panel. Maximum 150ezerig mennék el.
Ne befolyásolja nekem a fény a játékélményt, szóval nappal is tudjak normálisan, redőny lehuzása nélkül filmet/sorozatot vagy éppen játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Autós topik
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- LG (35WN75C-B.AEU) 35" QHD GAMER MONIOR ! AKCIÓ
- 22"-os Lenovo ThinkVision T2254pc, 1680x1050, HDMI-s monitor, garancia!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest