- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Apple notebookok
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Üdv,
Fekvő helyzetben tudok csak dolgozni egy ideig, és kellene egy nagyobb monitor, amit messzebb tudok elhelyezni magamtól, hogy ne legyen ennyire problémás az elhelyezkedés.
Jelenleg egy csodás 24" DELL U2412 van, amivel meg vagyok elégedve, és kb 75cmről még élvezhetően tisztának látom a betűket munka közben, de messzebbre nem tudom rakni, mert ott már nagyítani kellene felületet 120%ra ami megborítja a felületeket.
Grafikus vagyok, Illustrator és PS, a két legfontosabb program amit napi szinten használok. Az lenne a kérdésem hogy ezek a szoftverek mennyire szeretik az ultra széles monitorokat? He ketté osztom a monitort, akkor az egyik fele kb akkora lesz mint most? Esetleg lehet nem pont ketté osztani, és úgy használni, hogy a monitor jobb oldalán lévő 70% legyen előttem, és minden word leírás weboldal stb bal oldalt a maradék sávba kerüljön? (nem tudom ez érthető-e tehát lehet aránytalanul is felosztani a képet, úgy hogy ne nekem kelljen állandóan méretezgetni a programokat, hanem magától oda nyissa meg.)
Kb 1 méterről szeretném nézni, erre elegendő a 29" 2560x1080, ez nem fog nagyon pixelesnek látszani?
Érdemesebb inkább sima 27"re váltani 2k-s felbontással, az is látható 1m ről?
És legvégül, ezek a 60-70k körüli monitorok már mind IPS és 27" körüliek, elég minőségiek? PL ezt találtam egész jó árban [link]
Nagyon köszönöm a segítséget.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest