- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaposi1
tag
Sziasztok!
Core i5 HD PC-m mellé szeretnék egy méltó monitort találni.
Idáig egy Fujitsu Siemens Scaleoview T19-1 LCD TFT monirort használtam közel 8 éven keresztül nagy nagy megelégedésemre.Sehol egy pixel hiba, akár napokig is nézhetem egyfolytában akkor se fájdul meg a szemem tőle.[link]Mivel ennél kisebb magasságút nem igazán szeretnék első kérdésem mindjárt az lenne hogy egy 23-24" -es monitor a 19"-os képest milyen magas ?
Nem figyelem már évek óta a monitorokat ezért semmi tapasztalatom nincs ez ügyben sajnos.Idáig két saját kiszemeltem lenne a kutakodásom alapján.
1. Dell Ultrasharp U2311H
2. Samsung S24A350HInkább a Del a szimpatikusabb Youtube tesztek alapján , viszont ez a 8 ms-os válaszidő "kissé" elgondolkoztatott.
Nem kevés ez manapság játékra?
A Samunál ugyan ez 2ms.Ami fontos lenne.
Mivel Full HD filmeket szeretnék nézni rajta, a Fekete szint!
Kevesebb játék is elképzelhető rajta ezért a lagolást, után húzást is szeretném elkerülni.
Betekintési szög: amiben a Dell messze elverte szintén teszt alapján a Samu-t.60-65 ezer lenne az összeg a határ amit rászánnék.
Szóval ha esetleg ebben az árkategóriában még tudnátok jobbat ajánlani szívesen vennék minden tanácsot, javaslatot.Válaszotokat előre is köszönöm szépen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG-27UP85NP 27 inch / UHD 4K monitor / IPS / VESA DisplayHDR 400 / USB Type-C / FreeSync
- Acer CB342CK 34 inch UW-QHD / IPS / 75 Hz / Freesync / 1 MS / Kibontott
- Samsung S22E450 monitor
- 27"-os monitorok számlával, garanciával! IPS FHD QHD! Dell, HP, Samsung
- 19"-24"-os monitorok nagy választékban számlával, garanciával! Dell, HP, Samsung, Lenovo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs