- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitterix
őstag
Sziasztok!
Lenne egy Acer g277hu eladó monitor 50k-ért. Alig használt. Fotóstúdióban használták, csak nekik nem jó a betekintési szög. Öcsém használná játékra és filmekre. Érdeklődnék, hogy mi a véleménye róla az itteni szakiknak. Előre is köszi!
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
válasz Pitterix #70153 üzenetére
Hozzárak 25-öt és vattaúj, 144 Hz-es monitort vesz, min. 3 év garival - igaz, 24". Szerintem.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Brekk
addikt
válasz Barett 50cal #70150 üzenetére
Kalibráltam a 68-ast két napja. NEm tudom hogy mind ilyen-e, de nem az igazi. Kinézetre se tetszett. Viszont a menürendszere, az alső joystick és a freesync jó cucc.
Mondjuk van ám a Dellnek egy hete SE2717H monitora, 75Hz, Freesync, és olcsóbb is mint a P2717. Akkor már inkább az, az tök jól sikerült. Egy hátránya a fix talp, ami nem is cserélhető.http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
József720
csendes tag
sziasztok!
Vettem egy videokártyát amihez nem jó a monitorom ezért legyetek szívesek ajánljatok már hozzá egy jó
full hd-s monitort 24 collosba.
A monitor játékra kellene jó válaszidővel. Nekem az acert és az lg ajánlották,de más márka is szóba jöhet.
Hangszóró nem muszáj,hogy legyen a monitoron, árba 30-40 körül legyen 24 collba. És a linkelt videó-
kártyával kompatibilis legyen. https://www.pcx.hu/gigabyte-gtx1060-6gb-gddr5-gv-n1060g1-gaming-6gd-videokartya-291211?searchText=gtx%201060%206gA válaszokat köszönöm a monitort szeretném minél hamarabb meg rendelni.
-
Tyrel
őstag
Láttam hogy van nálatok ilyen AOC C3583FQ esetleg bontottátok már ki ill. láttátok már?
A borzasztó PPI és a még borzasztóbb talp az "oké", de ezen túl maga a kijelző, színek, sebesség, betekintési szögek tekintetében milyen?
Gyanús hogy ennyivel olcsóbb a közvetlen ellenfeleinél, feltételezem van neki valami rettenet hátránya... de mi az?
[ Szerkesztve ]
Turenkarn
-
válasz Pitterix #70156 üzenetére
Szerintem<-- annyira nem, ha a játék is egy fontos szempont. Ott tényleg semmi nem tudja helyettesíteni a válaszidőt meg képfrissítési frekit (nemhiába CRT a best még mindig).
Amúgy hogy ha van állandó munkahelye, 10-12 havi részletre is beleférhetne akár. Legtöbb helyen te határozod meg az indulórészletet és 12 havi törlesztés esetén kb. 6-6,5k-ra jön ki / hó, ha 15-öt befizet - ha 25-öt, akkor értelemszerűen kevesebb.
Persze némi THM rámegy, de viszonylag hamar túl van rajta és még akkor is BŐVEN benne van a gariban - és mégis egy vadiúj valamit vett, amit közben használt is. Talán érdemes lenne ilyesmin is elgondolkodni.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
felyx
csendes tag
Sziasztok. Van egy kissé már korosodó LG IPS236V-PN 23"-os monitorom, amin sajnos már van pixel hiba is és szeretném lecserélni, illetve a cél az lenne, hogy ez második monitorként működne tovább és vennék egy újabb remélhetőleg jobb monitort elsődlegesnek helyette. Az első hozzászólásban végigolvastam a kategóriákról a leírást és úgy gondolom a III. kategória az, ami nekem megfelelne (50-55k vagy a felett), de nem akarnék 70 ezer forint fölé menni ha nem muszáj, de nincs teljesen kizárva az a kategória sem.
A lényeg, hogy eddig csak Samsung és LG monitorom volt, és az LG monitorokkal mindig meg voltam elégedve, mert gyönyörű színeik vannak és ez is az egyik félelmem, hogy ha nem LG monitort veszek, akkor esetleg csalódok a színeiben az új monitornak. Sikerült már olyan Samsungot venni, ami gusztustalan volt. Ennek ellenére érdekelnek a Dell és Asus monitorok is, Dell netbookom volt és kifogástalan volt a képernyője. Az eredeti hozzászólásban láttam, hogy a III. kategóriában ajánlott két Dell monitor is (Dell P2314H és P2414H). Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy most is ezeket ajánlanátok, vagy van esetleg más amit helyettük ajánlanátok?
Ami a számomra a lényeg, hogy 23"-nál ne legyen kisebb és igazából nem hiszem hogy 24"-nál nagyobb kellene. UltraWide monitorok nem kifejezetten szimpatikusak, mert általában a magasságuk kicsi és munkára nem ideális, illetve nem akarnék olyasmibe se belefutni, hogy fekete csík van a monitor szélein mert egy program vagy játék nem támogatja. Természetesen örülök, ha minél nagyobb a monitor, de nem bármi áron és kis utánaolvasgatás után úgy láttam, hogy a 24" a legjobb választás. A felbontás minimuma 1920x1080 kellene hogy legyen, illetve a FullHD szintén elvárás lenne. A válaszidőt tekintve gondban vagyok, mert a két fentebb említett Dell és alapvetően minden Dell monitor 6ms vagy afeletti válaszidővel rendelkezik, de én magam sem tudom, hogy ezzel mennyit foglalkozzak, mert a mostani LG-m válaszideje se kisebb, de minél kisebb annál jobb, ha jól sejtem. Nem akarok variálni azzal, hogy 60Hz feletti monitort keresgetek, mert még elég ritkák és az árat is megdobja rendesen, de érdekelnek a 60Hz feletti monitorok is. Ami a legfontosabb, hogy a színek, a kontraszt stb. megfelelő legyen, egy fakó, extra világos monitor fel lehet szerelve bármilyen extrákkal, nem ér semmit. Ha már extrákról beszélek, a szemem sűrűn megfájdul a sok monitor előtt üléstől, így ha a monitor tartalmaz extrákat amik segíthetnek ezzel kapcsolatban az előnyös lenne, de nem követelmény a számomra. Amit még megemlítenék, hogy szeretek játszani is, tehát nem csak munkára, filmnézésre használnám, hanem játékokra is, minél jobb erre a célra annál jobb. A márka nem számít, csak az hogy jó minőségű monitor legyen!
Megköszönném, ha tudnátok segíteni a választásban. Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
SeatZola
őstag
Az LG 23MP68VQ-P-t én is visszavittem 14 napon belül. Gyalázatos volt a képe, bárhogy állítottam is be.
Helyette lett a Dell SE2416H, az tökéletes!felyx: én is 24-ben vettem IPS monitort. Sokat kérdezősködtem. Sokat segített Brekk privátban is. Én emiatt vettem az SE2416H-t. Elméletileg ugyanaz a panel van benne, mint a P-s szériában, csak nem lehet magasságban állítani és forgatni, valamint kevesebb bemenet van rajta, viszont a képe iszonyat gyönyörű. Én játszom is rajta Forza 3-at, valamint FPS-t és semmi utánhúzása, tökéletes arra is.
[ Szerkesztve ]
Zoli
-
felyx
csendes tag
válasz SeatZola #70162 üzenetére
Én a Dell P2414H-t néztem, az még árban se túl drága, de sehol se látom hogy IPS paneles vagy sem és ez elbizonytalanít. Egyébként azért választottad azt a monitort, mert árban olcsóbb vagy más oka volt?
Nézegettem még ezeket is: Dell P2417H, Dell P2314H de fogalmam sincs őszintén melyiket lenne érdemes...
[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
24 " méretben maximum 40k árban milyen monitort ajánlanátok?[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Mddx28 #70163 üzenetére
Üdv azt olvastam, hogy ez az extra széles 21:9-es monitornál ami ugye 25-27-29- 34-35 col méretben van a nagyobb képátlóhoz ajánlott a hajlított kijelző tehát 25-ösben még nincs is - ha jól tudom - 27-esben talán már van de a felett már kimondottan ajánlott mert olyan széles hogy sík verzióban már közelről -monitorként használva, nem jó. Tehát egy 29-es hajlított vagy nagyobb hajlított vagy egy 25-27-es egyenes paneles.
EZek a hatalmas 21:9-es monitorok valószíüleg játékra a LEGJOBBAK ez talán nem is kérdés bár ahogy látom VA paneles bár tuti mókoltak ezzel annyit hogy még így is jó legyen.Annyit még hozzátennék hogy ha ennyit költenél egy monitorra akkor érdemes lenne egy gtx 1070--es vagy 1080-asra lecserélni a kártyádat. Ha kiadnál 800 fontot egy monitorra akkor áldozhatnál 400-600 fontot a jelneleg legjobb vidikarikra hogy tényleg ne legyen hiba a mátrixban a régi kártya eladásából is csurranna cseppenne.
Összegezve: bazi nagy 21:9-es hajlított jelenleg a legjobb megoldás játékra. Ez a PREDATOR hát egy igazi ragadozó.
-
TMS0
csendes tag
Brekk esetleg erre valami jótanács [link]
Esetleg ezt láttad már élőben (LG 34UM68-P)? Mi a véleményed róla?
Köszi a fáradozásod előre is!
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Képbe került 24"-os full HD monitor vásárlása itthonra...
-árkategória: 40-60k best buy függvényében
-felhasználás: 35% munka AutoCad, Inventor (2D, 3D tervezés), 35% Játék (többnyire CS:GO, meg FIFA cimborákkal), 30% netezés-filmezés-Office használat
- Amiket néztem eddig:
DELL SE2416H 45k (topicban ajánlott típus, de nem állítható)
Dell P2417H 60k (drágább, matt, e topicban agyon ajnározott )
BenQ GW2470H 41k (olcsó, matt, és jókat olvastam róla -> "BenQ szemvédő technológiáinak - villogásmentes megjelenítés és alacsony kékfény-kibocsátás")A két fenti Dellről sokat olvastam, aztán a BenQ-ra rábukkantam, amiben nagyon meggyőzőnek tűnik a 4 ms válaszídő a Dellék 6ms-jével szemben, illetve RETTENTŐEN FONTOS számomra, hogy a szemet legkevésbé fárasztó monitort válasszam, mert nagyon sokat kell gép előtt lennem és szemüveges is vagyok meg nagyon érzékeny is a szemem. Ha nem alszok napi 8 órákat meg szemcseppezek állandó jelleggel be van vérezve a szemem, szóval szeretném a legkímélőbb megoldást megtalálni kompromisszumokkal, amennyire lehet. Sajnos ahhoz nem értek mi-mennyire gyilkolja a szemet, így hozzáértők segítségét kérném, mivel ilyen téren nem nagyon találtam hasznos irományt.
A BenQ-nál olvastam egy értékelésnél: "Nekem kicsit kékes volt a kijelzője, de ez a LED háttérvilágításnak tudható be. Ezt szerencsére a Benq is észrevette és megoldotta az integrált kék-fény szűrővel, ami viszont jóval sárgásabbá teszi a képet, de ehhez nagyon hamar hozzá lehet szokni és így este sem bántja a szemet."
Ez például nekem nagyon tetszik, gondolom a konkurencia is tud valami hasonlót, de sajnos nem értek hozzá.
Bármi egyéb javaslatot, hasznos tanácsot megfogadok, légyszi segítsetek, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
Chereiose
addikt
Erről a monitorrol mi a véleményetek? [link]
-
csucsbicep
nagyúr
válasz csucsbicep #70143 üzenetére
Valaki? Akkor csak annyit, hogy iiyama monitorokból melyiket érdemes, illetve vesződjek a VN279-el vagy ne?
-
Brekk
addikt
válasz csucsbicep #70171 üzenetére
A drágább VN279 ből van egy vacsiúj pixelteszteltük. Egyértelműen jobb a feketéje, mint az IPS-es testvéreinek, és nulla bevilágítás.
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Brekk
addikt
válasz fpatrik17 #70169 üzenetére
A Dellek játékra gyorsabbak mint a VA-s Benq, még akkor is ha kevesebb késleltetés van megadva. Mivel nincs odaírva, hogy melyik színből melyikbe váltást adják meg, így bármekkora hazugság elfér az adatlapra. Tehát ez alapján választani nem érdemes.
Szemkímélési szempontból minden mai monitor már PWM mentes háttérvilágítású, ezt szokás mindenféle neveken reklámozni, ki ügyesebben rámegy erre, van aki szinte meg sem említi.
A kék fény szűrés pedig nagy valószínűséggel kamu, mármint csak annyit csinál a "szűrő", hogy az RGB értékeknél visszább vesz a kék komponensből. Ezt néhány monitornál lehet is látni, mert a blue light filternél másik menüben látszik, hogy az R,G érték maradt, a B ből meg visszább vett. Ez sztem teljesen felesleges, kalibrálva 6500K-n kellemes fehéret kapunk, nincs értelme levenni a kéket.
Az más kérdés, hogy gyárilag a legtöbb monitor nagyon hidegre (kékes) van állítva, valószínűleg azért, mert bárhol bekapcsolva/MM kitéve egyből odavonzza a tekintetet. Így használni szerintem se jó, de nem kifejezetten szemkímélés miatt.
Egy szó mint száz, a Dell legalább annyira szemkímélő mint a Benq, és játéknál gyorsabb is. A kontraszt viszont 1000:1 kalibrálva, a benqnál ez kb. 3000:1. Igaz ez a fekete mélységen mutatkozik csak meg, ami annyiran me szembetőnő.http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Brekk
addikt
Olvastam, de annyira sok irányba indultál, hogy hirtelen nem tudtam mit írjak. Láttam már az LG-t, ár/érték arányban verhetetlenek ezek a monitorok, de nem kifejezetten a szivem csücskei. Mármint kicsit érződik a spórolás, persze ettől még nincs velük gond. Munkára remek választás lehet.
Talán a pixelméret már a határon van, szerintem itt már a 3440X1440 jobb választás, de ez is egyénfüggő.
Én lehet elgondolkoznék egy olcsóbb 32" 4K monitorn is, ha belefér a keretbe.[ Szerkesztve ]
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Brekk
addikt
Mitől lennének silányak a színek? Persze ha valaki egy direkt túllőtt színű samsung borzalmat használt amin rózsaszínű ez emberi bőr, na az után lehet silányak a Dell színei.
Dell P2417, P2317, P2217 jó monitorok, SE2416 is hibátlan. S sorozat is rendben van, de ott tükröződő bevonatot használnak.http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Acer Predator GN246HL Bbid-ről van valami meglátásod?
Igaz, minden extrától mentes (a 3D-t nem számolom ide), se pivot, se DP, se USB, se speaker, csak swivel-t tud az állvány, de most még az AOC-nál is 6-8-10 ezerrel olcsóbban hozzá lehet jutni - és 3 helyett 5 év gari.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok !
Monitor vásárláson gondolkozom. Semmi baj az enyémmel tökéletesen működik már 2 éve a Dell U2412 -őm, csak odaadom édesapámnak mert az övé tönkrement.
Ha már lúd legyen kövér , elgondolkoztam a 27'-os monitorokon, természetesen Dell márkájút szeretnék.
Az első kérdésem az, hogy a Full HD felbontás megfelelő -e még erre a méretre?
A felhasználás : Általános , hobbi póker(a használati idő 80%-ában), ritkán filmezés de az inkább a tv-n . Sokat használom este a sötétben.
A keret maximum 100.000 Ft. lenne
Van -e olyan monitor ami hozza az előző szintjét, viszont már nagyobb mérettel rendelkezik?
( Esetleg 24'-os méretben van-e olyan monitor ami a fent megnevezett összeget tekintve kiemelkedően jobb mint a mostani ? ) -
szasanyi
félisten
Gondoltam röviden leírom infóként mit láttam, tapasztaltam én a két, egymás mellett álló és azonos forrásról működő a DELL U2414H és a P2417H monitor esetében. Főként azért, hogy nyilvánvalóan nem célszerű más szemével monitort választani és mert gyártón belül is vannak komoly különbségek.
Először is a dizájn tetszett, ami a 2 monitor esetében szinte ua. kivéve a kezelőszerveket (ahol inkább az egyértelmű nyomógombos megoldást preferálom de ez ugye szubjektív).
Viszont ami nagyon is objektív az a képminőség (ami egyébként pontosan uo,. beállítások mellett volt összehasonlítva). Nem műszerrel csak éles szemmel vizsgálva a P2417H gyári beállításain rosszabb a kép, és ami még fontos, hogy olyan pocsék, inhomogén (felhős-bevilágításos) monitort határozottan barnás-szürke panellal még nem láttam. Rosszabb, mint a fiam 36k-s, IPS paneles LG monitora ezt komolyan mondom. Nagyon nem tetszett, hogy a panel barnás-szürkés árnyalata ami minden forrás (videó, játék vagy állókép) esetén egyértelműen látszott és rányomta bélyegét a színvilágra. Óriási csalódás volt mind a saját, mind a másik U-s monitorhoz képest. Ami ás sokkal inkább hasonlított a sajátomra, sőt némely tekintettben (méret, dizájn, fogyasztás) jobb is annál. Képe alapvetően homogén, az alsó részén picit sötétebb keskeny sávval de az U2311H-hoz hasonló tipikus kékes-fekete panel (és sokkal sötétebb fekete mint a P-s modellnél, barnás árnyalat nélkül ami egymás mellett nézve akkora különbség amit itt nem is tudok érzékeltetni). A színek is jobbak az U2414H esetében, így a tízenpárezres árkülönbség eltörpül a klasszisokkal jobb panel és képminőség miatt jobb.
Nem tudom mekkora a szórás, mennyit romlott a DELL minőség - ha sok monitort vizsgálunk - de erre nem számítottam. Főleg mert pont a P-s modell volt az ajánlott a topikban - ami a sokszáz órát üzemeltetett lassan 5 éves U2311H monitoromat váltaná - de ami saját véleményem szerint nem alternatíva a U2414H mellett. -
KAMELOT
titán
-
docker
csendes tag
Sziasztok!
Munkához (web, kód, frontend) keresnék monitort max 40k kerettel.
A keresgélős oldal ezeket hozza kiemelve: Samsung S24F350FHU, LG 24MB56HQ-B. Ez kb reális, és ha igen melyik a kettő közül?Elég lenne nekem 21.5-22" is ha ez számít.
-
felyx
csendes tag
A silány színek alatt arra gondoltam, hogy amikor a Samsung monitorom mellé vettem egy LG monitort, akkor elképedtem, hogy mennyivel élénkebbek és szebbek az LG színei, nem is második monitor lett belőle. Szóval ha veszek egy Dell-t például és fakóbbak, nem olyan szépek a színei mint az LG-nek amit most használok, akkor csalódnék. A másik problémám, hogy az LG amit most használok 5ms válaszidővel rendelkezik a Dellek meg minimum 6ms-el, mivel játékra is használnám, nem tudom hogy mennyivel lenne rosszabb. Egyébként jelenleg ezt a monitort néztem ki magamnak a javaslatok alapján: Dell P2417H.
Szerk.: Ó halljátok, olvasgatva a friss hozzászólásokat, már megint nem vagyok biztos benne hogy jót választottam, amire kiválasztok egyet addigra valaki mond valami rosszat róla. Ez hosszú macera lesz
Várnék még segítséget erre. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
szakikat kérdezném, hogy az garanciális hiba, hogy mikor elsőre bekapcsolom a gépet, jobb alul nem világít a monitor, van egy sötét folt.
Egy ki-bekapcsolás megoldja, és ha bemelegedett a gép akkor, ha kikapcsolom és vissza, már nem jelentkezik a hiba. 2 kábellel is néztem, de mindkettővel csinálja.
Akartam képet felrakni, de nem produkálja most a hibát, ez a másik dolog, hogy abban az esetben, ha garanciás várjak még vele, mert gondolom, ha náluk nem jelentkezik a hiba, akkor visszaküldik, hogy jóA gari idejére már vennék egy másik monitort, 24" fullHD játékra, max ~45eFt lenne rá
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Tyrel
őstag
34UM68-P-t látott már valaki?
Ipon-on találtam róla tesztet, ott jókat írtak, de konkrétan a késleltetésére pont nem tértek ki részletesen...No meg 34"-on a 21:9 már kívánná az ívet nem?...
Turenkarn
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Az elmúlt két hétben eluralkodott a káosz a topik körül, ami már nem csak nekem tűnt fel.
Részben a Black Friday okozta őrület miatt, részben pedig (régi) új emberek elkezdték szét-spammelni a topikot a különböző akciókkal, megjegyzésekkel, YouTube videókkal, aminek köszönhetően gyakran előfordult, hogy egyesek válasz nélkül maradtak, mert annyi hozzászólás keletkezett, hogy már egyszerűen átsiklottunk felette.
Ezzel még nem is lenne gond, mert pl. az iPhone topik is tele van megjelenéskor a rendeléses kommentekkel, tehát számítottam erre.
A nagyobb gondom az, hogy nem győzöm OFF!-ba rakni ezeket a hozzászólásokat, és továbbá ennek köszönhetően elsiklunk mások kérdése felett.
Szerencsére ilyenkor jó esetben megkeresnek privát üzenetben, de ezzel mások nem lesznek előrébb, mert a keresés során nem fog találkozni az adott kérdéssel, típussal stb.Arra kérnék mindenkit, hogy mivel a "Milyen monitort vegyek?" c. topikban vagyunk, így ami témába illik, tehát tanácsot kérünk, igény alapján, illetve új monitor vásárlással kapcsolatos egyéb hozzáfűznivalónk van, (ilyenek, hogy inkább a nagyobb felbontást válaszd, vagy ne ezt a márkát és a többi), és a kapott válasszal kapcsolatos, az mind maradjon ON!.
Rendeléssel, tartó karral, kábelekkel, tesztekkel, akciókkal, egyebekkel minden mást kérnék OFF!-ba tenni!Mindenki döntse el, hogy amit ír, az témába vág-e vagy sem, és ennek megfelelően a kis négyzetet tessék kipipálni elküldés előtt:
Köszönöm a többiek nevében is!
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- 25" Dell Alienware AW2524HF / 500 Hz
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest