-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fülig Jimi
csendes tag
Köszönöm a segítséged! Aludtam rá egyet, és most meg is néztem a munkahelyi 24"-os, 16:9-es, FHD-s monitort. Csak a betűméretre voltam kíváncsi, ezen a képátlón az 1920x1080 teljesen jónak tűnik számomra. Ennél nagyobb felbontás nem, hogy felesleges lenne, hanem szerintem kifelyezetten zavarna ekkora képátlónál az apró betűk miatt. A nagyobb felbontás 27" és felette lenne használható nekem (de ugye az már más kategória).
Természetesen vásárlás előtt mindenképpen megnézem.
Szerinted hol érdemes venni? Eddig az árakat az Oázis-nál néztem, nekem szimpatikusnak tűnik a bolt.
Ja és még egy kérdés, érdemes lenne kalibráltatni is, mert láttam, hogy van ilyen lehetőség is?
Tudom ez értelmetlen kérdés, mert jobb, ha kalibrálva van, ez természetes. De őszintén szólva, nem grafikusi munkára nem tudom ez mennyit számít. Tehát fogalmam sincs, hogy mennyi különbséget látnék.Köszi még egyszer az ASUS-os tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Külpolitika
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zyxel NAS326
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest