Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pityu.

nagyúr

válasz TomMusic #63866 üzenetére

Őszintén meg mondom az érdlelődést mindig utálom vásárlás előtt mert olvasgatok infokat vagy kérdezgetek és mindenki mást mond,aztán mindig magamra maradok a döntéssel.Van az asus monitorom ezt tudom,hogy szép képe van csak ugye nincs konkrétan hasonlítási alapom ,ma ugyan voltam auchan ban meg mediamarkt ban de nagy fos a monitor kínálata mind a kettőnek így nem lettem előbb.Ugye Lg nél ijesztgettek olyannal,hogy nagyobb a panelek bevilágítása,ugyan tudom ,hogy az asus ban is lg panel csak gondolom ők azt testre szabják a monitoraikhoz.Régebben valamikor volt TN paneles lg monitorom nem volt mondjuk rossz cucc csak az nem az olcsóbbak közül volt így az anyag használatra ,össze szerelésre nem volt panasz.Csak annyira nem vagyok most otthon az IPS paneles monitorokban viszont nekem az kell,mert képeket szerkesztgetek,filmet nézek,meg néha játszok és azért soha többet nem térnék vissza a TN paneles monitorhoz,szebbek a színek meg minden.Csak ugye így látatlanban nem tudom az asusom és az LG képét össze hasonlítani.
    De még néztem egy másik monitort igaz ez nem tud annyit mint a kinézett lg amit le fel lehet állítani,meg függőlegesre el állítani de ezt az asusom is tudja és ezen sem használom ki ezeket a dolgokat még a magasságát sem igazán szoktam állatgatni.De néztem ezt a Philips monitort [link] azt írják van benne valami szem kímélő technológia meg ilyesmi,nekem meg a lényeg a szemkímélés lenne jelenleg,esetleg a philipseket nem ismered vagy valami infot milyen panel lehet benne,milyen képet adhat?Meg nem tudom ezek között az olcsóbb IPS panelek között mekkora eltérés lehet,bár gondolom alapból a színeket mindegyik szépen adja vissza,meg most sokat sem akarok költeni,csak furcsa érzés most az asus helyett másikat nézni,mert ezt tudom,hogy jó minőségű.

#szesa

Hát anno nézegettem dell monitorokat is de nem tudom hallottam,hogy jók csak nem akarok most vagy 70EFt ot monitorért adni ,ezt az Lg t néztem [link] , meg ezt a Philipset [link]
    Piszok nagy a választék mint minden más perifériában,de nem akarok melléfogni mert évekig használnám.

[ Szerkesztve ]

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

Új hozzászólás Aktív témák