Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fatallerror

addikt

válasz El Kebir #32811 üzenetére

na itt bukik el a dolog h már eleve nem jó a szemed azaz már is nem nevezhető átlagosnak a 20 cm-ed, biztos lehetsz benne h az egészséges szeműek v akiknek csak picit rossz azok 40 cm-ről (+-5 cm) olvasnak.
    csak azért nem hagytam ezt annyiban h nehogy rábeszéljetek már itt egészséges szemű embereket arra h 40-50cm-ről nézzenek 1 27 colos monitort (mert ugye innen indult a téma)!!! még a végén megfogadják és az arcukba nyomják még fényerőt is fent hagyva annak ellenére h kényelmetlen nekik dehát itt azt mondták onnan kell nézni

#32812) brd: 25 közel van, de valóban változó h mikor honnan olvasok, 40-45 cm között vagyok. ha fotelben ülök és a könyv a kezemben van úgy h a kezem a combomon és egyenes a nyakam vagyis nem hajolok rá csak megdöntöm picit úgy 45 cm. ha átlagos magasságú asztalon és hozzátartozó széken az alkarom az asztalon a könyvvel az 38-40cm.
    amikor még iskolás voltam (közép és fősuli ahol emlékszem másokra) aki ülve olvasott a pad felett tehát nem ráfeküdve a könyvre annak is ennyire volt a feje, íráskor 30-35 cm-re(minimum).

erre most már ne reagáljatok, hagyjuk itt annyiban :K

[ Szerkesztve ]

don't tell me what i can't do!

Új hozzászólás Aktív témák