- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoffer
őstag
Erről mi a vélemény?
AOC C27G2ZE/BK -
coccolino
aktív tag
válasz
South Velen #119347 üzenetére
És az Adobe RGB hiánya (habár erre vonatkozó infót nem találtam) lehet sima userként (office, alap rpg gaming) kellemetlen?
-
Amerigo57
őstag
válasz
domba #119336 üzenetére
domba.
A ViewSonic XG szériák jól sikerült monitorok, az egyik legjobb a
ViewSonic XG270QG Elite , Link: egy jól sikerült monitor, mondhatni úgy is, hogy a
Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 1ms válaszidejű 10 bites monitorok
között az egyik legjobb.A ViewSonic XG2405-2 elődje a ViewSonic XG2405 monitor volt, jól sikerült.
Tudása és az XG széria, a vásárlói értékelések Link: miatt, szerintem rendeld meg interneten, ha még sem válna be , 14 napos elállási idővel élhetsz.
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Samsung XL2370 TN paneles monitor mellé keresek minimum 27 de max 29"-os 16:9-es képarányú, minimum 2K monitort, 4K nem feltétel. Javarészt munkához kell, ami főleg scriptelést, programozást, doksik olvasását és tartalomfogyasztást jelent. Évente 1x-2x játszok, filmet egyáltalán nem nézek gépről viszont youtube és társait igen. Médiával nem dolgozok, de IPS-ben gondolkodom a színek miatt.
144Hz kell nekem? Nem lesz túl nagy a kontraszt a TN és IPS panel között? Vagy vegyek inkább 2db olcsóbb, azonos méretű VA paneles monitort? A keret max 120k Huf lenne.
-
scott_free
senior tag
Ha valaki épp ilyet keresne, viszonylag jelentőset csökkent a Gigabyte M32Q gaming monitor ára. (188.150 Ft-ról 151.700 Ft-ra)
-> IPS, qhd, 31.5", 165/170Hz, Freesync, sRGB 120% -
domba
csendes tag
24" full hd monitort keresek
mit szóltok ehhez?
[link] -
Amerigo57
őstag
válasz
Hegyirabló #119333 üzenetére
-
válasz
Hegyirabló #119333 üzenetére
Felbontástól függ.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Szőrös #119331 üzenetére
Nekem speciel az IPS gyenge kontrasztja meg a Glow deal breaker, szal én már csak VA-ban gondolkozom leginkább, de tényleg nézd meg élőben ha tudod
Én voltam egyszer Oázisban és tudod mi a volt a nagyon durván kiemelkedő képminőségű monitor? Valami belépő szintű dell IPS monitor, 27" fhd, eléggé zavaró, alacsony ppi-vel, de viszont glossy panellel. Csak néztem nagyokat hogy mennyivel jobb képe van mint bármi másnak ott, kb hasonló élmény volt mikor oled-et láttam lcd mellett a boltban. Sajnos kb. kihaltak a glossy kijelzők, pedig simán azt vennék, főleg hogy éjjel használom szinte mindig.
-
Kleroo
veterán
válasz
ZCoyote #119328 üzenetére
Szia!
Én nem javaslom a váltást
Én is közel 10éve használom, és most van mellette céges U2719DC-t
Nyílván jobb összességében, de egyáltalán nem sokkal.
A tónusok, színek, kontraszt,stb, tehát mondjuk egy 14bites atomfullos kép nézésnél ugyanazt az élményt nyújtják. Sőt, ha stukkert raksz a fejemhez, akkor inkább a 2311 jobb ebben.Persze a 27col, és QHD egy gigantikus előny, nagyon jó. De én meglepődtem, hogy a kb 10évvel ezelőtti IPS tech a mai napig versenyképes, sőt. Ráadásul pörög, forog, dől, mindent tud. (most épp párom VA paneles G5 27es gamer monitora mellett van, keményen odavág neki ha fotó-nézegetés van, bár tény, hogy annyi beállítás van a G5-ön, hogy lehet nem találtam még el az optimális szintet....pedig faragtam vay 30percet)
Másik 23asra viccből sem cserélném.
-
ZCoyote
őstag
Sziasztok!
Új monitorra lenne szükségem.
Most egy Dell 2311-et használok évek óta és elégedett vagyok vele.
A keret 50K lenne az újra.
Nincs extra igényem, general felhasználás lenne, egy kis játékkal de a ms-os válaszidő verseny nem igazán érdekel.
Régen azért vettem ezt a Dell-t mert IPS paneles volt, de most ahogy olvasom a topicot, hogy már nincs nagy különbség IPS és TN panel között így nem ragaszkodom az IPS-hez.
Szóval egy gyakorlatban bevált jó kis 23-24"-os monitorra lenne szükségem.Előre is köszi!
-
-FreaK-
veterán
válasz
Szőrös #119280 üzenetére
Bocs, elfelejtettem válaszolni.
Elég sokat, manapság már gyárilag sem túl rosszak, kalibrálva meg már ugyan ott vannak.
Nézd meg az rtings tesztet róla, van pre és post kalibrált mérés is, meg még sok más is.#dell s3422dwg
-
Zsolt_16
tag
Vennék egy dell S3422DWG monitort ami tudja a pib funkciót ha jól értem itt 2 forrásból tudok kirakni a 2 képet a monitorra. Van-e arra lehetőségem, hogy egyikre rárakok egy sx 1440p 144hz (16:9-ben 2.0 hdmi tudja) maradék helyre meg a gép képét rakom ki?
-
Zala81
tag
Sziasztok! Szeretném a hozzáértők segítségét kérni abban, PS5-höz milyen monitort ajánlanátok 100e (+-10e) Ft-ig. Ebben az árkategóriában tudom hogy komprumisszumot kell kötnöm, tehát nem lesz 4k 144hz 1 ms... A kérdésem az mivel járok jobban, egy 4k 60hz-es vagy inkább egy full Hd 144hz-es monitorral. Kb. 27-28 colos verzió kellene. Előre is köszönöm a válaszokat!
-
GrG1210
aktív tag
Hali
MSI Optix MAG274QRF 145e.
MSI Optix MAG274QRF-QD 200e.
mi a különbség a két monitor között az árán kivül?MSI Optix MAG274QRF 145e.
Dell S2721DGF 150e.
kettő közül melyiket ajánlanátok? -
Hoffer
őstag
Sziasztok,
Játékra az alábbiról mi a vélemény?
Dell Alienware AW2521HFLA
Ebben az árban van jobb vétel? -
GrG1210
aktív tag
Üdv Dell S2721DGF 1440p-ben 27colos , ips monitor még mindig best buy?
rtx 3060ti kártyához kellene. -
Amerigo57
őstag
válasz
Hegyirabló #119313 üzenetére
-
wwhy
veterán
Segítsetek dönteni
Dell U2719D vs,. Asus PA278QV
Nagyrészt irodai felhasználás/munka, de néhanapján honlapszerkesztés, fotószerkesztés amatőr szinten. Játék kb. 0, DP-ről lesz meghajtva, ha ez bármit is számít. -
Hegyirabló
veterán
válasz
Hegyirabló #119313 üzenetére
Ja, 27 colos, 1440.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Lehet, hogy vennék egy új monitort. Az Acer Nitro XV272UXbmiipruzx lenne kinézve, csak sajnos keveset találtam róla, valószínűleg nem európai piacra szánt modellről van szó, egy videót, meg egy keveset itt a fórumban. Van valakinek valami tudása erről a modellről, meg úgy alapvetően az Acer monitorokról?
Illetve, ha ez nem, akkor milyen legalább 240Hz-es, és natív Freesynces monitort volna még érdemes venni? Ha jól látom, nem túl nagy a választék. IPS kellene, és nem ívelt.
Köszi!
-
vepe
őstag
Gondolom nem hülyeségből van a specben a 165hz, a DP portnak azt ki kell adnia.
Nekem nem zavaró, sőt az előző 300e-s 4K, 144hz-es monitorom minden tekintetben kenterbe veri. Sokkal szebbek a színek, éles a kép, stb,stb..játék alatt is hibátlan.
Vásárlás után egy pixeltesztet futtattam le és mással én nem foglalkozom. 99%-ban az ember úgy sem fekete képernyőn használ egy monitort, de ahogy írtam én nem vettem észre semmi zavarót. Eléggé érzékeny a szemem a monitorokra, nem fáj sem a szemem, sem a fejem több órás használat után sem, szóval én csak ajánlani tudom, akinek belefér ár tekintetében.Itt a srácok sokat segítettek mire eljutottam ehhez a monitorhoz (utólag is köszi még egyszer mindenkinek), de valóban a piacon most ez az egyik legjobb 27"-os monitor.
-
IzI
senior tag
válasz
pall.gergo #119307 üzenetére
Ennyit megér,de msi jobbank tűnik,de drágább is jóval
Nehéz dönteni.
-
IzI
senior tag
Hi
Van vkinek tapasztalata MSI Optix MAG274QRF-QD [link] monitorról? Elég jókat írnak róla,mondjuk ára is magas.
1.2 display porttal rendelkezik,de ha jól tudom,akkor azzal max 144hz lehet kihajtani.
Akkor miért írják 165Hz-re,ha soha nem lesz annyi? Tudom semmi különbség nincs 144 és 165 között,de akkor is. -
válasz
pall.gergo #119298 üzenetére
Aoc-t hanyagolnám, most küldtem vissza kettő darabot szervizbe . Addig jó míg működik , de eddig 1,5 évnél tovább nem bírták .
-
Low Noise
senior tag
-
Csandi
őstag
válasz
South Velen #119294 üzenetére
Jogos, én mindig kompetitív multikban gondolkodom, abóbl is főleg fps
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- FÓLIÁS LG 32UR500-B VA Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync / 4ms
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR75Q-B GAMING IPS Monitor! 165Hz / 1ms / 2560 x 1440 / G-SYNC / FreeSync
- Eladó monitor állványok, asztalra fogatható.
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest