- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusztafszon
csendes tag
Köszi a választ!
C verzió csak az ultrawide, akkor a konzol marad a tv előtt, játékra és filmre nem használom.
A HDR-t ráírák a linkelt Benq-ra is (habár olvastam, hoyg nem elég a fényereje hozzá, de nem is szidják, hogy haszontalan).
A linkelt Philipsnél pedig dícsérik is (persze biztos van jobb magasabb árkategóriában).VA kérdésre akkor egy psecifikusabb kérdés: van valakinek tapasztalata a linkelt Benq-val kapcsolatban kódolás/dokuemntumszerkesztés szempontból?
60+HZ-et játékra nem hasznlánám, XBOX-nál mindegy, gépen nem játszom, nem is elég erős hozzá jelenleg. Egyedül böngészés, kódgörgetés esetén sámíthat, de szerintem ez is olyan kérdés ait inkább élőben egyszer meg kéne néznem.
Plusz egy kérdés, amit a Philips-el kapcsolatban olvastam:
- Utánaolvastam jobban , hogy miért nem ajánlják irodai munkára: BGR layout-ot használ RGB helyett, ami miatt a szövegek elmosódva jelennek meg. Ez adott esetben nagyításnál eltűnhet (gyanús, hogy 125%-on használnám úgy is), illetve most kezdtem utánanézni, de a windows cleartype elvileg támgat(hat)ja ennek megoldását (és nem akarom 180 fokkal elforgatni a monitoromat, habár elvileg az is megoldja ). Van valakinek ezzel tapasztalata? Akármilyen monitor használata windows alatt ami BGR layoutáot használt? Sikerült megoldani nagyobb szenvedés nélkül a kalibrálást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...