-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
pele81 #105853 üzenetére
Használt elektronikára a 2/3 ár, amit neked mondtak átlagosnak számít, nem nagyon jónak. Ha megnézed a panelt, 12ms válaszidőt írnak hozzá: [link]. Mindenképp érdemes személyesen kipróbálni, hogy nincs e utánhúzása akár UFO teszttel, akár játékkal, illetve én megpróbálnám lealkudni 120-ra, ha tényleg bejön, pl mondasz rá 100-at, aztán középen találkoztok. Gondolom az illető be akar újítani. Az LG, amit más ajánlott is nagyon jó, csak 180-ba kerül (most éppen 165 az oázisnál). Nekem is ez a bajom, hogy olyan 120 lenne a keret, abba meg csak az Acer fér bele ilyen paraméterekkel, ami eléggé lutri. Sajna 24" körüli, FHD, 144Hz, IPS-t sem találok olyat, ami minden szempontból megfelel. Vagy várok még, vagy marad a 27", WQHD, 60-75Hz környéke. Új játékokhoz az is jó lehet egyébként, viszont én Q3-al, ET-vel meg ilyesmikkel akarom tolni 120 FPS-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Külpolitika
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GT710 passzív videokártya
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest