Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MixY
tag
válasz
muveszur #8034 üzenetére
Értem... meg néztem is, hogy az N82-nek a Symbianja is újabb ha jól láttam, bár nem tudom mennyi különbség van az N95 8GB Symbianja között... meg az N95 8GB drágább is mint az N82 meg a sima N95, azért gondolkodtam a sima N95 meg N82 között, mert mindkettő 75.000-be kerül a gsmline.hu-n (olcsóbban nem nagyon láttam vadi új kártyafüggetlenből :S).
Meg még azt kérdezném, hogy az N82-nél meg az N95-nél a GPS-re külön kell fizetni, mi? Ha kell akkor az mennyibe kerül?
-
nike_
addikt
válasz
muveszur #5285 üzenetére
A zenelejátszója nagyon jó, legalábbis a tesztben azt írják.
Megbízható telefon, csúszómechanika tökéletes, sehol nem lötyög, más hibás cucc nem nagyon van.
Adatcsatlakozó: Háát, sokan azt mondják, hogyha sokat használod, olyan mint az SE-knél. Kilazulhat végülis, de arra 1 év alatt úgyis rájössz... Amúgy meg nem kell megtörni a kábelt, akkor szerintem nem lesz semmi.
-
joey04
titán
válasz
muveszur #4307 üzenetére
Erről ment már a vita hogy megéri-e.A te döntésed hogy bevállalod-e...nem tudok róla hogy nagy arányban hibásodnának meg, és még ha meghibásodik is akkoris lehet hogy rendes boltost fogsz ki és normálisan meg is javítja netán cseréli.de ha hibás és szemét a boltos akkor fizetheted a nem olcsó javítást.tényleg neked kell eldönteni hogy bevállalod-e...
-
joey04
titán
válasz
muveszur #4173 üzenetére
Szerintem K850.Ha tényleg tetszik külsőre akkor azt vedd!Veszel hozzá egy HPM-70et vagy akármi komolyabb fülest és ugyanúgy szól mint egy W teló.Kijelzőben verhetetlen, én is rácsodálkoztam hogy a 16 millió színűeket is veri.
A szoftver még egy kicsit akadozik úgy hallottam de mindjárt elérhető lesz nálunk is a frissítés és akkor az is jó lesz.És nem egy világverő kamera van benne de ha nem fontos akkor azért korrekt szintet megüti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest