Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
diegho
nagyúr
nővéremnek akarok venni valami telefont a T610-ese meghalódó félben van és pénteken lesz a szülinapja, nem akarok sokat kiadni rá, maradjunk előfizus konstrukciónál T-mobile és legyen 15k a limit, de végülis csodafone vagy pannon is lehet neki, teljesen mindegy, talán 20k ig elmehetünk kártyásan is. hja és nővérem 40 éves de elég fiatalos szóval olyan nőies telefon kell, telefonálásra, sms írásra, 1-2 kép készítésére lenne használva. ötletek?
-
nike_
addikt
-
DroneZ^
őstag
Hogy az istenben kell már az SE mps-70 sztereó kis hangfalszettet működésre birni? könyörgöm valaki segítsen!
tartozékként nem ismeri fel. mikor bedugom nem pittyen, nem jelenik meg se felirat, se kis ikon, most miért? van valami kapcsolo amiröl nemtudok? nem találok semmit! -
AMD Power
titán
válasz
Nokia...... #6981 üzenetére
Kell a Symbian? Ha nem akkor talán inkább a G600.
-
alex89
senior tag
én is az N73-at venném
a samsungban a kamerán kívül nincs semmi érdekes
-
Neró
őstag
-
DroneZ^
őstag
Nokia 9500 Communicatort függetlenül minden tartozékával dobozában mennyiért lehet eladni kb?
-
Tommy7
tag
Szal E65 vagy 6500 slide ?
-
Tommy7
tag
Szerintetek Nokia E65 vagy 6500 Slide és az E65 az olcsóbb !?
Melyik legyen? -
DroneZ^
őstag
SE V640i vélemények? jack-es átalakitója van+ajándék hangszóró... szóval?
-
Neró
őstag
Akkor?K550 - (Teszt)
Esetleg W890? vagy W900i esetleg?Memória MB 470
Memória bővíthetőség MS Pro Duo
Kamera CMOS
Kamera felbontása 2 Mpixel -
vosimo
aktív tag
Nem tudom mennyi lenne rá a keret.
Cserélném plusz még valamennyi.
e51 jó lenne.
Győzzetek meg!!! -
Sipi16
őstag
válasz
Viktor0610 #6935 üzenetére
A kamerája nem lenne gyenge a D900i-hez?
6932: Mennyi a "keret" rá?
-
-
vosimo
aktív tag
Na, most Én is kérdezek!
Mire cseréljem D900i-met?
Sony Ericsson vagy Nokia érdekelne.(Inkább SE)
Hasonló kategoriára gondolok. -
Neró
őstag
A kamera nem annyira rossz mint ahogy te beállítod.
Fő kamera 3,15 megapixeles, fixfókuszos.Másodlagos kamera van, QVGA felbontású.
Kijelző sem rossz felbontása 240 x 320 pixel.Nem annyira rossz ez a készülék se amit te mondassz.
Jobb a Kijelző 320x240 pixel.
2 megapixel, fixfókusz, QCIF videó.Hát szerintem egy kicsit veri a W880i a W890i-t.
Legalább is ezekben... -
đe$|re
senior tag
Üdv!
Vhogy ez a hasonlítgatás a két telefon között nem megy...A W890i egy elég komoly zenetelefon, amiben azért valjuk be nem éppenséggel szar kamera van..(AF-et ne vegyük ide, aki ilyet akar vegyen más telefont), a T-s sonyericssonok sztem meg csak divattelefonok....
(de a w880i-m nem cserélném le rá)
-
D4rkm4n
őstag
Jól néz ki. A régi Siemens mobilok többsége hihetetlenül jól bírják a strapát. Egyik rokonom is még egy ugyanilyen példányt nyúz.
A szoftver lassúságát mutatta a C450-esnél, hogy mikor feloldottam a billentyűzárat, eltelt vagy 3 másodperc míg eltűnt a"Billentyűzár feloldva" felirat.
De úgy tűnik az E250-esnél már megoldották a problémát.
Köszi a véleményezést!
-
Orient84
aktív tag
t650hez nem adnak memória karit?
sztem ez marad.tetszik a menü,stb.telefonálára,smsezésre kell jobban,néha ki zene meg fotózás.sok pénz az a 25ezer forint
amugy köszi a segítséget,ha nem jól választok,ti lelketeken szárad(vicc)
-
-
D4rkm4n
őstag
Csak azért kérdeztem, hogy mennyire lassú, mert az én C450-esem hihetetlenül gyenge volt szoftver terén. Bár nem fagyott ki, de megöregedtem mire megtaláltam benne valamit.
Mindemellett kimondottan zavart, hogy a kijelző teljesen kikapcsolt a billentyűzár aktiválódása után. Így ha meg akartam nézni az időt rajta, fel kellett oldanom a billentyűzárat.
-
Blaise
veterán
válasz
knifemaster #6913 üzenetére
Symbianos telefonokra lehet rakni hívás/sms szűrő progit
-
AMD Power
titán
válasz
Nokia...... #6915 üzenetére
Persze ,hogy a SE-t választanád mert két SE közül kellett választani.
-
knifemaster
aktív tag
Kivánok,
milyen mobiltelefont vegyek,ha a hívásszűrés szempont lett?Mik a lehetőségek,a mostani választékot figyelembe véve? -
Dumb
senior tag
válasz
D4rkm4n #6910 üzenetére
Szerintem nem lassú, nekem megfelel. Anyumnak van egy kb 3-4 éves színes kijelzős egyszerű Samsungja, az nagyon lassú. Ahhoz képest ez gyorsabb, de nincs sok viszonyítási alapom. Eddig még nem fagyott ki, remélem nem is fog
Én a kijelzővel is meg vagyok elégedve. Tetszik, hogy elég gyorsan kikapcsol, ha összecsukom.
Adatkábel híján, egy PC-s USB-s Bluetooth adapterrel tudok áttölteni mp3-at? -
D4rkm4n
őstag
Szerintem az E250 is jó választás.
Majd az első benyomások után írnál egy kis véleményt a telefonról? Elsősorban a szoftvere érdkelene. Tényleg lassú? Ha igen, mennyire? Fagyott már ki a telefon? (Gyanítom, hogy ilyen az első egy-két hétben nem nagyon fog előfordulni.)
Üdv.: Darkman
-
Dumb
senior tag
Végül E250 lett. Élőben jobban tetszett mint a W490. Egyenlőre nagyon tetszik, köszi a hozzászólásokat.
-
válasz
Orient84 #6898 üzenetére
Sok múlik azon, hogy mire kell a készülék, amiről egy szót sem írtál. Gondolom a teszteket már rég elolvastad. Ha inkább üzleti/elegáns készülék kell, akkor a T650-et vedd. Gyönyörű a készülék...
A W890-et inkább akkor vedd meg, ha mindenáron fel akarsz vágni. Ha nem az a fő cél, hanem csak a zene és a méret, külső, akkor inkább vedd a w880-at, ami sokkal olcsóbb. A w880 és 890 kamerája között nem sok különbség van, nem érdemes azért ekkora összeget kifizetni.
Ha modemként is akarod használni a telefonod, akkor fontos a HSDPA, ha nem, akkor bővel elég a 3G.A memória mérete teljesen mindegy, eleve a w-hez adnak egy nagy kártyát is, de vehetsz annyit, amennyit akarsz. Kamerában ég és föld a különbség, de ez esetben a digit.kamerák a nap távolságában vannak
Én inkább a T650-et venném meg.
Mindkettő elegáns készülék, de a T650 formavilága ritkább, elegánsabb. A kamerája jobb, abban is van 3G, ami elég a készüléken való böngészéshez, a zenei szoftverezettség terén is nagyon jó, árban pedig sokkal jobb. Egy kis extra pénzért veszel hozzá egy jó fülest meg memkarit, de még mindig minimum 10k-val jobban jártál. -
Integrale
veterán
válasz
D4rkm4n #6906 üzenetére
Nincs könnyű helyzetben!
Ez a két készülék nekem is tetszik.
Most már tudom, hogy inkább W890i ( teljesen fém elő/hátlap), média menű veszettül bejön.
Volt W880i-m és annál jobb telefon számomra nem létezik, a W890 ben meg van rádió és normális hangerő gomb.
A T650i-nek meg csak a felső része fém, az objektívet nem védi semmi, és inkább divat/"üzleti" telefon -
D4rkm4n
őstag
válasz
Integrale #6905 üzenetére
Gondoltam ha már valaki hajlandó ennyi pénzt kiadni telefonra, akkor az lehet, hogy használja is. Ugyanakkor igazad van.
Mérlegelni kell, hogy kihasználja-e az ember a telefon minden funkcióját. Különben nem biztos, hogy megéri a 20.000Ft-tal drágább telefont megvenni.
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Orient84 #6898 üzenetére
A belső memória nem számít, mivel mindkét telefon bővíthető.
Szeretném felhívni a figyelmed azonban arra, hogy a két telefon között hatalmas árrés van!
A Sony Ericcson W890i 64.000Ft míg a Sony Ericcson T650i "csak" 45.000 zsíros magyar forintba kerül.
A W890i javára billen a mérleg, hiszen tudja a HSDPA technológiát, tehát a nagy sebességű adatátvitelt (a kötekedősek kedvéért megjegyzem, hogy a V3xx is képes erre 3,6mbit/sec
)
A w890i egy 3,5G-s telefon, míg a T650i pedig egy 3G-s. Előbbi nehezebb és szélesebb, de vékonyabb mint az utóbbi.
Ha hajlandó vagy rászánni ennyi pénzt, akkor a w980i-t vedd meg!
Blaise kedvéért még hozzáteszem:
Ha hallgatsz egy másik laikus magánvéleményére.
Remélem így mindenki számára megfelel a hsz-em.
-
Integrale
veterán
válasz
Orient84 #6898 üzenetére
Mind a kettő igényes telefon.(fém burkolat)
T650i 3,2 megapixel AF W890 3,2megapixel de nincs AF.
T650i karc álló kijelző (nem azt jelenti, h drótkefével kell törölgetni)
W890 a tartozékok és a média menü miatt jobb választásW890i teszt :[link]
T650i teszt
[link]W890i árak : 2 év garival 71.000Ft 1 évvel 63.000Ft (van drágább és olcsóbb is, ez egy átlag ár)
T650i árak : 1 év garival 47.000Ft
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest