- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hary296
csendes újonc
Az első szarakodás után már minden olyan gépnél ahol kisebb hely van egyböl lejön a burkolat.
Egyébbként ez is érdekes dolog. A Daikin gépeknél 2 csavart kell kivenni, és kb 1 perc alatt lent van a burkolat.
Gree és társai mennyi is? 6? vagy több? azt nem számoltam még meg, de érdekes dolog ezA copvel kapcsolatban azért nem volt annyira drasztikus a helyzet. A 2 óra amit emlitettem abba beletartozik minden, kiszállástól a mérések, kérdezgetések, meg minden. Teljesen lefagyva nem hiszem hogy túl sokáig volt, de erre már nem emlékszem. Azt viszont tudom hogy ha jól számoltam akkor 2 felett volt a cop, de nem akarok hülyeséget se irni.
Nem isteniteni szerettem volna a Polárt, de amire kellett a megrendelőnek arra ennyi pénzért neki megfelelt. És ha már Klón akkor én személyesen ezt a márkát preferálom.
Nem mondtam hogy a Syen rosz, de a Bora nekem nem jött be, és nyilván én a szerelői oldalárol is minősitek egy gépet, nem csak végfelhasználói oldalról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest